24 Ocak 2011, Pazartesi 08:17:37

AHL'DE YAKANALAN KURYEDEN İTİRAFLAR...

Hollanda’da yaşayan ve Atatürk Havalimanı’nda valizinde eroin bulunan işadamı Necip Ö., emniyette “Kumar borcumu ödemek için uyuşturucu kuryesi olmayı kabul ettim” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir Avrupa ülkesine uyuşturucu götürmek üzere bir kuryenin Hollanda’dan geldiği bilgisini aldı. Kuryenin Hollanda’ya gitmek üzere hazırlık yaptığını belirledi. Geçen hafta cumartesi otelden valizle çıkarak Atatürk Havalimanı’na giden kuryeyi takibe alan ekipler havalimanında da önlem aldı. Polis X-Ray’den geçerken operasyon başlattı ve kuryeyi gözaltına aldı.

Hollanda’da yaşıyor

Valizine ise el konuldu. Adının Necip Ö. olduğu belirlenen 45 yaşındaki kuryenin Hollanda’da yaşadığı, İstanbul’a üç gün evvel geldiği ortaya çıktı.  İsviçre vatandaşı olan işadamı Necip Ö., sorgusunda “Hollanda’da yaşıyorum. Kumar oynadım. Ciddi miktarda para kaybettim. Borcuma karşılık kuryelik yapmamı istediler. Ben de kabul ettim. Çok pişmanım” dedi.

Emniyetteki sorgusunun ardından Bakırköy Adliyesi’ne çıkarılan Necip Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Necip Ö.’nün bağlantıları ile ilgili çalışma ise sürüyor.

AHL'DE YAKANALAN KURYEDEN İTİRAFLAR...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000