22 Mayıs 2012, Salı 15:15:35

AHL'YE EMIRATES DAMGASI

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates Havayolu’nun First Class ve Business Class yolcuları ile Skywards Gold üyesi yolcularına hizmet verecek özel yolcu salonu, bugün Atatürk Havalimanı’nda açıldı.
  • Emirates once DXB deki salonunu duzeltsin. DXB deki salonlari 5 para etmez. IST dakide farkli degil.. Hele TK nin IST da ki salonunun eline su dokemezler.. Bir cift soz de TAV a soylemek istiyorum. TK yi yalvarttiniz EK ya gelince 3 milyon euro icin etekler havaya...Yaziklar olsun size..
  • yaw arkadaş anlamıyorum biz gidip dubaide lounge açabiliyormuyuz? yada herhangibir arap şehrinde. adamlar bizim lounge u kullan banada kira öde diyor. bu heryerde böyle. bunlara nasıl izin veriyoruz o zaman. türk yöneticiler egolarını ne zaman bir kenara bırakıp birlik olacaklar. bu kafayla bu araplar bizi 4 e katlar.
  • camoro (THY nin atatürkteki lounge dünyada yok )..Sanirim dunyaniz sadece AHL ile Los Angeles ile snirli sanirim....
  • Araplar herşeye özeniyor. Bir de kendileri bir şeyler yaratsalar fena olmayacak. Emirates lounge ne işe yarayacak ? Her taraf lounge doldu. Arabic lounge yapsalar da tüm araplar kullansa diğerleri de rahat eder.
  • THY nin atatürkteki lounge dünyada yok her seferde girmekten ve zaman geçirmekten son derece keyif aldığım bir yer thy nin lounge. ayrıca amerikalı bir misafirimle Los Angeles uçuşu öncesi girdik erken geldim havaalanına zaman olsun lounge amerikalı inanamadı böyle lounge Los Angeles da yok süper kalite yemekler, içecekler, atmosfer, ortam kaliteli istediğinin aklına gelen ne istersen getiriyorlar dahası var mı..
  • keşke thy nin de pasaporttan sonra yolculara hizmet veren bilet satışlar olsa. yolcular bu konuda çok büyük sıkıntı yaşıyor.
  • Yine gözlerim kamaştı. Aynı kişi her karede var.
  • Adamlar farklı uçuş noktalarında 30 lounge işletiyor. Hemde kullandıkları gate'in dibinde. Bizim TK JFK'de, HKG'da LHR'da ikinci sınıf kontratlı lounge'lar kullanıyor. AHL'deki Do&Co'un lounge'ına laf yok; ama geniş gövdeli uçuşların çoğu zaman körükten yapılmaması ve Business yolculara ayrı otobüs tahsis edilmemesi TK'nın havalimanı hizmetlerinde rakiplerine göre sınıfta bırakıyor.
  • thy yaninsa cok sonuk kaldi.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates Havayolu’nun First Class ve Business Class yolcuları ile Skywards Gold üyesi yolcularına hizmet verecek özel yolcu salonu, bugün İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açıldı.

Emirates Lounge, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki transit alanında 520 metrekare kapalı alanda günde 100 misafir ağırlama kapasitesiyle hizmete girdi. Bugün düzenlenen törenle resmi açılışı yapılan ve Emirates’in uluslararası standartlarını yansıtan Lounge’un misafirlerine, Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerinden oluşan zengin açık büfenin yanı sıra diğer birçok Emirates Lounge’da olduğu gibi lounge şefinin kişiye özel hazırladığı eşsiz yemekler de sunuluyor. Lounge’da tam donanımlı Business Center, wi-fi bağlantı, TV izleme ve okuma alanları, duşlar, ibadet odası, Emirates rezervasyon ve bilet satış masası gibi hizmetler de yer alıyor.

Emirates Havayolu’nun Havalimanı Hizmetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mohammed H. Mattar, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “1.5 milyon avro yatırımla hayata geçirdiğimiz Emirates Lounge ile müşterilerimize sürekli olarak yüksek standartlar sunma sözümüzü bir kez daha yerine getiriyoruz. Yolcu salonları, sorunsuz ve huzurlu bir yolculuk deneyiminin en temel unsurlarından biridir ve Emirates’i farklılaştıran da bu tür yatırımlardır. İstanbul’da Emirates’in lounge ağına 30’uncu halkayı eklemenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Genel Müdürü Bahar Ahmet Birinci ise, Emirates’in bir numaralı önceliğinin misafirlerin konforu ve memnuniyeti olduğunu belirterek, “Bu memnuniyeti yalnızca uçuş süresince sağlamayı yeterli görmüyoruz. Yolculuğun havalimanında başladığının bilincinde olarak misafirlerimizin alanda geçirdikleri süreyi en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak istiyoruz” dedi. Lounge’un, Emirates’in uluslararası standartlarına bağlı kalınarak dizayn edildiğinin altını çizen Birinci, Emirates Lounge’un bu yönüyle diğer özel yolcu salonlarından ayrıldığını belirtti.

AHL'YE EMIRATES DAMGASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

dubaiden ~ 12 yıl önce
Emirates once DXB deki salonunu duzeltsin. DXB deki salonlari 5 para etmez. IST dakide farkli degil.. Hele TK nin IST da ki salonunun eline su dokemezler.. Bir cift soz de TAV a soylemek istiyorum. TK yi yalvarttiniz EK ya gelince 3 milyon euro icin etekler havaya...Yaziklar olsun size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 12 yıl önce
yaw arkadaş anlamıyorum biz gidip dubaide lounge açabiliyormuyuz? yada herhangibir arap şehrinde. adamlar bizim lounge u kullan banada kira öde diyor. bu heryerde böyle. bunlara nasıl izin veriyoruz o zaman. türk yöneticiler egolarını ne zaman bir kenara bırakıp birlik olacaklar. bu kafayla bu araplar bizi 4 e katlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sky ~ 12 yıl önce
camoro (THY nin atatürkteki lounge dünyada yok )..Sanirim dunyaniz sadece AHL ile Los Angeles ile snirli sanirim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 12 yıl önce
Araplar herşeye özeniyor. Bir de kendileri bir şeyler yaratsalar fena olmayacak. Emirates lounge ne işe yarayacak ? Her taraf lounge doldu. Arabic lounge yapsalar da tüm araplar kullansa diğerleri de rahat eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro.. ~ 12 yıl önce
THY nin atatürkteki lounge dünyada yok her seferde girmekten ve zaman geçirmekten son derece keyif aldığım bir yer thy nin lounge. ayrıca amerikalı bir misafirimle Los Angeles uçuşu öncesi girdik erken geldim havaalanına zaman olsun lounge amerikalı inanamadı böyle lounge Los Angeles da yok süper kalite yemekler, içecekler, atmosfer, ortam kaliteli istediğinin aklına gelen ne istersen getiriyorlar dahası var mı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c.e. ~ 12 yıl önce
keşke thy nin de pasaporttan sonra yolculara hizmet veren bilet satışlar olsa. yolcular bu konuda çok büyük sıkıntı yaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yine gözlerim kamaştı. Aynı kişi her karede var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyon ~ 12 yıl önce
Adamlar farklı uçuş noktalarında 30 lounge işletiyor. Hemde kullandıkları gate'in dibinde. Bizim TK JFK'de, HKG'da LHR'da ikinci sınıf kontratlı lounge'lar kullanıyor. AHL'deki Do&Co'un lounge'ına laf yok; ama geniş gövdeli uçuşların çoğu zaman körükten yapılmaması ve Business yolculara ayrı otobüs tahsis edilmemesi TK'nın havalimanı hizmetlerinde rakiplerine göre sınıfta bırakıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonuk ~ 12 yıl önce
thy yaninsa cok sonuk kaldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000