10 Haziran 2010, Perşembe 10:47:27

AHL'DE PİKNİK SEFASI

Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde Pasaport Kontrol Noktasının arka tarafında bulunan geniş meydandan geçenler bugün ilginç görüntülere tanık oldular...
  • Yazdığın yazının altına ben de imzamı atarım. Ellerine sağlık.
  • Amsterdam da aksam 2300 den sabah 0500 kadar yocu diledigi yerde yatar kimseye karisilmaz 0500 den sonra hepsini kaldiririz ve oturmalarini isteriz bu tur olaylar burdada var su avrupayi bu kadar gozumuzde buyutmeyelim AHL dekiler iranli pakistanli ,burdakiler ingiliz(sarhos, kusan,agresif ,bagiran)veya afrikali,alman ve birde AMS-Schiphol havalimanininda 250 den fazla evsiz insan vardir bir bolumu devamli ikamet eder bir bolumude gelir gider.
  • avrupanın birçok havalimanında yerde uzanan hatta bilgasayırında film izleyen insanlar görürsünüz ama böyle alanın tam ortasında sorumsuzca değil. havalimanı yöneticilerinin de benimsediği, rahatsız olmadıkları, hatta arzu ettikleri bir durum olsa gerekki hiçbir müdahale de bulumamışlar. Anlayış farkı.
  • misafir misafirdir. kime ne zarar vermişler? o çok sevdiğiniz avrupaya gidin ama türk oldugunuzu da söyleyin. oldu mu beyler.
  • Turkiye'nin getirilmek istedigi nokta iste bu. Tipik bir Arap ulkesi havaalani, pis, sacma sapan ve kendini bilmez, utanmaz ve son derece cahil insanlar. Bu rezil manzarayi Avrupa'da gormeniz mumkun degildir. Butun ozelligi tarikattan ve badem biyiklari olmasi olan, yeteneksiz, sorumsuz adam secersen sonucun bu olmasi gayet normaldir.
  • güvenlik ve personel arka tarafta çay içip maç muhabbeti yapıyordu herhalde, hiç mi kameralara da bir göz atmazsınız?
  • Bu coğrafyada 30 milyon yolcuya ulaşan bir havalimanında buda olur. Hedefler coğrafyayla uyuşmuyor. Bi mangal yapmamışlar oda olsa tam olcak..
  • tav ve de ha me iii bunlardan dolayı alkış alır artık flex de oturacaklarına gidip karış karış meydanlarına sahip çıksınlar çok bilenler... bu resimleri gönedrmek lazım tav ve de ha me ii reklamlarında... şak şak şakkkk
  • Şu rezilliğe bakın. Hiç mi kimse görmedi bunları ?

Uçaklarının kalkışını bekleyen Pakistan ve İran'lı iki aile meydanın tam ortasına elbiselerini sererek, piknik yapmaya başladı. Çevredekilerin ilginç bakışları altında yemek yiyen, uyuyan ve gazete okuyan yolcular uçaklarının kalkış saatini bu şekilde değerlendirdiklerini ve güneşin burayı ısıttığını çok rahat olduklarını ifade etti.









 
©AirportHaber

AHL'DE PİKNİK SEFASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yazdığın yazının altına ben de imzamı atarım. Ellerine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Amsterdam da aksam 2300 den sabah 0500 kadar yocu diledigi yerde yatar kimseye karisilmaz 0500 den sonra hepsini kaldiririz ve oturmalarini isteriz bu tur olaylar burdada var su avrupayi bu kadar gozumuzde buyutmeyelim AHL dekiler iranli pakistanli ,burdakiler ingiliz(sarhos, kusan,agresif ,bagiran)veya afrikali,alman ve birde AMS-Schiphol havalimanininda 250 den fazla evsiz insan vardir bir bolumu devamli ikamet eder bir bolumude gelir gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupanın birçok havalimanında yerde uzanan hatta bilgasayırında film izleyen insanlar görürsünüz ama böyle alanın tam ortasında sorumsuzca değil. havalimanı yöneticilerinin de benimsediği, rahatsız olmadıkları, hatta arzu ettikleri bir durum olsa gerekki hiçbir müdahale de bulumamışlar. Anlayış farkı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
misafir misafirdir. kime ne zarar vermişler? o çok sevdiğiniz avrupaya gidin ama türk oldugunuzu da söyleyin. oldu mu beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turkiye'nin getirilmek istedigi nokta iste bu. Tipik bir Arap ulkesi havaalani, pis, sacma sapan ve kendini bilmez, utanmaz ve son derece cahil insanlar. Bu rezil manzarayi Avrupa'da gormeniz mumkun degildir. Butun ozelligi tarikattan ve badem biyiklari olmasi olan, yeteneksiz, sorumsuz adam secersen sonucun bu olmasi gayet normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
güvenlik ve personel arka tarafta çay içip maç muhabbeti yapıyordu herhalde, hiç mi kameralara da bir göz atmazsınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu coğrafyada 30 milyon yolcuya ulaşan bir havalimanında buda olur. Hedefler coğrafyayla uyuşmuyor. Bi mangal yapmamışlar oda olsa tam olcak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tav ve de ha me iii bunlardan dolayı alkış alır artık flex de oturacaklarına gidip karış karış meydanlarına sahip çıksınlar çok bilenler... bu resimleri gönedrmek lazım tav ve de ha me ii reklamlarında... şak şak şakkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu rezilliğe bakın. Hiç mi kimse görmedi bunları ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000