16 Aralık 2011, Cuma 08:12:46

AHL'DEN TAKSİYE BİNDİ! BİNMEZ OLAYDI...

Delmas, İstanbul'da havalimanında bindiği taksiden yolda indirilerek beyaz renkli bir araca bindirildi. Genç kadın, aracın şoförünün kendisini darp ettiği, parasını gasp ettiği ve tacizde bulunduğu iddiasıyla polise başvurdu
  • İyki varsın korsan taksi! onların sayesinde kafam rahat nereye kaç para vereceğim belli!
  • ibret-i alem olsun diye bir tanesini taksimde veya at pazarında sallandırıp sineklenene kadar bekleteceksin gör bak bir daha olurmu ? Bir de geçen sabah okmeydanı rampasında emniyet şeridini kullanan cahil vatandaşları yakalayıp haşırt diye ceza kesen emniyet ekiplerinide ayrıca tebrik ederim sol şeride kaçsalar bile cımbızla çekip aldılar.
  • Şehir eşkiyaları diyorlar ya işte örnekleri AHL de. Yolda araba kullanırken bile anlamak çok kolay. Kurallara uymayan tek taksiler AHL taksicileri ne yazık ki... Temizleyin bunları temizleyin allah rızası için.
  • kendini taksici esnafı sanan bu tipler dünyanın hiç bir yerinde bulunmayan neslinin son örnekleri,belkide bu yüzden koruma altındalar..
  • AHL gibi dünyanın Türkiye ye giriş kapısı olan bir yerde bu taksicilerin barındırılması hepimizin en başta Yöneticilerimizin suçu. İstanbul'un merhaba diyen yüzü bu olmamalı. Yöneticilerimizden biran önce ciddi yaptırımlar bekliyoruz ki kurtulalım bunlardan. Havaş , Belediye , Metro dışında araç girememeli alan'a
  • Bu adamları biran önce hizaya sokmak lazım. Hepsi şehir eşkiyası. Kaldırın taksileri AHL taksicilerini onun yerine her yolcu alan taksiyi belgeleyip öyle bindirin. Tayland örneği var süper çözmüşler. Sıkıysa taksici müşteriye kazık atsın terbiyesizlik yapsın. Adamlar it gibi korkuyor.
  • sıkayet edıp baskasından beklemeyın taksıcılerı duzeltın onlara sefkat gosterın ,sende bır taksıcı duzelt kampanyası baslatalım
  • Geçen hafta AHL'den taksiye bindim.. "Fly'inn lütfen" dedim.. Adam resmen küfür etti.. Bende 30 lira atıp taksiden çıktım.. Taksimetre 16,50 gösteriyordu.. Yarın erken gidip amirlerini bulacağım.. Plakayı aldım.. selamlar..
  • Bi kaç taksici kişi de yorum yazmış belli ki, gayet magandasınız..Allah aşkına gidin deneyin.Kısa mesafa deyince hangisi kızmıyor?Gelip burada kadının tipine fln laf söylemek kolay, olay insan olmakta..Cümle alem ne mal olduğunuzu biliyor, yorumlarda bile belli ettiniz kendinizi 'kafanı kırarım' diye. Türkiye sizden utanıyor...
  • bu yamyamlar kendilerni kral zanedenlerdendir.kesin bunlar yaptı.bu su yüzüne çıkan çıkmayan neler var neler.ulaştırma bakanının adamları ankrada dayıları var.
Güney Afrika uyruklu Lorejamine Delmas, havalimanından bindiği taksinin sürücüsü tarafından yolda beyaz renkli sivil bir araca bindirildiğini belirterek, aracın şoförünün kendisini darp ettiği, parasını gasp ettiği ve tacizde bulunduğu iddiasıyla polis merkezine başvurdu. Kadının ifadeleri doğrultusunda şoför Eşref A. gözaltına alındı.

Lorejamine Delmas’ın (28) iddiasına göre olay şöyle gelişti: Eşiyle futbol menajerliği yapan Delmas, Adana’dan uçakla Atatürk Havalimanı’na geldi. Buradan da Taksim’de kalacağı otele gitmek için taksiye bindi. Taksi şoförü, sahilde bir noktada durarak park etmiş beyaz renkli Fiat Albea marka sivil bir aracı gösterip, "Bu araç sizi Taksim’e götürecek, ona binin" dedi. Araçla bir süre dolaştırılan Delmas, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçerken yanlış yolda olduklarını söyledi, ancak sürücü Eşref A.’dan (46) yanıt alamadı. Daha sonra Ümraniye’de ıssız bir yere giden sürücü Eşref A., Delmas’ı taciz etti. Kadının kendisine tepki göstermesi üzerine Eşref A., belindeki kurusıkı tabancayı çıkararak Delmas'ı darp etti. Delmas’ın çantasındaki 400 lira ile 400 euro’yu alan Eşref A., kadını orada bırakarak kayıplara karıştı.

Darp raporu verildi

Yerde yatarken başka bir taksicinin kendisini görüp hastaneye götürdüğünü belirten Delmas, "Polise müracaat ederek aracın plakasını ve şoförün eşkâlini verdim. Polis, yaklaşık 2 saat sonra şoförü yakaladı. Şok içindeyim, beni öldüresiye dövdü. Kafamda, kollarımda ve omzumda izler duruyor. Silahla başıma vurdu" dedi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Delmas'a darp raporu verildiği öğrenildi.

Güven timi ekipleri, bir çocuk babası Eşref. A.’nın araç plakasından yola çıkarak ulaştığı, Eyüp’teki adresine gitti. Eşref A.’nın burada olmadığını öğrenen polisler, cep telefonuyla şüpheliyi arayarak kargo şirketinden aradıklarını ve kendisine bir paket ulaştırmaları gerektiğini söyledi. Polislere Erenköy’de olduğunu ve kargoyu oraya getirmelerini isteyen Eşref A., burada gözaltına alındı. Eşref A.’nın, olayda kullandığı ileri sürülen tabanca ise Çekmeköy’deki diğer evinde bulundu. Eşref A., susma hakkını kullanarak ifade vermedi.

Polisler, Delmas’ın vizesinin süresinin dolduğunu belirledi. Delmas’ın eşinin Kıbrıs’ta bulunduğu ve bugün Türkiye’ye geleceği de öğrenildi. Havalimanındaki güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına alan polis, Delmas’ın bindiği taksiyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

(Hürriyet)
AHL'DEN TAKSİYE BİNDİ! BİNMEZ OLAYDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Misafir ~ 12 yıl önce
İyki varsın korsan taksi! onların sayesinde kafam rahat nereye kaç para vereceğim belli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ibret-i alem olsun diye bir tanesini taksimde veya at pazarında sallandırıp sineklenene kadar bekleteceksin gör bak bir daha olurmu ? Bir de geçen sabah okmeydanı rampasında emniyet şeridini kullanan cahil vatandaşları yakalayıp haşırt diye ceza kesen emniyet ekiplerinide ayrıca tebrik ederim sol şeride kaçsalar bile cımbızla çekip aldılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şehir eşkiyaları diyorlar ya işte örnekleri AHL de. Yolda araba kullanırken bile anlamak çok kolay. Kurallara uymayan tek taksiler AHL taksicileri ne yazık ki... Temizleyin bunları temizleyin allah rızası için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kendini taksici esnafı sanan bu tipler dünyanın hiç bir yerinde bulunmayan neslinin son örnekleri,belkide bu yüzden koruma altındalar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL gibi dünyanın Türkiye ye giriş kapısı olan bir yerde bu taksicilerin barındırılması hepimizin en başta Yöneticilerimizin suçu. İstanbul'un merhaba diyen yüzü bu olmamalı. Yöneticilerimizden biran önce ciddi yaptırımlar bekliyoruz ki kurtulalım bunlardan. Havaş , Belediye , Metro dışında araç girememeli alan'a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu adamları biran önce hizaya sokmak lazım. Hepsi şehir eşkiyası. Kaldırın taksileri AHL taksicilerini onun yerine her yolcu alan taksiyi belgeleyip öyle bindirin. Tayland örneği var süper çözmüşler. Sıkıysa taksici müşteriye kazık atsın terbiyesizlik yapsın. Adamlar it gibi korkuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sıkayet edıp baskasından beklemeyın taksıcılerı duzeltın onlara sefkat gosterın ,sende bır taksıcı duzelt kampanyası baslatalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Geçen hafta AHL'den taksiye bindim.. "Fly'inn lütfen" dedim.. Adam resmen küfür etti.. Bende 30 lira atıp taksiden çıktım.. Taksimetre 16,50 gösteriyordu.. Yarın erken gidip amirlerini bulacağım.. Plakayı aldım.. selamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bi kaç taksici kişi de yorum yazmış belli ki, gayet magandasınız..Allah aşkına gidin deneyin.Kısa mesafa deyince hangisi kızmıyor?Gelip burada kadının tipine fln laf söylemek kolay, olay insan olmakta..Cümle alem ne mal olduğunuzu biliyor, yorumlarda bile belli ettiniz kendinizi 'kafanı kırarım' diye. Türkiye sizden utanıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu yamyamlar kendilerni kral zanedenlerdendir.kesin bunlar yaptı.bu su yüzüne çıkan çıkmayan neler var neler.ulaştırma bakanının adamları ankrada dayıları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000