22 Nisan 2011, Cuma 15:21:44

AHL'DE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI

Atatürk Havalimanı’nda dün tüm zamanların trafik rekoru kırıldı. Bir günde havalimanına kaç uçak iniş kalkış yaptı?
  • Değerli yorumcular SAW 'ı unutmayın aynı gün 354 trafik olmuş ve 946 ya ilave etmelisiniz yani o gün AHL de görevli arkadaşlar 1300 trafiğe hizmet etmişler Çorlu ve Yenişehir'i bilemiyorum. Lütfen ATCO'lara daha fazla saygı gösterin. Saygılar.
  • işkembeden sallamadan önce eurocontrol yoğunluk sıralamasına bakmanı öneririm.sen neye göre yaptın bu kıyaslamayı hangi engin bilgilerine göre hangi kaynağa göre?
  • IST'i neden iki kat büyük havalimanları ile kıyaslıyorlar ki? Bu havalimanının mübadili olsa olsa Londra Gatwick'tir, Seul İnçeon'dur, Tokyo Narita'dır...
  • burada eleştirilecek biri varsa oda thy de uçuşların saatini planlayanlar olsa gerek yarım saatlik dilimde 30-35 (en az) uçak motor çalıştırma ve push-back isterse (1130 local de başlayan gece trafiğinden bahsediyorum)gecikme tabiki olur! neymiş dalga harekatıymış! fdp de 1 saatlik planlar gözükür ve o listede 72 trafik gördüm desem ! ne zannediyorsunuz gecikme olmasın diye kolda mı kalkacaksınız?
  • şirketlerin tüm taleplerine olur ver az bile yaz trafiği 1250 olur.1200 05 arası trafik yok diğer saaatler dolu dhmi slot işinide elineyüzüne bulaştırdı. dikkat SHGM.
  • arkadaslar tartismalara hala girmemekte kararliyim ama.. gereken cevaplari en iyi sekilde vermissiniz.. bu kez de sizleri tebrik ederim. suna deginmeden de edemem..avrupa veya amerika daki controlerler daha egitimliyse ve `bizimkiler`daha az egitim almissa.. egitim verdilerde controlerler mi red etti ? bu controlerlerin sucu degil. murat
  • Sizlerle hep gurur duyduk hep duyacağız,biz TÜRKİYE Hava Trafik Kontrolörleri ulu önder ATATÜRK'ün açtığı yolda bu ülkeye değer kazandırmaya devam ediyoruz,edeceğiz.Bizi başkaları ile karşılaştırmayın biz bize benzeriz ve emin olunki en iyilerindeniz.Yaşasın TÜRKİYE HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİ.....
  • bizlere avrupadaki amerikadaki kontrolörleri metheden arkadaşlar amerikada uyuyan film izleyen kontrolörleri avrupada havada uçak çarpıştıran kontrolör haberlerini okuyun sonra sataşın.evet onlar bizden daha eğitimli daha süper :)
  • allah yardimcilari olsun,calisanin hakkini vermek lazim.frankfurt havalimanindaki bir hava kontrolcu 4000-5100 euro arasi net para aliyor.
  • kontrolörleri milletin ağzına sakız yapanlar utansın söylenebilecek tek söz bu bence.tüm zamanların rekoru nasıl kırılıyor kimse sormaz.bir teşekkür etmez emeği geçenlere.anca dil uzatır laf yetiştirir.kimse sormaz sen istanbul şartlarında bu mesleğin altından maddi manevi nasıl kalkıyorsun diye.pilotmuş hostesmiş bize ne sizden be bize ne sizin aldığınızdan.arkadaş sadece örnek vermiş cahil cahil dil uzatmışsınız.yazıklar olsun sen daha ben ne iş yaparım onu bilmiyorsun hostes kardeş

Atatürk Havalimanı’nın kapasitesini artırmak için çalışmalar sürerken dün bir rekor kırıldı. Tüm zamanların en iyi rakamlarına ulaşılırken dün bir günde 946 uçak Atatürk Havalimanı'nı kullandı.
Atatürk Havalimanı’nda yüksek sezonda yakalanan rakamlara Nisan ayında ulaşıldı.

Mart ayında bu yılın en yüksek rakamı olan 873’e çıkılırken, 21 Nisan’da tüm zamanların en yüksek rakamına ulaşıldı. İç ve dış hatlarda 477 uçak iniş, 469 uçak kalkış olmak üzere Atatürk Havalimanı’nda dün 946 trafik gerçekleşti.

Son 5 yılda Atatürk Havalimanı’ndaki en yüksek trafik istatistikleri ise şöyleydi:

Ağustos 2007= 891 uçak
Haziran 2008= 929 uçak
Ağustos 2009= 906 uçak
Ağustos 2010= 932 uçak
Nisan 2011= 946 uçak

Airporthaber.com
AHL'DE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli yorumcular SAW 'ı unutmayın aynı gün 354 trafik olmuş ve 946 ya ilave etmelisiniz yani o gün AHL de görevli arkadaşlar 1300 trafiğe hizmet etmişler Çorlu ve Yenişehir'i bilemiyorum. Lütfen ATCO'lara daha fazla saygı gösterin. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işkembeden sallamadan önce eurocontrol yoğunluk sıralamasına bakmanı öneririm.sen neye göre yaptın bu kıyaslamayı hangi engin bilgilerine göre hangi kaynağa göre?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IST'i neden iki kat büyük havalimanları ile kıyaslıyorlar ki? Bu havalimanının mübadili olsa olsa Londra Gatwick'tir, Seul İnçeon'dur, Tokyo Narita'dır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
burada eleştirilecek biri varsa oda thy de uçuşların saatini planlayanlar olsa gerek yarım saatlik dilimde 30-35 (en az) uçak motor çalıştırma ve push-back isterse (1130 local de başlayan gece trafiğinden bahsediyorum)gecikme tabiki olur! neymiş dalga harekatıymış! fdp de 1 saatlik planlar gözükür ve o listede 72 trafik gördüm desem ! ne zannediyorsunuz gecikme olmasın diye kolda mı kalkacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şirketlerin tüm taleplerine olur ver az bile yaz trafiği 1250 olur.1200 05 arası trafik yok diğer saaatler dolu dhmi slot işinide elineyüzüne bulaştırdı. dikkat SHGM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar tartismalara hala girmemekte kararliyim ama.. gereken cevaplari en iyi sekilde vermissiniz.. bu kez de sizleri tebrik ederim. suna deginmeden de edemem..avrupa veya amerika daki controlerler daha egitimliyse ve `bizimkiler`daha az egitim almissa.. egitim verdilerde controlerler mi red etti ? bu controlerlerin sucu degil. murat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizlerle hep gurur duyduk hep duyacağız,biz TÜRKİYE Hava Trafik Kontrolörleri ulu önder ATATÜRK'ün açtığı yolda bu ülkeye değer kazandırmaya devam ediyoruz,edeceğiz.Bizi başkaları ile karşılaştırmayın biz bize benzeriz ve emin olunki en iyilerindeniz.Yaşasın TÜRKİYE HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİ.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizlere avrupadaki amerikadaki kontrolörleri metheden arkadaşlar amerikada uyuyan film izleyen kontrolörleri avrupada havada uçak çarpıştıran kontrolör haberlerini okuyun sonra sataşın.evet onlar bizden daha eğitimli daha süper :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
allah yardimcilari olsun,calisanin hakkini vermek lazim.frankfurt havalimanindaki bir hava kontrolcu 4000-5100 euro arasi net para aliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kontrolörleri milletin ağzına sakız yapanlar utansın söylenebilecek tek söz bu bence.tüm zamanların rekoru nasıl kırılıyor kimse sormaz.bir teşekkür etmez emeği geçenlere.anca dil uzatır laf yetiştirir.kimse sormaz sen istanbul şartlarında bu mesleğin altından maddi manevi nasıl kalkıyorsun diye.pilotmuş hostesmiş bize ne sizden be bize ne sizin aldığınızdan.arkadaş sadece örnek vermiş cahil cahil dil uzatmışsınız.yazıklar olsun sen daha ben ne iş yaparım onu bilmiyorsun hostes kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000