04 Ekim 2014, Cumartesi 14:53:57

AHL'DE TÜM ZAMANLARIN YOLCU REKORU KIRILDI

Atatürk Havalimanı'nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı. Arefe günü elde edilen rakamlara göre 24 saatte havalimanı toplam 165 bin 71 yolcuyu ağırladı.
  • Felaket geliyorum diyor.Bırakın oturduğunuz yerden böbürlenmeyi.
  • Ha bire rekor kırılıyor bir gün bir şey olacak kimseye hesabını veremeyeceksiniz. Yer hizmetlerin de çalışanların durumunu kimse düşünmüyor ne halde olduklarını.
  • Son bi haftadir rekor haberi çıkmıyor diye.oohh be
  • Yer Hizmetlerindeki çalışanlara yazık yav bari hakketikleri maaşı da alabilseler. 1 günde 165 bin kişiye hizmet kolay değil.
  • Rekor kıracaz diye, üzücü bir durum olmasın sonra...
  • Bu Rekorları Orhan birdalmı kırıyor yıllardır genel müdürlük koltuğunda çalışanların sayesinde oturuyor.bütün idareci müdür başkanları Erzincanlı yaptı.bu adamın çevirdiği dümenleri başbakanımız duyar inş.sonu cezaevidir demedi demeyin
  • Yuruyecek yer kaldi mi

Atatürk Havalimanı Kurban Bayramı arefesinde 24 saat içerisinde ağırladığı 165 bin 71 yolcuyla tüm zamanların rekorunu kırdı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin verilerine göre; Atatürk Havalimanı'ndan dün toplam 1326 uçak iniş-kalkış yaptı. Bu rakam 28 Haziran 2014 tarihindeki gerçekleşen tüm zamanların en yüksek iniş-kalkış rekorunu egale etti.

28 Haziran'daki tüm zamanların en yüksek iniş-kalkış rekoru edilirken, Atatürk Havalimanı iç ve dış hat uçuşlarında toplam 165 bin 71 yolcuyu ağırladı. Böylece 23 Haziran 2014'te 150 bin 317 yolcuyla kırılan rekor rakam geride bırakılmış oldu.

Atatürk Havalimanı'nda elde edilen rekoru DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal twitter hesabından duyurdu.

AHL'DE TÜM ZAMANLARIN YOLCU REKORU KIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ŞAKA MISINIZ? ~ 10 yıl önce
Felaket geliyorum diyor.Bırakın oturduğunuz yerden böbürlenmeyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 10 yıl önce
Ha bire rekor kırılıyor bir gün bir şey olacak kimseye hesabını veremeyeceksiniz. Yer hizmetlerin de çalışanların durumunu kimse düşünmüyor ne halde olduklarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bende diyodum ~ 10 yıl önce
Son bi haftadir rekor haberi çıkmıyor diye.oohh be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer Hizmetleri ~ 10 yıl önce
Yer Hizmetlerindeki çalışanlara yazık yav bari hakketikleri maaşı da alabilseler. 1 günde 165 bin kişiye hizmet kolay değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rekor kıracaz diye, üzücü bir durum olmasın sonra...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu Rekorları Orhan birdalmı kırıyor yıllardır genel müdürlük koltuğunda çalışanların sayesinde oturuyor.bütün idareci müdür başkanları Erzincanlı yaptı.bu adamın çevirdiği dümenleri başbakanımız duyar inş.sonu cezaevidir demedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xgt ~ 10 yıl önce
Yuruyecek yer kaldi mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000