23 Eylül 2014, Salı 17:11:08

AHL'DE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’ndeki yürüyen merdivenlere düşen bir kadının saçları merdivene sıkıştı. Ölümden dönen yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.
  • Abi ne feci bir haber bu ya
  • sağlık sorunları ve yürüme zorluğu çeken adımlarını tam atamayan veya yaşlı kişilerin yürüyen medivenlere yanlarında destek olacak birisi yoksa kesinlikle binmemeliler.. örnekte olduğu gibi uzucu kazalar oluyor..

Atatürk Havalimanı’ndaki yürüyen merdivenlere saçını kaptıran Cevahir İlik isimli kadın ölümden döndü. Erzurum’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen ve buradan da hac görevi için kutsal topraklara gitmek isteyen Havva Şimşek ve Cevahir İlik isimli iki kadın, yürüyen merdivenlere bindi.

Dış Hatlar Terminali’ne gitmek isteyen yolcular,  iç hatlar geliş katına inen merdivenlere bindi. Bu sırada kadınlardan biri merdivende sendeleyerek yere düştü.  Diğer kadın arkadaşına yardım etmek istedi ancak o da hareket halindeki merdivene düştü.

Cevahir İlik isimli yolcu saçlarını merdivenlerin arasına kaptırdı. Büyük acı çeken kadının yardımına çevredekiler yetişti. Derhal merdiven durduruldu ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Havva Şimşek ayakta tedavi edilirken saçlarını merdivene kaptıran Cevahir İlik hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

İlik’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

©Airporthaber.com ÖZEL




 

AHL'DE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abi ne feci bir haber bu ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
sağlık sorunları ve yürüme zorluğu çeken adımlarını tam atamayan veya yaşlı kişilerin yürüyen medivenlere yanlarında destek olacak birisi yoksa kesinlikle binmemeliler.. örnekte olduğu gibi uzucu kazalar oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000