06 Ağustos 2011, Cumartesi 07:50:30

AHL'YE GELİYOR...

Atatürk Havalimanı'nda ilk kez 14 metre uzunluğu sahip iki adet limuzin hizmet vermeye başlıyor...
  • İstanbul cadeelerinde 14 mt.lik özel araç. Ben getirim olur izin mi o neki nasılsa İstanbul dağ başı. İzin vermezlerse basarsın yaygarayı. Önce izin işlerini araştırıp aracı getirmek normal işletmecilitir. Fiğlondaki araçları tamamı lüks olsa ne yazar kafa lüks olmadıktan sonra. Anlayan anladı...
  • 14 metrelik araç için özel bir vergi var mı? Caddede 3 araçlık yer işgal edecek.
  • kurban ol İSTANBUL'a :)
  • tarihi ile bogazi ile gecekondusuyla dünya sehri olacak.biz yaptik oldu sen begenemediysen baska ülkeye git o halde
  • istanbul dunyanin en buyuk koyu..gordugum en duzensiz,caprasik kentlesme burada, trafigi saymiyorum bile..bu haldeyken bu cirkinligiyle mi dunya sehri olacak???
Bir rant a car şirketinin Amerika'dan gemi ile getirttiği Lincoln marka limuzinlerin Eylül ayında havalimanında olması bekleniyor. 
 
İç ve Dış hatlar terminallerinde 2001'den bu yana araç kiralama işi yapan şirketin Genel Müdürü Tan Büyükşengün, 220 araçlık filolarına müşterilerinin talepleri doğrultusunda lüks segmentte limuzini de eklediklerini belirtti. 
 
Büyükşengün, "Limuzinleri, havalimanı'ndaki ihtiyaç olan açık bir noktayı kapatmak için örnek teşkil etmesi için aldık. İstanbul caddelerinde şu ana kadar görülmemiş araçlar. Müşterilerin ihtiyaçları ya da bizim oluşturduğumuz paketlerle hizmet sunacağız. Turistin, ulaşacağı yere kadar Türk misafirperverliğini göstermek istiyoruz. Türk tadıyla donatılmış baklava, lokum, Türk kahvesi ikram edeceğiz. Donanımlı bir araç. Sıralı koltuk yerine S tipi koltuğu var. Müşteri şoför kabini ile istediği zaman irtibatı kesebiliyor. Limuzinde hostes hizmet verecek. " dedi. 
 
FERRARİ'NİN GÜNLÜK KİRASI 1700 EURO… 
 
İlk etapta iki tane getireceklerini anlatan Büyükşengün, daha sonra Türkiye'deki bütün havalimanlarında limuzin kullanmaya başlayacaklarını dile getirdi. 
 
Yönetici, İstanbul caddelerinin bu araca müsaade edecek mi' sorusuna "İstanbul dünya şehri olmayı başardı. Cadde ve sokaklar buna müsait" karşılığın verdi. 
 
Filolarının üçte birinin lüks araç kategoriden oluştuğunu söyleyen Büyükşengün, Ferrari F430, Bmw ve Mercedes'in lüks araçlarını müşterilerine sunduklarını ifade etti. 
 
Araçların mülkiyetinin kendilerine ait olduğuna dikkat çeken yönetici, Ferrari F430'un bir günlük kiralama maliyetinin ise bin 700 Euro ve 5 bin Euro teminat olarak açıkladı.

Haberler
AHL'YE GELİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
İstanbul cadeelerinde 14 mt.lik özel araç. Ben getirim olur izin mi o neki nasılsa İstanbul dağ başı. İzin vermezlerse basarsın yaygarayı. Önce izin işlerini araştırıp aracı getirmek normal işletmecilitir. Fiğlondaki araçları tamamı lüks olsa ne yazar kafa lüks olmadıktan sonra. Anlayan anladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
14 metrelik araç için özel bir vergi var mı? Caddede 3 araçlık yer işgal edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kurban ol İSTANBUL'a :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tarihi ile bogazi ile gecekondusuyla dünya sehri olacak.biz yaptik oldu sen begenemediysen baska ülkeye git o halde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istanbul dunyanin en buyuk koyu..gordugum en duzensiz,caprasik kentlesme burada, trafigi saymiyorum bile..bu haldeyken bu cirkinligiyle mi dunya sehri olacak???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000