13 Kasım 2011, Pazar 07:22:24

AHL'DE RESMİ TÖREN

Bayram Otel'in enkazı altında hayatını kaybeden Japon yardım görevlisi Dr. Atsushi Miyazaki'nin cenazesi dün Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen resmi törenin ardından ülkesine gönderildi.
  • kimse adamın nasıl öldüğünü eleştirmiyor nedense,ayağı takılıp düşüp başını çarpıp ölse yine normal derim ama koskoca bir bakan burda artık deprem olmaz siz bütün binalara güvenerek girebilirsiniz derse ve dünyadaki en dürüst insanlardan olan japon insanının gönüllü bir doktoru herkesi ve hele bir devlet adamını kendi devlet adamları gibi gördüğü için ,bu açıklamalara güvenerek girdi o bayram oteline ve sonuçta hayatını kaybetti,bence heykeli dikilmesi gereken bakan bayraktardır,bu kadar kişinin ölümüne sebeb olupta hala istifa etmeyen bir bakan(insan)olduğu için......
  • Kesinlikle katılıyorum, Dr. A. Miyazaki'nin heykeli dikilmelidir. Mekanı cennet olsun.
  • 10.000 Km uzaktan hiç bir karşılık beklemeden insanlarımıza yardım için geldin ve burada yaşamını yitirdin. Umarım mekanın cennet olur. Tüm Japon halkına baş sağlığı dilerim. Kadir bilen Türk milleti olarak Dr. Miyazaki'nin anısına heykelini (veya büstünü) Van'da yaşamını yitirdiği yere dikmeli ve taşına ülkesi ve şahsı adına anlamlı şükran cümleler yazmalıyız.
  • Sayın hocam bizim doktorlarla kıyaslamışsınız. Ben de bir doktor oğluyum. Babam 99 yılında Kaynaşlı'da görev yaptı. Sağlam giden babam rahatsızlanarak döndü. Şeker hastalığı baş gösterdi. Gözlerinde görme kaybı yaşadı. Şimdi sen onların villasında mercedesindesin ama bir pratisyen maaşının teknisyen maaşıyla kıyaslarsan neredeyse 3'te birini alarak yıllarca okutmaya çalıştı. Hala torpilsiz şekilde asgari ücret alarak çalıştığım işimde bana destek olmaya çalışıyor. Hak yerken önce bi düşünelim. Saygılar.
  • bizim doktorlar villa, mercedes vb. derdindeyken hiçbir şeye ihtiyacı olmayan bu adam kalkıp 10000 km öteden insanlık için yardıma geliyor.bunun için onlar japonya biz hala ''gelişmekte olan türkiyeyiz''
  • Bana göre bu japon kardeşimizin Van'a anıtının dikilmesi lazım
  • Gule gule Miyazaki kardesim. Taaa kalkip Japonyadan gelip insanlarimiza yardim eli uzattin ve hic bir sey beklemedin. Ne yazikki senide depremde kaybettik, ancak sen insanlarimizin gonlunde hep yasayacaksin. Yasasin Turk-Japon dostlugu.
  • Bu depremde kilometrelerce öteden gelip doktor olarak yardım etmeye çalışan japon kardeşimize allahtan rahmet diliyorum. kendi ülkelerinde nerdeyse her gün değşik depremlerle yaşamayı öğrenen aynı zamanda tsunamiden kurtulmayaı başaran adam bizim ülkemizde malesef vefat etti..japonlar son derece çalışkan, disiplinli insanlardır aynı zamanda yardımseverde olurlar avrupalı gibi değillerdir . Avrupa menfaat bekler kesin olarak. Japonların geçmişde yaşadıkları atom bombası atılması ülkelerine en büyük olduğu için felaketlerin ne anlama geldiğini bilirler anlarlar. Atom bombasını yedikten sonra japonlar kendi ülkelerini sıfırdan yarattılar ve dünya ekonomosinde söz sahibi olan şirketleri ortayaçıkt
  • Van'daki değerli vatandaşlarımızın vefatı ve kurtulanların da çoğunun şu anda bulundukları zor durum benim içimi acıtıyor. Orası bizim ülkemizin güzel bir parçası ve sahip çıkmalıyız. Kayıplarımız için baş sağlığı ve nurlarla dolu kabirler dilerim. Bu değerli Japon dostumuzu ise kalbimize gömdük. Dost bir ülkenin dost insanlarına iyi bir örnektir. Dua ediyorum ki onun da mekanı cennet olsun. Güzel insanların ülkeleridir Türkiye ve Japonya.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türk ve Japon uluslarının dostluğunun köklerinin çok güçlü olduğunu, bu dostluklarını acılı günlerinde derin bir şekilde paylaştıklarını belirterek başsağlığı dileğinde bulundu. Van'daki depremin acısını kalplerinde hissettiklerini belirten Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Kiyoshi Araki de hayatlarını kaybedenler ve geride kalanların bir an önce felaketin izlerini atlatmaları için dua ettiklerini söyledi.
AHL'DE RESMİ TÖREN

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
kimse adamın nasıl öldüğünü eleştirmiyor nedense,ayağı takılıp düşüp başını çarpıp ölse yine normal derim ama koskoca bir bakan burda artık deprem olmaz siz bütün binalara güvenerek girebilirsiniz derse ve dünyadaki en dürüst insanlardan olan japon insanının gönüllü bir doktoru herkesi ve hele bir devlet adamını kendi devlet adamları gibi gördüğü için ,bu açıklamalara güvenerek girdi o bayram oteline ve sonuçta hayatını kaybetti,bence heykeli dikilmesi gereken bakan bayraktardır,bu kadar kişinin ölümüne sebeb olupta hala istifa etmeyen bir bakan(insan)olduğu için......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum, Dr. A. Miyazaki'nin heykeli dikilmelidir. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
10.000 Km uzaktan hiç bir karşılık beklemeden insanlarımıza yardım için geldin ve burada yaşamını yitirdin. Umarım mekanın cennet olur. Tüm Japon halkına baş sağlığı dilerim. Kadir bilen Türk milleti olarak Dr. Miyazaki'nin anısına heykelini (veya büstünü) Van'da yaşamını yitirdiği yere dikmeli ve taşına ülkesi ve şahsı adına anlamlı şükran cümleler yazmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın hocam bizim doktorlarla kıyaslamışsınız. Ben de bir doktor oğluyum. Babam 99 yılında Kaynaşlı'da görev yaptı. Sağlam giden babam rahatsızlanarak döndü. Şeker hastalığı baş gösterdi. Gözlerinde görme kaybı yaşadı. Şimdi sen onların villasında mercedesindesin ama bir pratisyen maaşının teknisyen maaşıyla kıyaslarsan neredeyse 3'te birini alarak yıllarca okutmaya çalıştı. Hala torpilsiz şekilde asgari ücret alarak çalıştığım işimde bana destek olmaya çalışıyor. Hak yerken önce bi düşünelim. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizim doktorlar villa, mercedes vb. derdindeyken hiçbir şeye ihtiyacı olmayan bu adam kalkıp 10000 km öteden insanlık için yardıma geliyor.bunun için onlar japonya biz hala ''gelişmekte olan türkiyeyiz''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bana göre bu japon kardeşimizin Van'a anıtının dikilmesi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gule gule Miyazaki kardesim. Taaa kalkip Japonyadan gelip insanlarimiza yardim eli uzattin ve hic bir sey beklemedin. Ne yazikki senide depremde kaybettik, ancak sen insanlarimizin gonlunde hep yasayacaksin. Yasasin Turk-Japon dostlugu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu depremde kilometrelerce öteden gelip doktor olarak yardım etmeye çalışan japon kardeşimize allahtan rahmet diliyorum. kendi ülkelerinde nerdeyse her gün değşik depremlerle yaşamayı öğrenen aynı zamanda tsunamiden kurtulmayaı başaran adam bizim ülkemizde malesef vefat etti..japonlar son derece çalışkan, disiplinli insanlardır aynı zamanda yardımseverde olurlar avrupalı gibi değillerdir . Avrupa menfaat bekler kesin olarak. Japonların geçmişde yaşadıkları atom bombası atılması ülkelerine en büyük olduğu için felaketlerin ne anlama geldiğini bilirler anlarlar. Atom bombasını yedikten sonra japonlar kendi ülkelerini sıfırdan yarattılar ve dünya ekonomosinde söz sahibi olan şirketleri ortayaçıkt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Van'daki değerli vatandaşlarımızın vefatı ve kurtulanların da çoğunun şu anda bulundukları zor durum benim içimi acıtıyor. Orası bizim ülkemizin güzel bir parçası ve sahip çıkmalıyız. Kayıplarımız için baş sağlığı ve nurlarla dolu kabirler dilerim. Bu değerli Japon dostumuzu ise kalbimize gömdük. Dost bir ülkenin dost insanlarına iyi bir örnektir. Dua ediyorum ki onun da mekanı cennet olsun. Güzel insanların ülkeleridir Türkiye ve Japonya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000