28 Şubat 2011, Pazartesi 00:47:47

AHL'DEN UÇACAKLAR DİKKAT!

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın bugün yapılacak cenaze töreni nedeniyle, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın başkanlığında bir toplantı düzenlendi.
  • Yazımı yayınladığınız için teşekkür ederim Airporthaber. Yayın hayatınızda tarafsız tutumunuzla ve haberlerle sektörün daha da ilerisine gideceğinize inaniyorum.
  • Neden bu kuru gürültü? Bu şahıs zamanında tarikatlar azmışlar, ATATÜRK İlke ve İnkilapları ise rafa kalkmıştı. Dinin siyasete alet edilmesi ve şimdikilerin işbaşına gelmesi hocanın bu memlekete yaptığı en büyük kötülüktür. Siyasete örnek olması, büyük devlet adamı vs.vs. hepsi boş laftır. Temelini attığı tarlalarda boş hayvanların gezdiğini, temelin doğru dürüst yerine bile oturmadığı ortaya çıktı. Yok efendim büyük adammışta bilmem ne? Çaldığı ve çaldırdığı Trilyonların hesabını veremeden gitti büyük devlet adamı ( ! ).
Toplantıda, Erbakan’ın cenazesini getirecek özel uçağın park yeri, cenazenin havalimanından alınışı, tören için yurtiçi ve yurtdışından gelecek katılımcıların tören alanına kolayca intikallerinin sağlanması ele alındı.

Toplantıdan sonra, Atatürk Havalimanı’nda bugün yapılacak karşılama ve uğurlamanın sorunsuz tamamlanmasına yönelik olarak uçağın ineceği yer diğer tedbirler yerinde incelenirken, Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Ahmet Aydın, cenaze merasimi nedeniyle Atatürk Havalimanı ve çevresinde yaşanabilecek yoğunluğun dikkate alınarak, yolcuların daha erken havalimanında olmalarını tavsiye etti.
AHL'DEN UÇACAKLAR DİKKAT!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yazımı yayınladığınız için teşekkür ederim Airporthaber. Yayın hayatınızda tarafsız tutumunuzla ve haberlerle sektörün daha da ilerisine gideceğinize inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden bu kuru gürültü? Bu şahıs zamanında tarikatlar azmışlar, ATATÜRK İlke ve İnkilapları ise rafa kalkmıştı. Dinin siyasete alet edilmesi ve şimdikilerin işbaşına gelmesi hocanın bu memlekete yaptığı en büyük kötülüktür. Siyasete örnek olması, büyük devlet adamı vs.vs. hepsi boş laftır. Temelini attığı tarlalarda boş hayvanların gezdiğini, temelin doğru dürüst yerine bile oturmadığı ortaya çıktı. Yok efendim büyük adammışta bilmem ne? Çaldığı ve çaldırdığı Trilyonların hesabını veremeden gitti büyük devlet adamı ( ! ).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000