06 Kasım 2010, Cumartesi 15:23:22

AHL'YE GİDECEKLER DİKKAT!

Ayamama Deresi'nin Havalimanı Kavşağı Fidanlık mevkiinde genişletme çalışmaları yapılacak. Çalışmalar kapsamında; Mahmutbey istikametinden geliş Basın Ekspres yolu Fidanlık mevkiinde D-100 Küçükçekmece ve Atatürk Havalimanı istikametine servis yolundan verilecek.
  • Fatih Koleji ne kadarda çabuk bitirildi yaa, Yaşasın Bıyık kardeşliğii
  • Iyi okuyun beylikduzunden gelisle konu alakasiz..
  • ayvayı yedikkkkkkk!!! bduzunden havalımanına artık 4 saatte zor gıderız... sımdıden gecmıs olsun
  • Bataklık ve su baskınını en cok yaşandıgı bolgede,Fatıh kolejının yapılmasının meyveleri.Bilmem anlatabildimmi.Bu arada birileri o bolgede yıkım olacagını kimsenın gozununyaşına bakılmıyacagını soylerken inşaat hızla tamamlandı.Durmak yok,yola devam.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yarın Ayamama Deresi'nin Havalimanı Kavşağı fidanlık mevkiinde genişletme çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"KESİT GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR"

"Ayamama Deresi ıslah çalışmaları kapsamında önemli nokta olan Fidanlık bölgesinde kesit genişletme çalışmaları başlıyor. Aşırı yağışlarda sel baskınlarına neden olan Ayamama dere yatağında geçtiğimiz aylarda çok sayıda kaçak bina yıkılmış ve ıslah çalışmalarının ilk adımı atılmıştı. Derenin en dar boğazı olarak belirlenen ve akışı önemli ölçüde etkileyen Basın Ekspres yolu Havalimanı Kavşağı fidanlık mevkiinde kesit genişletme çalışmaları başlıyor"

"4 AY SÜRECEK"

"Çalışmalar kapsamında; Mahmutbey istikametinden geliş Basın Ekspres yolu Fidanlık mevkiinde D-100 Küçükçekmece ve Atatürk Havaalanı istikametine servis yolundan verilecek. Kesit genişleme çalışmaları 07.11.2010 pazar günüden itibaren başlayacak trafik akışı 4 ay süreyle Fidanlık Bölgesindeki servis yoluna verilecek. Bu süre boyunca trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekmektedir" (Hürriyet)




AHL'YE GİDECEKLER DİKKAT!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Fatih Koleji ne kadarda çabuk bitirildi yaa, Yaşasın Bıyık kardeşliğii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Iyi okuyun beylikduzunden gelisle konu alakasiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ayvayı yedikkkkkkk!!! bduzunden havalımanına artık 4 saatte zor gıderız... sımdıden gecmıs olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bataklık ve su baskınını en cok yaşandıgı bolgede,Fatıh kolejının yapılmasının meyveleri.Bilmem anlatabildimmi.Bu arada birileri o bolgede yıkım olacagını kimsenın gozununyaşına bakılmıyacagını soylerken inşaat hızla tamamlandı.Durmak yok,yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000