05 Eylül 2010, Pazar 08:32:28

AHL'YE GELEN BORU HATTINA GİRDİLER

Atatürk Havalimanına uçak yakıtı taşıyan Nato Boru Hattı’nı delerek tonlarca benzin çalan 8 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
  • kardeş öle kolay degl calmak calsalarda onun beli bir basıncı var basınc düşünce bir sorun vardır dektir ya poplar calışmıyor ya kacak vardır yada hırsılı o boru hatı izmit tüpraştan geliyoar sadece oraya degl taa corlu havaalnına kadar bir koluda s.gökcendedir beli bir aralıklarla vanala rvardır hırsızlık oldumu hemen bulurlar hem tonlarca yakıt calınmaz en fazla 3 5 bin lirtre kigrma degl
  • artık boru hattını korumanın bir yolunu bulsalar iyi olacak.
Şüphelilerin bir rögar kapağından girerek ulaştıkları boru hattına hortum bağladıkları, çaldıkları uçak yakıtını madeni yağla karıştırarak mazot haline getirdikten sonra litresi 2 lira 10 kuruştan kamyonlara sattıkları belilendi.

Nato Boru Hattı yetkilileri, Küçükçekmece, Toki Kavşağı’nın bulunduğu bölümde basınç düşmesi yaşandığını, yakıt hırsızlığı yapıldığını söyleyerek ihbarda bulundu. Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Nato Boru Hattı’na Aytaç Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Şeker Sokak üzerinde bulunan bir rögar kapağından ulaşıldığı ve uçak yakıtı çalındığı belirledi.

BASKIN SIRASINDA ARAÇLAR SIRADAYDI

Boru hattına saplanan hortumu takip eden dedektifler Cemal Ulusoy Caddesi üzerinde bulunan bir tır garajına ulaştı. Sabaha karşı garaja yapılan baskında işyerinde bulunan Hacı A., Abdullah L., Feridun T. ve Mehmet O. gözaltına alındı.

Tır garajına yapılan polis baskını sırasında çok sayıda kamyon ve otomobilin mazot almak için kuyrukta olduğu görüldü. Müşteriler polise yakıtın çalıntı olduğunu bilmediklerini "Ucuz" olduğu için tercih ettiklerini söylediler. İşyerinde yapılan aramada mazot haline getirilmiş 5 ton yakıta polis tarafından el kondu. Şüphelilerin ayrıca kapalı kasa bir kamyonetle taşıdıkları uçak yakıtını, Yenibosna’da bulunan bir oto yıkamacı aracılığı ile pazarladıkları da ortaya çıkarıldı. Polis, yakıtın pazarlanmasıyla ilgi olarak da Abuzer S., Şükrü Z., Kadir A. ile Ekrem A.’yı gözaltına aldı.

GÜNDE 30 BİN LİRA KAZANIYORLARMIŞ

Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada zanlıların uçak yakıtına mazot karıştırarak yaptıkları mazotu litresi 2 lira 10 kuruştan sattıkları öğrenildi. Şebekenin günlük kazancının 20 ile 30 bin lira arasında olduğu belirlendi. Şüpheli 8 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi.
AHL'YE GELEN BORU HATTINA GİRDİLER

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kardeş öle kolay degl calmak calsalarda onun beli bir basıncı var basınc düşünce bir sorun vardır dektir ya poplar calışmıyor ya kacak vardır yada hırsılı o boru hatı izmit tüpraştan geliyoar sadece oraya degl taa corlu havaalnına kadar bir koluda s.gökcendedir beli bir aralıklarla vanala rvardır hırsızlık oldumu hemen bulurlar hem tonlarca yakıt calınmaz en fazla 3 5 bin lirtre kigrma degl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artık boru hattını korumanın bir yolunu bulsalar iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000