28 Eylül 2008, Pazar 08:37:56

AHL'de uyuşturucu operasyonu!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Gineli 4 uyuşturucu kuryesi yakalandı. Kuryeler arasında yer alan Mariam D.'nin mide ve rahmindeki 650 gram kokain cerrahi müdahaleyle çıkarıldı.
  • Son 10 yilda bir kurulus,öyle bir yükseldiki,bunda KARAPARANIN OLMAMASI MÜMKÜN DEGILDIR.Zira bu kisiler saygin sinifina gectiler.VIP ten gecerler.Bavullari özel olarak tasinir.Ondan sonra polis kücük tasiyicilarin canini kurtarmak icin yardima kosmak mecburiyetinde kalmaktadir.Onlar BARONLARIN usaklari ve fedaileridir.Konustularmi zaten is aniden biter.
  • Insanlar az bir para icin hayatlarini tehlikeye atiyorlar.Kimler icin?Kendilerini alkol ve uyusturucusuz ifade edemeyen Sanatkar dedigimiz.Böylesine uyusturucuya tutkun kisiler icin.Servis olarak hayatlarini,gecimlerini kazanmak icin kurban veren zavallilara aciyorum.OLAYA BU ACIDAN DA BAKMAMIZ LAZIM DEGILMIDIR.

Atatürk Havalimanı'ndaki Narkotik ekipleri, Gine'den gelen kadın bir yolcunun hareketlerinden şüphelendi. Adının Mariam D. olduğu belirlenen kadının üst ve valiz araması yapıldı. Mariam D., hassas X-Ray cihazından geçirildi. Sindirim ve rahim bölgesinde anormal bir yoğunluk tespit edildi. Röntgeni çekilen Mariam D.'nin mide, bağırsak ve rahminde 41 kapsül bulunduğu belirlendi. Mide ve bağırsaklardaki 40 kapsül doktor kontrolünde ilaç verilerek çıkarıldı.

15 günde Mariam D. ile birlikte Güney Afrikalı Yakhe Trevor M.'nin valizinde 1 kilo 700 gram eroin, Belçikalı kurye Kandolo V.'den 8 kilo 700 gram eroin ve Hollanda'ya gitmek üzere havalimanına gelen Casım P.'nin valizi ve korsesinde 1,5 kilo eroin ele geçti. Casım P.'den ele geçen eroinin sahibi Ali S.' de 27 kilo eroinle yakalandı.

AHL'de uyuşturucu operasyonu!

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Son 10 yilda bir kurulus,öyle bir yükseldiki,bunda KARAPARANIN OLMAMASI MÜMKÜN DEGILDIR.Zira bu kisiler saygin sinifina gectiler.VIP ten gecerler.Bavullari özel olarak tasinir.Ondan sonra polis kücük tasiyicilarin canini kurtarmak icin yardima kosmak mecburiyetinde kalmaktadir.Onlar BARONLARIN usaklari ve fedaileridir.Konustularmi zaten is aniden biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Insanlar az bir para icin hayatlarini tehlikeye atiyorlar.Kimler icin?Kendilerini alkol ve uyusturucusuz ifade edemeyen Sanatkar dedigimiz.Böylesine uyusturucuya tutkun kisiler icin.Servis olarak hayatlarini,gecimlerini kazanmak icin kurban veren zavallilara aciyorum.OLAYA BU ACIDAN DA BAKMAMIZ LAZIM DEGILMIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000