25 Ağustos 2011, Perşembe 17:30:36

AHL'DE YAKIT HIRSIZLIĞI...

Atatürk Havalimanı'na uçak yakıtı taşıyan boru hattından tünel kazarak yakıt çalan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı...
  • Ömür boyu hapis cezasina carptirilmali ! cunku böyle hirsizlarla ugrasilmaz adam 10 kez suc ustu yakalanmis daha nere serbest burakiyorlar ?
  • ne biçim ülke olduk bee...kanunları yok uygulayanları yok..10 kere aynı şeyi yapmış yine yapacak...yatır içerde 10 sene bak bakalım bi daha biri cesaret edebiliyor mu??? memleket dingo nun ahırına dönüştü ne yönetenlerin ne adalet bakanının ne hakimlerin ne savcının ne de polisin umrunda....
  • Suçu sabit adam bırakılır da kendi ayağı ile gidip ifade verenler kaçacak diye tutuklanır. Buna da çarpık adalet hatta olmayan adalet denir. Eh böyle olunca adama sadece "aferin, yap bir daha" demekten başka çare yok.
  • niçin bukadar kötü bir toplum olduk ya , adının resmen hırsızlık olduğunu bile bile , para kazanmak , anlaşılır gibi değil.
  • adam 10 defa yapmakla suçlanmış, hala dışarıda. süper kanunlarımız var. hata, bunları yapmayanlarda muhtemelen...
  • bu da moda oldu aaa
Atatürk Havalimanı'na uçak yakıtı taşıyan boru hattından tünel kazarak yakıt çalan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı. NATO boru hattına tünel kazarak ulaşan ve çaldığı yakıta motor yağı karıştırıp mazot haline getirdikten sonra kamyonlara pazarladığı iddia edilen Fikret A. 'nın daha önce 10 kez aynı suçtan gözaltına alındığı belirtildi. 
 
Atatürk Havalimanı'na uçak yakıtı taşıyan boru hattında basınç düşmesi yaşanması üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı. Kısa sürede bir TIR garajından tünel kazılarak boru hattına ulaşıldığı ve yakıt çalındığı belirlendi. İkitelli'de dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda TIR garajının işletmecisi Fikret A. , gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili yaptıkları soruşturmada çalınan uçak yakıtının 2 tonluk depolarda toplandığını, burada 10 numara motor yağı ile karıştırılarak mazot haline getirildiğini tespit etti. Yapılan mazotun ucuz fiyata kamyonculara pazarlandığı öğrenildi. 
 
Gözaltına alınan Fikret A'nın suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Zanlının, daha önce 10 kez aynı suçlamayla polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.
AHL'DE YAKIT HIRSIZLIĞI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ömür boyu hapis cezasina carptirilmali ! cunku böyle hirsizlarla ugrasilmaz adam 10 kez suc ustu yakalanmis daha nere serbest burakiyorlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne biçim ülke olduk bee...kanunları yok uygulayanları yok..10 kere aynı şeyi yapmış yine yapacak...yatır içerde 10 sene bak bakalım bi daha biri cesaret edebiliyor mu??? memleket dingo nun ahırına dönüştü ne yönetenlerin ne adalet bakanının ne hakimlerin ne savcının ne de polisin umrunda....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Suçu sabit adam bırakılır da kendi ayağı ile gidip ifade verenler kaçacak diye tutuklanır. Buna da çarpık adalet hatta olmayan adalet denir. Eh böyle olunca adama sadece "aferin, yap bir daha" demekten başka çare yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
niçin bukadar kötü bir toplum olduk ya , adının resmen hırsızlık olduğunu bile bile , para kazanmak , anlaşılır gibi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam 10 defa yapmakla suçlanmış, hala dışarıda. süper kanunlarımız var. hata, bunları yapmayanlarda muhtemelen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu da moda oldu aaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000