27 Eylül 2011, Salı 16:01:33

AHL'DE YAKAYI ELE VERDİLER

Atatürk Havalimanı'nda Ermenistan uyruklu iki kadının bagajlarından kaçak havyar, içki ve sigara ele geçirildi...
  • Karayoluyla gelenlerin de arabaları mı x-ray'den geçecek.
  • Butun bagajlar gelişte X-Ray cıhazından geçirilsin ve daha sonra yolcuların teslım alabıleceklerı noktalara sevk edılsın. Biraz belki hayal olacak fakat suphe uyandıran durumda gumruk otorıtesı ıle bırlıkte fiziki muayene. Sebep ulke guvenlıgı. Ya yakalanmasaydılar rafta satışa hazır. Vergi kaybı, kaçakcılık. Cezaları ne olur. Yurt dısında bu olay olsaydı ne olurdu ?
Rus Havayolları ile dün gece saat 22.00'de Moskova'dan İstanbul'a gelen H.S ve G.J adlı iki kadın, Dış Hatlar Terminali'nden çıkışta şüpheli hareketleri ile dikkat çekti. Gümrük görevlileri durdurdukları kadınlara bagajlarından ne olduğunu sorduktan sonra açtı. Çantalarda havyar, içki ve sigara ile karşılaşan gümrükçüler, kadınlar hakkında işlem yapıp kaçak mallara el koydu. 
 
Üç valizdeki 200 karton sigara, 40 kutu havyar ve 20 şişe içkinin piyasa değerinin 200 bin dolar olduğu belirtildi.
AHL'DE YAKAYI ELE VERDİLER

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Karayoluyla gelenlerin de arabaları mı x-ray'den geçecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Butun bagajlar gelişte X-Ray cıhazından geçirilsin ve daha sonra yolcuların teslım alabıleceklerı noktalara sevk edılsın. Biraz belki hayal olacak fakat suphe uyandıran durumda gumruk otorıtesı ıle bırlıkte fiziki muayene. Sebep ulke guvenlıgı. Ya yakalanmasaydılar rafta satışa hazır. Vergi kaybı, kaçakcılık. Cezaları ne olur. Yurt dısında bu olay olsaydı ne olurdu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000