03 Aralık 2012, Pazartesi 13:45:27

AHL'DEN VLADIMIR PUTİN GEÇTİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yoğun güvenlik önlemleri arasında Atatürk Havalimanı’na indi...
  • ahl ye gelen yollarin ustunde bir tane park etmis araba yoktu..keske hergun gelse de trafik polisleri gorevlerinin ne oldugunu hatirlasalar!!!!
  • HOSTESİ GÖRÜP NASIL YORUM YAZMAMIŞLAR ŞAŞIRDIM
  • O cirkin dedigin ucak boeingden airbustan once glass kokpitle ucuyor...
  • Ucagi cirkin.
  • Putini seviyorum adam demir gibi çevik bir de bize bir doğal gaz bir de petrol kuyusu tahsis etse fena olmaz kanka oluruz gerçekten.. herşey çıkara dayalı dünya bu şekilde şimdi esadı neden kolluyor suriye de akdenize açılacak tek kapısı o bölgede..

Atatürk Havalimanı’nda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in gelecek olmasından dolayı yoğun güvenlik önlemleri alındı. Putin’in özel uçağı saat 13:15 sularında Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Putin’i Atatürk Havalimanı apronunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve bazı Rus yetkililer karşıladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin İstanbul’a inmeden saatler önce Atatürk Havalimanı’ndaki güvenlik önlemleri dikkat çekti. Havalimanına giriş yapacak olan araçlar polis gözetiminde detaylı aramalardan geçerken, keskin nişancılar da binaların üzerinde hazır bulundu.

Ayrıca Başkan Putin'in konvoyuna eşlik edecek araçların aprona girişlerine, görevliler tarafından dedektör köpek eşliğinde yapılan aranmalardan sonra izin verildi.

Devlet Konukevi çevresinde de polis kuş uçurtmazken, Putin’in geçiş güzergahında da özel harekat ekipleri dürbünlerle çevreyi inceledi.

Saat 13:15’te Atatürk Havalimanı’na inen Putin, Devlet Konukevi’nden çıkış yaptığı sırada önlemler en üst düzeye çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı’nda güvenlik ekipleriyle çıkış yapan Putin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne gitti.

 

AHL'DEN VLADIMIR PUTİN GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

keske hergun gelse ~ 11 yıl önce
ahl ye gelen yollarin ustunde bir tane park etmis araba yoktu..keske hergun gelse de trafik polisleri gorevlerinin ne oldugunu hatirlasalar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYRET ~ 11 yıl önce
HOSTESİ GÖRÜP NASIL YORUM YAZMAMIŞLAR ŞAŞIRDIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucagi cirkin diyen kardesim... ~ 11 yıl önce
O cirkin dedigin ucak boeingden airbustan once glass kokpitle ucuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak ~ 11 yıl önce
Ucagi cirkin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çirkin??? ~ 11 yıl önce
Kurban ol sen o çirkin uçağa! (Illyushin il-96) Biraz havacılıktan anlasaydın böyle yazmazdın.
camaroth ~ 11 yıl önce
Putini seviyorum adam demir gibi çevik bir de bize bir doğal gaz bir de petrol kuyusu tahsis etse fena olmaz kanka oluruz gerçekten.. herşey çıkara dayalı dünya bu şekilde şimdi esadı neden kolluyor suriye de akdenize açılacak tek kapısı o bölgede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000