13 Haziran 2011, Pazartesi 08:10:50

AHL'DE 'SİBER ALARM' KORKUSU!

Atatürk Havalimanı'nda 'siber alarm' endişesi, sayılan oyların Yüksek Seçim Kurulu'nun sistemine girişini engelledi...
  • siz bilirsiniz işinizi yine inkarcılar sizi!
  • HERKEZ KONSOLOSLUKTA KULLANSIN BU NE SACMA SEY,CHP HILE HURDA DEDI HER SANDIGA 2 KISI KOYDU YINE KAPAGI ALDI,SEHIR EFSANESI GIBI CAMUR ATMAYIN MILLETE KENDI MILLETINI OY HIRSIZI GOSTEREN PARTILERE BU 3.DERS OLSUN FAZLA UZATMAYACAGIM YARANIZ DAHA TAZE..
  • oylar oradan şuradan taşınıyor, bu iş kokuyor her zaman ki gibi !!
Seçim görevlileri tarafından dün saat 17. 00'de toplanan ve çuvallara konan oylar, saat 17. 30 civarında sayılmaya başlandı. 3 gümrük noktasında, 10 Mayıs 2011 tarihinden seçimin son gününe kadar 38 bin 384 geçerli oy kullanıldı. Saatler 23. 00'ü gösterdiğinde tüm çuvallardaki oylar sayılmış olmasına rağmen Ysk'nın internet sitesine giriş yapılamadı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Ysk tarafından gönderilen yazıyla güvenlik gerekçe gösterilerek oyların Atatürk Havalimanı'nda girişine izin verilmedi. Çuvallara konulan oylar, sisteme girişin daha güvenli olduğu belirtilen Bakırköy İlçe Seçim Kurulu'na taşındı. Bakırköy Ticaret Lisesi içerisinde bulunan ilçe Seçim kurulana saat 23. 30'da getirilen oylar, saatler süren çalışmanın ardından Ysk sistemine girildi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bakırköy İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, oyların sisteme girişinde yaşanan gecikmenin bir siber saldırı endişesinden kaynaklandığını söyledi. Gürcan, "Bakırköy'de beklenen sadece Atatürk Havalimanı'ndan beklenen sandık sonuçlarıdır. Orada da Atatürk Havalimanı'nda yapılan girişlerde de Ysk'nın açıklamış olduğu siber saldırı olma endişesinden dolayı saat 23. 30 civarı oradaki çuvallar ilçe Seçim kuruluna taşındı. Saat 02. 30 oldu, bu saate kadar girişleri devam ediyor. Saat 04. 00'e kadar devam etmesi bekleniyor" ifadelerini kullandı. 
 
Atatürk Havalimanı'nda 3 gümrük noktasındaki sandıklarda kullanılan oylar sonucunda; AK Parti 22 bin 278 oyla birinci, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 12 bin 73 oyla ikinci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2 bin 682 oyla üçüncü oldu.
AHL'DE 'SİBER ALARM' KORKUSU!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
siz bilirsiniz işinizi yine inkarcılar sizi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HERKEZ KONSOLOSLUKTA KULLANSIN BU NE SACMA SEY,CHP HILE HURDA DEDI HER SANDIGA 2 KISI KOYDU YINE KAPAGI ALDI,SEHIR EFSANESI GIBI CAMUR ATMAYIN MILLETE KENDI MILLETINI OY HIRSIZI GOSTEREN PARTILERE BU 3.DERS OLSUN FAZLA UZATMAYACAGIM YARANIZ DAHA TAZE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
oylar oradan şuradan taşınıyor, bu iş kokuyor her zaman ki gibi !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000