29 Ocak 2014, Çarşamba 14:53:51

AHL'DE YOL KENARLARI REKLAM ALANI OLDU!

Atatürk Havalimanı yol kenarları reklam alanı olarak kullanılmaya başlandı.
  • Ağaç dikseler elleri kırılır zaten...
  • Kaldırımlardaki beton ve çirkin babaların yerine uygulanan çok güzel bir fikir bence..Üstelik ışıklı olmaları gece inci gibi bir görüntü oluşturuyor.Ankara ve İzmir'de görmüştüm çok güzeldi. Daha önceki iç karartan karanlıkta görünmeyen ve tehlike oluşturan yollara ve havalimanlarına aydınlık gelmiş...Her yeni ve güzel şeyi kötülemek gibi bir huyumuz var ne yazık ki
  • :)) antalyada yaptılar aynı seyı sonra bı ruzgarda hepsı dagıldı :))) merak etmeyın saglam bı ruzgara bakar...
  • Bana göre hiçbir sorun yok. Atatürk havalimanı gayet güzel bir havalimanı ve bu reklamlar billboardların yaptığı görevi yapıyor. Bunda kızacak bir şey yok. Eleştirecek bir şey de yok.
  • Sırf görüntü kirliliği Antalya`da da aylar önce kurulan ama tek bir kere reklam alınamayan üstüne üstük her yağmur ve rüzgarda 8-10 tanesinin mutlaka uçtuğu , son derece itici bir uygulama ! Fikir babasını tebrik etmek lazım !
  • Aşırı reklamlara karşıyım ama AHL çok çirkin bir yapı, mimari sıfır. Betonlar biraz gizleniyor reklamlarla.
  • otoparkına gir çık 10 lira verilen bir yerde reklam neyin nesi anlamadım. Madem böyle reklam veriyorsunuz bari 3 saat bedava yapın yakınlarını almaya gelenler trafiği tıkamasın!
  • YA SANKI SINGAPUR HAVAALANI??ATATURK HAVALIMANI ZATEN BASIK VE SEKILSIZ BI HAVAALANI,REKLAM HICBISEYI BOZMAMIS..
  • Antalyadada var ne anlama geliyorsa bu reklam neyin reklami ise
  • Çok çirkin bir görüntü olmuş, hiç yakışmamış. Ama DHMİ zihniyeti hizmet vermek değil, herşeyden en fazla miktarda para yapmak. Amaç bu olunca böyle sonuçlar şaşırtıcı değil. Yazık...

Atatürk Havalimanı yol kenarları reklam alanı olarak kullanılmaya başlandı.

Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı Atatürk Havalimanı'nda reklam alanları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi kontrolündeki Atatürk Havalimanı'nda en küçük noktalar bile reklam alanı olarak kullanılmaya başlandı.

Havalimanı giriş ve çıkışlarındaki büyük panolardan sonra yol kenarları da reklam yeri oldu. DHMİ Atatürk Havalimanı'ndaki yol kenarlarına açık hava totemleri yerleştirdi.

İç Hatlar ve Dış Hatlar Terminal binaları ve otopark girişleri arasında bulunan ve yol boyunca devam eden kaldırımlar üzerine yerleştirilen reklam kartonları, araçların yoğun olarak giriş-çıkış yaptığı yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturuyor. 





AHL'DE YOL KENARLARI REKLAM ALANI OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

ağaç?? ~ 10 yıl önce
Ağaç dikseler elleri kırılır zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otocu ~ 10 yıl önce
Kaldırımlardaki beton ve çirkin babaların yerine uygulanan çok güzel bir fikir bence..Üstelik ışıklı olmaları gece inci gibi bir görüntü oluşturuyor.Ankara ve İzmir'de görmüştüm çok güzeldi. Daha önceki iç karartan karanlıkta görünmeyen ve tehlike oluşturan yollara ve havalimanlarına aydınlık gelmiş...Her yeni ve güzel şeyi kötülemek gibi bir huyumuz var ne yazık ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 10 yıl önce
:)) antalyada yaptılar aynı seyı sonra bı ruzgarda hepsı dagıldı :))) merak etmeyın saglam bı ruzgara bakar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 10 yıl önce
Bana göre hiçbir sorun yok. Atatürk havalimanı gayet güzel bir havalimanı ve bu reklamlar billboardların yaptığı görevi yapıyor. Bunda kızacak bir şey yok. Eleştirecek bir şey de yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmuyor ~ 10 yıl önce
Sırf görüntü kirliliği Antalya`da da aylar önce kurulan ama tek bir kere reklam alınamayan üstüne üstük her yağmur ve rüzgarda 8-10 tanesinin mutlaka uçtuğu , son derece itici bir uygulama ! Fikir babasını tebrik etmek lazım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 10 yıl önce
Aşırı reklamlara karşıyım ama AHL çok çirkin bir yapı, mimari sıfır. Betonlar biraz gizleniyor reklamlarla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 10 yıl önce
otoparkına gir çık 10 lira verilen bir yerde reklam neyin nesi anlamadım. Madem böyle reklam veriyorsunuz bari 3 saat bedava yapın yakınlarını almaya gelenler trafiği tıkamasın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiksin ~ 10 yıl önce
En dandik araba 50bin lira, benzinin litresi 5 lirayı geçmiş, taksim ortaköy nişantaşı gibi yerlerde otopark 20 lira sen kalkmış havalimanı 3 saat bedava olsun diyorsun. dünyanın hiçbir yerinde ücretsiz otopark diye birşey yok hele ki havalimanında..araba alıyorsan yakıtını bakımını hesapladığın gibi otoparkını da düşüneceksin hatta gelecekte otopark gösteremeyene araba bile satılmayacak şu an zaten dünyanın bir çok ülkesinde bu şekilde...otopark ücreti vermek istemeyen vatandaş taksi ve metro kullanır gereksiz eleştiriler yapmazi kaldırımdaki reklam dubasını ezbere otoparka bağlamaz.
rezalet ~ 10 yıl önce
isteresn 150 bin liraya araba al. gir çık 10 dakika için kim 10 lira vermek ister? Araba aldık diye paramızı çöpe mi atalım?
???? ~ 10 yıl önce
YA SANKI SINGAPUR HAVAALANI??ATATURK HAVALIMANI ZATEN BASIK VE SEKILSIZ BI HAVAALANI,REKLAM HICBISEYI BOZMAMIS..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Antalyadada var ne anlama geliyorsa bu reklam neyin reklami ise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok çirkin ~ 10 yıl önce
Çok çirkin bir görüntü olmuş, hiç yakışmamış. Ama DHMİ zihniyeti hizmet vermek değil, herşeyden en fazla miktarda para yapmak. Amaç bu olunca böyle sonuçlar şaşırtıcı değil. Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000