15 Mart 2012, Perşembe 12:01:55

AHL'DE UÇUŞ EKİPLERİ İSYANLARDA...

Atatürk Havalimanı'nda bugün başlayan open gate uygulaması uçuş ekiplerini de vurdu...
  • Aprona ayrı geçiş yerleri var.Yolcularla aynı yerde işlemleri yapılmıyor ki...
  • Yahu nekadar düşmanı varmış bu uçuş ekiplerinin!!! Sırf adamlar sizden fazla para alıyorlar diye nedir bu haset böyle??? Sizler nekadar saygısız, hazımsız, kıskanç, haset yüklü bir güruhmuşsunuz böyle. Yazıklar olsun size utanmazlar topluluğu. Bizimki kadar başkasının ne kadar kazandığıyla ilgilenen ve buna hasetle bakan başka bir topluluk yok herhalde. Adamlar sizden fazla para alıyorlar ya ağızlarına ..çılmayıda hak ediyorlar tabii!!! O kadar totoşunuz varsa gidin size az para veren patronlarınıza kafa atın. Yok yemez dimi?! Siz ancak burada zeybeklenin havacılığın haset kuşları!!!
  • Fotoğraflardaki değerli uçuş ekiplerinin yeni uygulamadan duydukları memnuniyet ve kendilerini daha güvende hissetmelerinden duydukları mutluluk yüzlerinden okunuyor zaten. Bizi bizden koruyorsunuz ya, helal olsun. Fazlasını yazamam ailemden ve mesleğimden aldığım terbiyem ile editörün onayından çekinmem dolayısı ile mümkün olamıyor.
  • dünyanın her yerinde uçuş ekipleri ayrıcalıklıdır.çünkü,çok sıkı kurallara tabidirler ve en ufak bir arızada ceza alırlar..onun için böyle bir uygulamaya gerek yoktur...
  • Ey insanlar! Hem işleri kolaylaştırıp hızlandırabilecek hem de emniyetten taviz vermeyecek uygulamaları biliyorsanız bunları yazın ki okuma ihtimali olan ilgili yöneticiler de fikirlerinizden istifade etsinler. Çocukça yorumlar ile rahatladığınızı sanmayın demagojiden öteye gitmediğiniz gibi farkında olmadan kendinize de zarar verirsiniz.
  • Almanlara verelim bu işi de onlar en iyisini yapar.
  • THY için ayrı bir havalimanı gerek.Kendileri yapsın kendileri işletsin.O zaman ne arayan olur ne de soran....
  • Pik saatler de nasıl Apronda yoğunluk oluşuyorsa; yolcu güvenlik ve pasaport işlemlerinde, uçuş personeli işlemlerinde de yoğunluk olur.Bu zaten normaldir.Azami 15 dakika beklersin.Bu da normal zaten.Bankaya para yatırmaya gidince bile 1.5 saat bekliyoruz.Burada da işlemlerin bitmesi için bekliyeceğiz.
  • 1-Özel Güvenlik aprona nereden çıkıyor? 2-Özel güvenlik Aprona Neden çıkıyor? 3-Bu güne kadar kaç tane güvenliği apron da gördün? Yer hizmeti görevlileri ile karıştırmamışsındır umarım ))))
  • Alana hergün imza saatimden 1 saat once geliyorum zaten. Sen işine hergün 1 saat önce geliyormusun ?
Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı durumunda olan Atatürk Havalimanı'nda bugün 36 kapının iptal edilerek tek bir kapı haline getirilmesi ve yolcuların daha az vakit kaybı yaşaması amaçlanarak başlatılan open gate uygulaması uçuş ekiplerinin de aprona çıkışlarda aranmasına neden oldu.

Başlayan open gate uygulaması ile birlikte meteoroloji kapıdan Atatürk Havalimanı apronuna çıkan tüm personel artık X-Ray uygulamasına tabi tutulacak. Bununla ilgili en çok sıkıntıyı şüphesiz uçuş ekipleri çekecek. Havalimanı apronuna çıkarak uçağa gidecek olan kabin ve kokpit ekibi artık güvenlik uygulamasından geçerek aprona çıkabilecek. Bugünden itibaren başlayan uygulama uçuş ekiplerini adeta isyan ettirdi.

Pilot ve hostesler uygulamadan memnun olmadıklarını, bu durumun kendi işlerini zorlaştığını ifade etti. Görüşlerini bildiren uçuş ekipleri; 'Madem burada aranacaktık, o zaman havalimanı girişinde neden arıyorlar. Bu durum çok saçma. Bir bu eksikti. Bu uygulama bize neden uygulanıyor ki' şeklinde görüş bildirdi.

Ayrıca akşam saatlerinde geniş gövdeli uzun hat uçuşlarında kullanılan B777 uçaklarının ekiplerinin sefere gideceğini belirten kabin görevlileri, "Akşam burada kuyruk olacak. Tek X-Ray var fakat 7-8 B777ER görevlisi arkadaşlarımız bu x-ray'den çıkmaya çalıştığını düşünürseniz, hergece burada büyük kuyruklar oluşacak" diye konuşarak oluşacak gecikmeyi gözler önüne serdiler.







©AirportHaber Özel
AHL'DE UÇUŞ EKİPLERİ İSYANLARDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (98)

Misafir ~ 12 yıl önce
Aprona ayrı geçiş yerleri var.Yolcularla aynı yerde işlemleri yapılmıyor ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yahu nekadar düşmanı varmış bu uçuş ekiplerinin!!! Sırf adamlar sizden fazla para alıyorlar diye nedir bu haset böyle??? Sizler nekadar saygısız, hazımsız, kıskanç, haset yüklü bir güruhmuşsunuz böyle. Yazıklar olsun size utanmazlar topluluğu. Bizimki kadar başkasının ne kadar kazandığıyla ilgilenen ve buna hasetle bakan başka bir topluluk yok herhalde. Adamlar sizden fazla para alıyorlar ya ağızlarına ..çılmayıda hak ediyorlar tabii!!! O kadar totoşunuz varsa gidin size az para veren patronlarınıza kafa atın. Yok yemez dimi?! Siz ancak burada zeybeklenin havacılığın haset kuşları!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fotoğraflardaki değerli uçuş ekiplerinin yeni uygulamadan duydukları memnuniyet ve kendilerini daha güvende hissetmelerinden duydukları mutluluk yüzlerinden okunuyor zaten. Bizi bizden koruyorsunuz ya, helal olsun. Fazlasını yazamam ailemden ve mesleğimden aldığım terbiyem ile editörün onayından çekinmem dolayısı ile mümkün olamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dünyanın her yerinde uçuş ekipleri ayrıcalıklıdır.çünkü,çok sıkı kurallara tabidirler ve en ufak bir arızada ceza alırlar..onun için böyle bir uygulamaya gerek yoktur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ey insanlar! Hem işleri kolaylaştırıp hızlandırabilecek hem de emniyetten taviz vermeyecek uygulamaları biliyorsanız bunları yazın ki okuma ihtimali olan ilgili yöneticiler de fikirlerinizden istifade etsinler. Çocukça yorumlar ile rahatladığınızı sanmayın demagojiden öteye gitmediğiniz gibi farkında olmadan kendinize de zarar verirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Almanlara verelim bu işi de onlar en iyisini yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY için ayrı bir havalimanı gerek.Kendileri yapsın kendileri işletsin.O zaman ne arayan olur ne de soran....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pik saatler de nasıl Apronda yoğunluk oluşuyorsa; yolcu güvenlik ve pasaport işlemlerinde, uçuş personeli işlemlerinde de yoğunluk olur.Bu zaten normaldir.Azami 15 dakika beklersin.Bu da normal zaten.Bankaya para yatırmaya gidince bile 1.5 saat bekliyoruz.Burada da işlemlerin bitmesi için bekliyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1-Özel Güvenlik aprona nereden çıkıyor? 2-Özel güvenlik Aprona Neden çıkıyor? 3-Bu güne kadar kaç tane güvenliği apron da gördün? Yer hizmeti görevlileri ile karıştırmamışsındır umarım ))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Alana hergün imza saatimden 1 saat once geliyorum zaten. Sen işine hergün 1 saat önce geliyormusun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000