23 Şubat 2009, Pazartesi 09:10:21

AHL'de personeli köpek ısırdı!

Atatürk Havalimanı’nda başıboş dolaşan köpek personele saldırdı. Köpek tarafından ısırılan personel elinden yaralanırken, vücudunun çeşitli yerlerinde çizikler oluştu.
  • adam otoparkta ve sıgara ıcıyor.haber budur ıste!!!!!!!!
  • Kopek adami isirirsa haber degildir, adam kopegi isirirsa haberdir. Bu deyisin tam yeri galiba...

Atatürk Havalimanı otoparkında yaklaşık bir haftadır başıboş dolaşan köpek korkulu anların yaşanmasına neden oluyor. Bir kaç kez otoparka giriş ve çıkış yapan yolcu ve personeli korkutan Alman kurdu cinsi köpek son olarak personeli ısırdı.

Atatürk Havalimanı dış hatlarda ki iş yerine gelmek üzere otoparka aracını park ettikten sonra terminale doğru yürümeye başlayan personel Şenol Yavuz bir anda ne olduğu şaşırdı. İki araba arasından çıkarak Yavuz’un üzeresine gelmeye başladı. İlk önce korktuğunu belli etmemeye çalışan personel köpeği sevmeye çalışınca olanlar oldu. Kime ait olduğu ve Atatürk Havalimanı otoparkına nasıl geldiği belli olmayan köpek tarafından saldırıya uğradı.

Yaşanan olay sonrasında Yavuz’un elinin çeşitli yerlerinde ısırıklar olduğu, vücudunun çeşitli yerlerinde de sıyrıklar olduğu öğrenildi. Daha sonra Yavuz’un imdat çağrısı üzerine otopark içerinde görev yapan güvenlik görevlilerin yardımıyla kurtulan personel kendi imkânlarıyla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek tedavi oldu.

Güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildikten sonra başka insanlara da saldırmaması için bir yere bağlanan köpek daha sonra Bakırköy Belediyesi’nin görevlileri tarafından Atatürk Havalimanı’ndan alınarak sokak köpeklerinin toplandığı bir barınağa götürüldü. 

köpek

köpek

köpek

©AirportHaber.com

AHL'de personeli köpek ısırdı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
adam otoparkta ve sıgara ıcıyor.haber budur ıste!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kopek adami isirirsa haber degildir, adam kopegi isirirsa haberdir. Bu deyisin tam yeri galiba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000