05 Mayıs 2011, Perşembe 08:37:59

AHL'DE RENKLER KONUŞACAK

Atatürk Havalimanı'ndaki uçuş bilgilerini gösteren ekranlar yolcular için renklendirildi.
  • herkesin fikrini söylemesi ne kadar güzel olsada yapılan eleştirilerin kime ve neye yapıldığı önemli.Burada verilen haber havaalanı işletmesiyle alakalıyken yok trafik polisi yok o yok bu.Elbette eleştiriler olmalı.Ama doğru zamanda ve doğru yerde.Renkli yönlendirme tabelaları konulsun eleştirisi dışında, bu haberle alakalı bir eleştiri göremedim.İşletme bazında atılan her adım yolcu memnuniyeti ve gereksinimleriyle eşdeğer.Ancak günde ortalama 750-800 uçuşun gerçekleştiği bir terminalde aksamaların yaşanması da muhtemel.Çok da yadırgamamalı.Ama her geçen gün bir önceki günden daha güzel işler yapılıyor ve yapılacak.Kimsenin şüphesi olmasın
  • İzmit SAW kargo havalimanında böyle bir şeye gereksinim olacağını sanmam, kargocular onamı bakacak yüv
  • bence bu tarz şeyler kötü değil fakat daha öncelikli ve halledilmesi gereken daha büyük sorunlar var diye düşünüyorum
  • Gerçekten yolcu akışını hızlandıracak bir değişim olmuş. Müşteri memnuniyetine verilen önem çok tatmin edici. Tebrikler!
  • Yarın aynı şeyi SAW da yapar. Güzel bir uygulama
  • Bence yolcular ve bekleyenleri bundan sonra ekranları daha rahat okuyabilecekler.
  • sen bırak kimin ne yazdığını da yorumun varsa onu yaz...yoksa da saçma sapan şeyler yazma..
  • 10:50 ve 10:55 deki mesajları aynı şahıs yazmadıysa ben bir şey bilmiyorum. Bir de farklı görünsün diye punto değiştirmiş ..
  • Buraya birileri bir de ödül veriyor? İçeriyi renklendireceğinize dışarıya bir bakın. Yıllardır doğru dürüst ışıklı yönlendiriciler koyamadılar. En sonda iniyorum, en başa yürüyorum, yada tam tersi oluyor uçtuğum şirketin kontuarını bulmak için. Yazıklar olsun.
  • ekranları renklendireceğinize havaalanının heryeri açık otopark olmuş onu halledin...dünyayı gezdim böyle rezalet görmedim..adam havalanına giriş yapılan yerin önündeki viraja park etmiş almış eline fırça arabayı yıkıyor ,girişte de sözüm ona bir sürü polis var ama hiçkimsenin umrunda değil...demek ki ahl de trafik büro amiri,mülki idare amiri,trafik polisi yani devlet namına hiçbir şey yok...yuh be..yazıklar olsun..
Atatürk Havalimanı'ndaki uçuş bilgilerini gösteren ekranlar yolcular için renklendirildi. Yolcular, bundan böyle saat bilgilerinin yanı sıra renklerle uçaklarının durumuna ilişkin bilgileri görebilecek.

Daha önce de İtalyan 'Solari Di Udine' şirketinin uçuş bilgi sistemi altyapısı kullanılan havalimanında, bugünden itibaren bir üst versiyona geçilmiş oldu. Bazı ekranlara yansıtılan uygulamada, dün akşam itibariyle dış ve iç hat terminallerinin tamamındaki ekranları renklendirilmiş oldu.

Yeni uygulamada; Salona gidin ikazı (Yeşil), Uçağa gidiniz (turuncu), Son çağrı ikazı (kırmız), Kapı kapandı ve henüz zamanı gelmemiş uçuşlar ise (beyaz) renkle gösteriliyor.

AHL'DE RENKLER KONUŞACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
herkesin fikrini söylemesi ne kadar güzel olsada yapılan eleştirilerin kime ve neye yapıldığı önemli.Burada verilen haber havaalanı işletmesiyle alakalıyken yok trafik polisi yok o yok bu.Elbette eleştiriler olmalı.Ama doğru zamanda ve doğru yerde.Renkli yönlendirme tabelaları konulsun eleştirisi dışında, bu haberle alakalı bir eleştiri göremedim.İşletme bazında atılan her adım yolcu memnuniyeti ve gereksinimleriyle eşdeğer.Ancak günde ortalama 750-800 uçuşun gerçekleştiği bir terminalde aksamaların yaşanması da muhtemel.Çok da yadırgamamalı.Ama her geçen gün bir önceki günden daha güzel işler yapılıyor ve yapılacak.Kimsenin şüphesi olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İzmit SAW kargo havalimanında böyle bir şeye gereksinim olacağını sanmam, kargocular onamı bakacak yüv

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence bu tarz şeyler kötü değil fakat daha öncelikli ve halledilmesi gereken daha büyük sorunlar var diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçekten yolcu akışını hızlandıracak bir değişim olmuş. Müşteri memnuniyetine verilen önem çok tatmin edici. Tebrikler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yarın aynı şeyi SAW da yapar. Güzel bir uygulama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence yolcular ve bekleyenleri bundan sonra ekranları daha rahat okuyabilecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen bırak kimin ne yazdığını da yorumun varsa onu yaz...yoksa da saçma sapan şeyler yazma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10:50 ve 10:55 deki mesajları aynı şahıs yazmadıysa ben bir şey bilmiyorum. Bir de farklı görünsün diye punto değiştirmiş ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buraya birileri bir de ödül veriyor? İçeriyi renklendireceğinize dışarıya bir bakın. Yıllardır doğru dürüst ışıklı yönlendiriciler koyamadılar. En sonda iniyorum, en başa yürüyorum, yada tam tersi oluyor uçtuğum şirketin kontuarını bulmak için. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ekranları renklendireceğinize havaalanının heryeri açık otopark olmuş onu halledin...dünyayı gezdim böyle rezalet görmedim..adam havalanına giriş yapılan yerin önündeki viraja park etmiş almış eline fırça arabayı yıkıyor ,girişte de sözüm ona bir sürü polis var ama hiçkimsenin umrunda değil...demek ki ahl de trafik büro amiri,mülki idare amiri,trafik polisi yani devlet namına hiçbir şey yok...yuh be..yazıklar olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000