22 Eylül 2014, Pazartesi 08:50:58

AHL'DEN UÇAK MOTORU ÇALMAYA ÇALIŞTILAR

Atatürk Havalimanı Kargo Terminali’nde uçak motoru çalmaya çalışan 4 kişi gözaltına alındı.
  • Yakında uçak çalarlar
  • Bunun ilk olmadığına eminiz, bu sefer olay patlamış anlaşılan. Eh bu kadarına da pes yani, onca güvenlik kontrolü, onca güvenlik brifingi, apron kartı uygulaması, vesaire vesaire tedbir, apronda hırsızlık. Mum dibine gerçekten de ışık vermiyormuş desenize. Bu güvenlikçilerin gece evine girip koyunlarından eşlerini götürseler yeridir.
  • Kamuoyunu doğru dürüst bilgilendirseniz be kardeşim. Ne hırsızı? Hırsızın ne işi varmış apronda? Bu hırsızlığı yapanlar veya yaptıranlar SHGM'den izinli, ruhsatlı, lisanslı bildik apron fareleri. Vatandaşta sanıyor ki apronu hırsızlar bastı.
  • Hayir bu parcalari ne yapacaksiniz be kardesim havayolu sirketlerini gezip elimizde ucuz ucak motoru parcalari var bi bakin abi falan mi diyecektiniz
  • Yurdumun polisi yine 1 numarasin.
  • Celal yolcu Pasaportla zor girdigimiz Alana nasil hirsizlar girer Güvenlik nerdeeeeee
  • Bu adamlar motor parçalarını ne yapacaklardı? Bunun arkasında yerel piyasada gezen çantacılar yoksa bende bir şey bilmiyorum. Tesellüm kontrollerinde teslim alınan uçak malzemelerinin çok dikkatli kontrol edilmesi gerekiyor.
  • İran'a mı kaçıracaklarmı.
  • Havaalanı güvenliği nerdeymiş...?

Edinilen bilgiye göre, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Atatürk Havalimanı Kargo Terminali’nde bir kamyonete malzeme yükleme çalışan 4 şüpheliyi fark etti. Şüpheliler polisi görünce bir anda kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ve şüpheliler arasında kovalamaca başladı.

Şüpheliler kısa sürede gözaltına alınırken kamyonetin kasasında arama yapıldı. Yapılan aramalarda 50 bin dolar değerinde bir uçak motoru aksamları çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine teslim edildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheli F.E. (30), E.M. (18), B.G. (21) ve D.G. (24) adlı şahıslar adliyeye sevk edildi.

AHL'DEN UÇAK MOTORU ÇALMAYA ÇALIŞTILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Uçak ~ 10 yıl önce
Yakında uçak çalarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atasözü ~ 10 yıl önce
Bunun ilk olmadığına eminiz, bu sefer olay patlamış anlaşılan. Eh bu kadarına da pes yani, onca güvenlik kontrolü, onca güvenlik brifingi, apron kartı uygulaması, vesaire vesaire tedbir, apronda hırsızlık. Mum dibine gerçekten de ışık vermiyormuş desenize. Bu güvenlikçilerin gece evine girip koyunlarından eşlerini götürseler yeridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fareler ~ 10 yıl önce
Kamuoyunu doğru dürüst bilgilendirseniz be kardeşim. Ne hırsızı? Hırsızın ne işi varmış apronda? Bu hırsızlığı yapanlar veya yaptıranlar SHGM'den izinli, ruhsatlı, lisanslı bildik apron fareleri. Vatandaşta sanıyor ki apronu hırsızlar bastı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayir bu parcalari ne yapacaksiniz be kardesim havayolu sirketlerini gezip elimizde ucuz ucak motoru parcalari var bi bakin abi falan mi diyecektiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 10 yıl önce
irana satarlar...
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yurdumun polisi yine 1 numarasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Celal yolcu Pasaportla zor girdigimiz Alana nasil hirsizlar girer Güvenlik nerdeeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne hırsızı ~ 10 yıl önce
Dışardan giren yok ki. Hırsızların tamamı içerde ve SHGM'den izinli ve ruhsatlı çalışıyorlar. Biz onlara apron faresi diyoruz. İnşallah konu araştırılıp kamuoyuna da bilgi verilir. Bu hırsızların teknisyen lisansı bile vardır. Ancak arkalarında kim var o çok önemli.
Acaba ~ 10 yıl önce
Bu adamlar motor parçalarını ne yapacaklardı? Bunun arkasında yerel piyasada gezen çantacılar yoksa bende bir şey bilmiyorum. Tesellüm kontrollerinde teslim alınan uçak malzemelerinin çok dikkatli kontrol edilmesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İran ~ 10 yıl önce
İran'a mı kaçıracaklarmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havaalanı güvenliği nerdeymiş...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARRANLI ~ 10 yıl önce
uyumakla meşguldur kardeşim nolucak :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000