06 Mayıs 2010, Perşembe 07:58:04

AHL'de sahte para yakalandı

Atatürk Havalimanı'nda Nijerya uyruklu bir yolcu, free shop mağazasından sahte dolarla alışveriş yapmak isteyince yakalandı.
  • kasa görevlisi görevini başarıyla yapmış şimdi sıra yöneticilerinde ... bu kişiyi onurlandırnaları gerekir..
  • Tebrik etmek lazım kasadaki görevliyi. Eğer sahte parayı anlamasaydı sayım yapılırken kontrolde sahte çıkan parayı o saatte çalışan kasa görevlisinin maaşından kesiliyormuş şirket.. Nijeryalı arkadaş da istanbul da nasıl olsa anlamazlar itelerim olayı ama yemediler bir de idda ederler sahte değil diye.. Abd merkez bankasının başkanını mı getirtmek lazım dolar sahte diye..
  • Kasiyer arkadaşı tebrik ederim dolardan herkes anlamaz....ATÜ hemen bir vespa versin...

Nijerya'dan İstanbul aktarmalı Dubai'ye gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Abdulmalik Alade Ejorune (43), yanında bulunan çok sayıda sahte dolarları free shop mağazalarında kullanmak istedi. Durumu fark eden mağaza çalışanı, paraların sahte olduğunu anlayınca durumu polise bildirdi. Kısa sürede mağazaya gelen Atatürk Havalimanı Araştırma Büro Amirliği ekipleri Ejorune'yi gözaltına aldı.

Ejorune'nin üzerinde yapılan aramada 46 adet daha sahte 100 dolarlık banknot bulundu. Çok sayıda Arap ülkesine giriş çıkış yaptığı belirlenen şüpheli, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Paraların sahte olmadığını öne süren şahıs, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

AHL'de sahte para yakalandı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kasa görevlisi görevini başarıyla yapmış şimdi sıra yöneticilerinde ... bu kişiyi onurlandırnaları gerekir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrik etmek lazım kasadaki görevliyi. Eğer sahte parayı anlamasaydı sayım yapılırken kontrolde sahte çıkan parayı o saatte çalışan kasa görevlisinin maaşından kesiliyormuş şirket.. Nijeryalı arkadaş da istanbul da nasıl olsa anlamazlar itelerim olayı ama yemediler bir de idda ederler sahte değil diye.. Abd merkez bankasının başkanını mı getirtmek lazım dolar sahte diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kasiyer arkadaşı tebrik ederim dolardan herkes anlamaz....ATÜ hemen bir vespa versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000