23 Ocak 2010, Cumartesi 12:15:50

AHL'DE 'TİPİ' MANZARASI!

Yaklaşık 1 haftadır İstanbul’u etkisi altına alan soğuk hava, yerini kar ve tipiye bıraktı…
  • katılıyorum.. havayolu yetkilisi gelmese; bizi adam yerine koyup açıklama yapan yok mu derler.. aralarına girip gecikme ile ilgili bilgileri versen; bize hikaye anlatma derler.. bu coğrayfanın insanından nefret ettim bu iş sayesinde.. okumuşundan da cahilinden de..
  • arkadasin yazdigi gibi bizim insanimiza her konuda detayli aciklamada yapsan da nafile... herseyleriyle ilgilensen de, kar da yagsa,firtina da kopsa,ucakta arizalansa bizim necip milletimiz anlamaz tutturur gidecegim de gidecegim diye..cahili de boyle okumusu da hic bir farklari yok birbirlerinden..son 10 senede bunun orneklerini cokca gordum alanda...
  • Adria Şemsi efendi neredeymiş? Gitsin ilgilensin yolcularınla..
  • 2 sene önce Malta uçağını boardingini yapacaz uçak kalkamıyor hem istanbul hemde bulgaristandaki hava durumu yüzünden.(bulgaristan aktarmalı uçuştu) ben şahsen tüm yolcular japıdayken hepsinin duyabileceği şekilde durumu anlattım.görüş mesafesi olmadığından uçağa kalkış vermiyor kule diye.Ne bilgi varsa söyledim.Kalkış güvenlii yok o an için.Amcalar teyzeler ne desinler bizi bindirin uçağa orda bekleyelim.Neymil 300 lü kapılarda olduğumuzda açık kapı biraz soğuk uçak açık park pozisyonunda uçağa gidip bekliyeceklermiş.Uçak kalksınmıl inemezse geri dönermiş.Bizim millete dert anlatılmaz.Dışarda tipi var göz gözü görmez o uçak kalksın ister.Bilet almış ya.İlla uçacak o gün.Öleceğini bilse bile.vahh vahh
  • bu durumda da isyan edenlerin harbiden beyninde bir cizim olup düsünme yetenegini kaybettiklerini düsünürüm!
  • Sadece adria gecikmiş. Başka ne var ki ?
  • adria ucaginda taxi sirasinda hidrolik arizasi tespit edilip teknik hangara cekilmistir...

1 haftadır İstanbul’dan uzaklaşmayan soğuk hava dalgası özellikle bugün yerini kar ve tipiye bıraktı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan tipi şeklindeki kar yağışı ve soğuk hava dalgası bir kesimde olduğu gibi hava ulaşımını da tehdit ediyor.

Soğuk hava nedeniyle gözler Atatürk Havalimanı’na çevrilirken, bazı uçuşlardaki aksamalar, yolcuları çileden çıkarıyor.

Özellikle Türk uçaklarının kalkışında bir aksama yaşanmazken, bu sabah saat 05.30’da kalkması gereken Adria Air yolcuları, hala uçaklarının kalkmasını bekliyor.

Sabah saat 04.00’ten beri havalimanında beklediklerini ifade eden yolcular, kimsenin kendileriyle ilgilenmediklerinden yakınıyor.

Yetkililerin, uçak arızalı olduğu için kalkmadığını belirten yolcular, uçağın ne zaman kalkacağının hala netlik kazanmadığını ve bu durumdan sıkıldıklarını açıkladılar.

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı

©AirportHaber Özel

AHL'DE 'TİPİ' MANZARASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
katılıyorum.. havayolu yetkilisi gelmese; bizi adam yerine koyup açıklama yapan yok mu derler.. aralarına girip gecikme ile ilgili bilgileri versen; bize hikaye anlatma derler.. bu coğrayfanın insanından nefret ettim bu iş sayesinde.. okumuşundan da cahilinden de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasin yazdigi gibi bizim insanimiza her konuda detayli aciklamada yapsan da nafile... herseyleriyle ilgilensen de, kar da yagsa,firtina da kopsa,ucakta arizalansa bizim necip milletimiz anlamaz tutturur gidecegim de gidecegim diye..cahili de boyle okumusu da hic bir farklari yok birbirlerinden..son 10 senede bunun orneklerini cokca gordum alanda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adria Şemsi efendi neredeymiş? Gitsin ilgilensin yolcularınla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2 sene önce Malta uçağını boardingini yapacaz uçak kalkamıyor hem istanbul hemde bulgaristandaki hava durumu yüzünden.(bulgaristan aktarmalı uçuştu) ben şahsen tüm yolcular japıdayken hepsinin duyabileceği şekilde durumu anlattım.görüş mesafesi olmadığından uçağa kalkış vermiyor kule diye.Ne bilgi varsa söyledim.Kalkış güvenlii yok o an için.Amcalar teyzeler ne desinler bizi bindirin uçağa orda bekleyelim.Neymil 300 lü kapılarda olduğumuzda açık kapı biraz soğuk uçak açık park pozisyonunda uçağa gidip bekliyeceklermiş.Uçak kalksınmıl inemezse geri dönermiş.Bizim millete dert anlatılmaz.Dışarda tipi var göz gözü görmez o uçak kalksın ister.Bilet almış ya.İlla uçacak o gün.Öleceğini bilse bile.vahh vahh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu durumda da isyan edenlerin harbiden beyninde bir cizim olup düsünme yetenegini kaybettiklerini düsünürüm!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sadece adria gecikmiş. Başka ne var ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adria ucaginda taxi sirasinda hidrolik arizasi tespit edilip teknik hangara cekilmistir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000