21 Haziran 2013, Cuma 07:52:11

AHL'DE TACİZ SKANDALI!

Mercedes-Benz'in üst düzey yöneticisi olan M.N. uçaktan indikten sonra bir kadın yolcuyu taciz ettiği iddiası ile Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.
  • Ne demisler,mercedes E serisinden sonra baslarmis..bu durumda yonetici de demis ki "alirsan ford,olursun lord"..ancak belli ki yonetcici arkadas ford'u yanlis algilamis...

Dün saat 22:45 sıralarında Almanya'dan İstanbul'a gelen M.N, Atatürk Havalimanı'nda uçaktan indikten sonra, diğer yolcularla birlikte kendisini Dış Hatlar Terminali'ne götürecek otobüse bindi. M.N.'nin bu sırada yolcular arasında bulunan B.G.'yi elle ve sözle taciz ettiği iddia edildi.

Olayın ardından B.G ve görgü tanıkların şikayeti üzerine Alman yönetici polis tarafından gözaltına alındı. Geceyi Atatürk Havalimanı karakolunda geçiren M. N.'nin kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. (Star)

AHL'DE TACİZ SKANDALI!

Yorumlar

Mercedes ~ 11 yıl önce
Ne demisler,mercedes E serisinden sonra baslarmis..bu durumda yonetici de demis ki "alirsan ford,olursun lord"..ancak belli ki yonetcici arkadas ford'u yanlis algilamis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000