23 Eylül 2011, Cuma 12:40:02

AHL'DE SIKI KONTROL...

Atatürk Havalimanı'nda güvenlik önlemleri sıklaştırıldı...
  • E-5 ten AHL ye gelirken yolun sağ tarafında onlarca araç park halinde.Hatta önünüzde seyrederken aniden sağa çekip kaza yaptırabilirler.Park yapılmaz-araç çekilir tabelaları görüntü sadece.Polis kaç defa önlerinden geçiyor, görmezden geliyor.Oraya bombalı araç koysalar bütün Yeşilköy'ü Florya'yı haritadan silerler...Polis-valilik hepsi uyukluyor.Bilerek uyuyorlar.Tipik T.C manzarası..
  • Hava limanı yolunda birçok araç park ediyor. Sadece CBK veya ANA'nın yolcuları geleceği zaman bu araçlar polis tarafından kaldırılıyor. Her tarafta X şeklinde "kattiyen durulmaz" işareti varken, korsancılar da, halk da buraya park ediyorlar. Terminal girişlerinde düdük öttürmeler, siren çaldırmalar, kırmızı reno devam et yaygaraları. Plakaya ceza yazsalar anında yok olur bunlar. lüzumsuz gürültüye gerek yok, yabancılara kepaze oluyoruz.
  • hep merak etmişimdir; bir tane ayna parçasıyla, o adamcağızlar arabanın altında neyi bulacak merak ediyorum... yada küçücük bir ayna parçasıyla arabanın altında hiç bomba bulan olmuşmu mu şu dünya tarihinde acaba? herşeyimiz fikra yaaa :):)
  • Bombayı koyacak adama koltuğunun altına yerleştirir gene sokar. İş bombalı aracı bulmak değil bu olayları tasarlayacak terör hücrelerini önceden çökertmektir. Güvenliği kapıda farkettiği anda düğmeye basıp patlatabilir de.
  • diğer havaalanlarındada aynı güvenliği talep ediyoruz.
  • vatandaş girişin ordaki viraja bile park ediyor ya eğer o arabalardan birinin içinde teröristler varsa ve orda allah korusun bomba patlatsalar bunun ülkemize ve dünyaya yansıması nasıl olur hiç düşündünüz mü? bu sorum herkese ama özellikle de havalimanı milki idare,güvenlik ve trafik büro amirlerine...
  • AHL NİN İÇİ KADAR DIŞI DA ÖNEMLİ DEĞİL Mİ? AHL DIŞINDA BİR SÜRÜ ARAÇ PARK HALİNDE BEKLİYOR ONLARIN UZAKTAN KUMANDA İLE PATLATILAMAYACAĞI NE MALUM? BUNUN GARANTİSİ Mİ VAR? AHL DIŞINDA HİÇBİR YERDE ARAÇLARIN PARK EDİLMESİNE MÜSAADE EDİLMEMELİ...
  • AHL na gelen ve giden yolların üstüne park eden araçlar çok ciddi güvenlik sorunu olabililer. Allah muhafaza belki orada park eden araç veya araçların içi bomba dolu olabilir. Hainlerin nerde ne zaman ne yapacağı belli olur mu? Ankara daki hain saldırıda da park halindeki bir araç patlatılmıştı aynı şey mazallah AHL de de olabilir o yüzden AHL nin etrafında Dünya ticaret merkezi ve THY ve hatta benzin istasyonunun orasına bir tane bile araç park edilmesine izin verilmemelidr aksi halde çok ciddi güvenlik sorunları yaşayabiliriz..Acilen bu konu dikkate alınmalı ve ona göre önlem ler alınmalıdır..
  • iyi güzel de havalanına E5 den gelen ve giden yolların üstü, B kapısına giden yolun üstü, Dünya Ticaret Merkezi ve eski maydanoz showland in oradaki viraj ve sahilden gelen yolun üstü,sağı,solu heryeri,THY genel müdürlüğün önü hatta alan girişinin oradaki viraj bile açık otopark olmuş durumda kimse bu park rezilliğine dur demiyor...Oraya park eden araçlar hem trafiği aksatıyorlar hem güvenlik zaafiyetine sebep oluyorlar hem de hoş olmayan bir görüntü sergiliyorlar..Hiçbir aklı başında ülkenin en büyük havalimanının etrafı böylesi bir park rezaletine sahne olmaz. Kimse orada uluorta araç park edemez..Mülki idare amiri ve trafik büro amiri ile güvenlik amiri bir an önce bu park ve güvenlik rezaletine el atsınlar..
Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı konumunda olan, en çok yolcu giriş ve çıkışının yaşandığı Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik önlemleri artırıldı.

Son dönemde yaşanan terör saldırıları, sahipsiz valizler ve asıllı asılsız birçok ihbar Atatürk Havalimanı'nda da güvenlik önlemlerinin artırılmasına neden oldu. Özellikle havalimanına giriş yapan araçları daha sıkı kontrol eden polis ve güvenlik görevlileri tedbiri elden bırakmıyor.

Atatürk Havalimanı'nda normalde de uygulanan araç altı ve bagaj aramaları son günlerde daha sıklaştı. Havalimanına girişte polis tarafından aranan ve kontrol edilen araç ve sürücüler, otopark girişinde de araç altı arama sistemi ile kontrol ediliyor. Ayna ile araç altı aranan araçların bagaj bölümü de dikkatlice gözden geçiriliyor.

Süphelenilen ve ihbar edilen araçları titizlikle gözden geçiren polis, havalimanına giriş yapan otomobilleri var olan uygulama kapsamında artık daha dikkatli kontrol etmeye başladı. Terör saldırıları ve son dönemde yaşanan patlamalarla ilgili olarak artan önlemler, en ufak konularda bile gündeme taşınan Atatürk Havalimanı'nı daha güvenli hale getirdi. Polisin ve güvenlik görevlilerinin artan sıkı kontrolü yolcular tarafından da memnuniyetle karşılandı.







©AirportHaber Özel
AHL'DE SIKI KONTROL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
E-5 ten AHL ye gelirken yolun sağ tarafında onlarca araç park halinde.Hatta önünüzde seyrederken aniden sağa çekip kaza yaptırabilirler.Park yapılmaz-araç çekilir tabelaları görüntü sadece.Polis kaç defa önlerinden geçiyor, görmezden geliyor.Oraya bombalı araç koysalar bütün Yeşilköy'ü Florya'yı haritadan silerler...Polis-valilik hepsi uyukluyor.Bilerek uyuyorlar.Tipik T.C manzarası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hava limanı yolunda birçok araç park ediyor. Sadece CBK veya ANA'nın yolcuları geleceği zaman bu araçlar polis tarafından kaldırılıyor. Her tarafta X şeklinde "kattiyen durulmaz" işareti varken, korsancılar da, halk da buraya park ediyorlar. Terminal girişlerinde düdük öttürmeler, siren çaldırmalar, kırmızı reno devam et yaygaraları. Plakaya ceza yazsalar anında yok olur bunlar. lüzumsuz gürültüye gerek yok, yabancılara kepaze oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hep merak etmişimdir; bir tane ayna parçasıyla, o adamcağızlar arabanın altında neyi bulacak merak ediyorum... yada küçücük bir ayna parçasıyla arabanın altında hiç bomba bulan olmuşmu mu şu dünya tarihinde acaba? herşeyimiz fikra yaaa :):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bombayı koyacak adama koltuğunun altına yerleştirir gene sokar. İş bombalı aracı bulmak değil bu olayları tasarlayacak terör hücrelerini önceden çökertmektir. Güvenliği kapıda farkettiği anda düğmeye basıp patlatabilir de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
diğer havaalanlarındada aynı güvenliği talep ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vatandaş girişin ordaki viraja bile park ediyor ya eğer o arabalardan birinin içinde teröristler varsa ve orda allah korusun bomba patlatsalar bunun ülkemize ve dünyaya yansıması nasıl olur hiç düşündünüz mü? bu sorum herkese ama özellikle de havalimanı milki idare,güvenlik ve trafik büro amirlerine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL NİN İÇİ KADAR DIŞI DA ÖNEMLİ DEĞİL Mİ? AHL DIŞINDA BİR SÜRÜ ARAÇ PARK HALİNDE BEKLİYOR ONLARIN UZAKTAN KUMANDA İLE PATLATILAMAYACAĞI NE MALUM? BUNUN GARANTİSİ Mİ VAR? AHL DIŞINDA HİÇBİR YERDE ARAÇLARIN PARK EDİLMESİNE MÜSAADE EDİLMEMELİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL na gelen ve giden yolların üstüne park eden araçlar çok ciddi güvenlik sorunu olabililer. Allah muhafaza belki orada park eden araç veya araçların içi bomba dolu olabilir. Hainlerin nerde ne zaman ne yapacağı belli olur mu? Ankara daki hain saldırıda da park halindeki bir araç patlatılmıştı aynı şey mazallah AHL de de olabilir o yüzden AHL nin etrafında Dünya ticaret merkezi ve THY ve hatta benzin istasyonunun orasına bir tane bile araç park edilmesine izin verilmemelidr aksi halde çok ciddi güvenlik sorunları yaşayabiliriz..Acilen bu konu dikkate alınmalı ve ona göre önlem ler alınmalıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iyi güzel de havalanına E5 den gelen ve giden yolların üstü, B kapısına giden yolun üstü, Dünya Ticaret Merkezi ve eski maydanoz showland in oradaki viraj ve sahilden gelen yolun üstü,sağı,solu heryeri,THY genel müdürlüğün önü hatta alan girişinin oradaki viraj bile açık otopark olmuş durumda kimse bu park rezilliğine dur demiyor...Oraya park eden araçlar hem trafiği aksatıyorlar hem güvenlik zaafiyetine sebep oluyorlar hem de hoş olmayan bir görüntü sergiliyorlar..Hiçbir aklı başında ülkenin en büyük havalimanının etrafı böylesi bir park rezaletine sahne olmaz. Kimse orada uluorta araç park edemez..Mülki idare amiri ve trafik büro amiri ile güvenlik amiri bir an önce bu park ve güvenlik rezaletine el atsınlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000