05 Kasım 2009, Perşembe 07:21:19

AHL'ye indi gözaltına alındı

Atatürk Havalimanı'nda dün sabah komedi filmlerine konu olacak bir olay yaşandı...
  • Ben dağlarda gezdim. kurşunun sesini kulağımda duydum. Aylarca arazide kaldım. Vatan için çatıştım. Arkadaşlarımı kaybettim. Üstün hizmet madalyası aldım. Aldım da ne oldu.. 10 sene sonra 3-4 günlük bir yurt dışı seyahati sonrası elime kelepçeler takılarak AHL'de tutuklandım.. Neden.. Askerliğimi yapmamışım. Alın size bu da başka bir açılım..
  • Bir atasözümüz:"Et kokarsa tuz basarsın".Bizdeki durum:TUZ KOKARSA NE BASACAĞIZ?????Ey bu ülkeyi yönettiklerini söyleyenler ülkedeki 6yıllık iktidarınız sonucunda yarattığınız kokuşmuşluk ortada herhalde buna bir cevabınız vardır.yoksa bu kokuşmuşluk sizin ruhunuzdanmı kaynaklanıyor?
  • Kayıtlarımıza bakın. Bu kayıtlarla herkezin başına birşeyler gelir. Nasıl düzelecek bu işler? Adam askerden dönüyor, asker kaçağısın diye yakalıyorlar. Vay vay vay..

Atatürk Havalimanı'nda dün sabah komedi filmlerine konu olacak bir olay yaşandı. Kıbrıs'ta vatani görevini yaptıktan sonra İstanbul'a dönen Mustafa Güngör, alana adım atar atmaz 'asker kaçağı' diye alıkonuldu.

Ailesine kavuşabilmek için dağıtım izni dahi kullanmayan, terhis belgesine rağmen polisleri ikna edemeyen Güngör, saatlerce nezarette kaldı. Sağlık kontrolünden geçirilen, Bakırköy Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılan talihsiz adam yakınlarıyla ancak akşam saatlerinde buluşabildi.

zaman

AHL'ye indi gözaltına alındı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben dağlarda gezdim. kurşunun sesini kulağımda duydum. Aylarca arazide kaldım. Vatan için çatıştım. Arkadaşlarımı kaybettim. Üstün hizmet madalyası aldım. Aldım da ne oldu.. 10 sene sonra 3-4 günlük bir yurt dışı seyahati sonrası elime kelepçeler takılarak AHL'de tutuklandım.. Neden.. Askerliğimi yapmamışım. Alın size bu da başka bir açılım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir atasözümüz:"Et kokarsa tuz basarsın".Bizdeki durum:TUZ KOKARSA NE BASACAĞIZ?????Ey bu ülkeyi yönettiklerini söyleyenler ülkedeki 6yıllık iktidarınız sonucunda yarattığınız kokuşmuşluk ortada herhalde buna bir cevabınız vardır.yoksa bu kokuşmuşluk sizin ruhunuzdanmı kaynaklanıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kayıtlarımıza bakın. Bu kayıtlarla herkezin başına birşeyler gelir. Nasıl düzelecek bu işler? Adam askerden dönüyor, asker kaçağısın diye yakalıyorlar. Vay vay vay..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000