11 Kasım 2012, Pazar 09:20:16

AHL'DE 'SINIRDIŞI' EDİLEN YOLCULAR UÇUŞU İPTAL ETTİRDİ

Fas Kraliyet Havayolları'nın dün saat 15.50 de yapılması gereken AT-911 İstanbul-Kazablanka seferi, sınırdışı edilen iki Suriyeli yolcunun uçağa binmek istememesi ve intihar tehdidi uçuşu iptal ettirdi...
  • ırkçı söylem değildir arap istemiyoruz demek. istemiyoruz demektir. burda ki arap olarak kast edilen insan çeşidi bellidir. mantalitesi çapı belli olan türkiyede ki ortalama insandan daha az medenişler kast edilmektedir. 27 ab ülkesi de türkleri istememesi doğaldır. çünkü onlar kadar medeni değiliz. metroya bile binmeyi bilmiyoruz ab ye mi gireceğiz?
  • eskıden avrupa kacarlardı simdi turkiye yeter artık vize uygulayın yada schengeen_bolgesine girelim yapın sunları anlmayın ulkeye her yer arap doldu yeter ya
  • Aman binmeyin bu havayoluna. Hep ayni enstanteler yasaniyor.

Fas Kraliyet Havayolları'nın dün saat 15.50 de yapılması gereken AT-911 İstanbul-Kazablanka seferi, sınırdışı edilen iki Suriyeli yolcunun uçağa binmek istememesi ve binmeleri durumunda ise havada intihar edecekleri tehdidi nedeniyle iptal edildi.

Türkiye'ye sahte pasaportla giriş yapmaya çalıştıkları için Fas'a geri gönderilen iki Suriyeli yolcu uçağa binmemek için direniş gösterdi. Geri gönderilmeleri durumunda Suriye'ye iade edilecekleri korkusu yaşadıklarını ve idam edileceklerini iddia eden yolcular, uçmaları durumunda havada intihar edecekleri tehdidinde bulundu. Bunun üzerine uçağın pilotu uçuş güvenliğini sağlanamayacağı için iki yolcuyu uçağa kabul etmedi. Uçağın kapısında yaşanan tartışma nedeniyle uçağın uzun süreli rötar yapması sebebiyle pilotlar uçuş sürelerinin dolduğunu ifade ederek seferi iptal ettiler.

UÇAKTA İNTİHAR TEHDİDİ

Bunun üzerine uçak içinde iki buçuk saat bekletilen 160 yolcu uçaktan indirilerek pasaport iptal işlemleri yapıldı ve otellere yerleştirildi. Sınırdışı edilen iki Suriyelinin ise pasaport şube amirliğinde bekletildiği öğrenildi. Yolcular arasında bulunan Metin Balcı uçağın içinde iki saat kalkış için beklediklerini ifade ederek "2 saat sonrasında da bazı sıkıntıları gördük. Polisler uçağa girdi çıktı, böyle bir kalabalığı gördük. Kokpitin orada daha sonra 2 saat sonra el valizlerinizi alın uçuş iptal edildi denildi, dışarıya çıktık.

Uçuşun iptal edilmesinin sebebi 2 tane kaçak sahte pasaportlu Suriye uyruklu yolcu Fas Havayolları ile geriye gönderilecekti. Fas havayolları kabul etmek istememiş. Biz uçağa binersek bizi Suriye'ye iade derlerse bizi asarlar Suriye'de idam ederler diye uçağa binmek istemediler. Geri gitmek istemediler daha sonrada uçağa binseler de uçakta intihar edeceklerini bahsettiler. Uçaktaki yolcular onlar binerse bizlerde gitmek istemeyiz dendi uçuş bu sebepten dolayı iptal edildi" diye konuştu. (Haber7)

AHL'DE 'SINIRDIŞI' EDİLEN YOLCULAR UÇUŞU İPTAL ETTİRDİ

Yorumlar

prometheus ~ 11 yıl önce
ırkçı söylem değildir arap istemiyoruz demek. istemiyoruz demektir. burda ki arap olarak kast edilen insan çeşidi bellidir. mantalitesi çapı belli olan türkiyede ki ortalama insandan daha az medenişler kast edilmektedir. 27 ab ülkesi de türkleri istememesi doğaldır. çünkü onlar kadar medeni değiliz. metroya bile binmeyi bilmiyoruz ab ye mi gireceğiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
welcome___ gelin iltica edin ~ 11 yıl önce
eskıden avrupa kacarlardı simdi turkiye yeter artık vize uygulayın yada schengeen_bolgesine girelim yapın sunları anlmayın ulkeye her yer arap doldu yeter ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa'da seni bekliyor ~ 11 yıl önce
airporthaber.com yönetimini böyle bir ırkçı söyleme yer verdiği için kınıyorum. AB'de seni bekliyor zaten Schengen bölgesine almak için. Hiç gaete okumuyorsun galiba Avrupa Adalet Komisyonunda görüşülen Türkiye vize davası konusunda. 27 AB ülkesinin tamamı Tğrkiye'ye vizenin kaldırılmasına karşı çıkmış.
Arda ~ 11 yıl önce
Aman binmeyin bu havayoluna. Hep ayni enstanteler yasaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000