31 Mart 2016, Perşembe 09:33:58

AHL'de leylek alarmı

Havaların ısınmasıyla göç eden leyleklerin hava trafiğini olumsuz etkilememesi için Atatürk Havalimanı'nda alarm verildi.
  • leylekleri boş verin, tgs alım yapacak mı onu söyleyin.
  • ahl kapatılmalı. ahl yerine orgi kullanılmalıdır. orgi'den tren ile istanbul'a ulaşım iyi bir alternatiftir. ahl kapatılsın!!!
  • bütün leylekler adamdır!! leyleklere özgürlük! kahrolsun pis uçaklar!
  • her kuşu sevdik, bir leylek kaldı.

Göç mevsiminin gelmesiyle leylek sürülerinin hava trafiğini olumsuz etkilememesi için hava trafik kontrolörleri de dikkat ediyor. Leyleklerin göç mevsiminin gelmesiyle birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı'nı kullanan pilotlar, leylek sürüleri nedeniyle kule görevlilerini telsizlerden sürekli uyarıyor. Hava trafik kontrolörleri ile pilotlar arasında son dönemlerde leylek sürüleriyle ilgili diyaloglar eksik olmuyor. Denize yakın olması nedeniyle Atatürk Havalimanı da leylek sürülerinin geçiş güzergahında bulunuyor. Kule görevlileri de göçmen kuşlarla ilgili çok dikkatli davranıyor. Olası çarpma tehlikelerine karşı da kule görevlileri uçuş trafiğinde leylek sürülerine göre düzenleme yapıyor.

PİLOTLAR KULE GÖREVLİLERİNİ UYARDI

Pilotlar, leylek sürüleriyle ilgili kule görevlilerini uyararak arkadaki uçakların leylek sürüleriyle ilgili dikkatli olması gerektiğini söyleyerek sürekli bilgilendirme yaptı.

Göç eden leylek sürülerinin rüzgardan dolayı zaman zaman ani yön değişiklikleri yapması da uçaklar için tehlikeyi arttırıyor. Kule görevlileri, pilotların leylek sürüleriyle ilgiyi uyarılarına göre uçuş trafiğinde düzenleme yapıyor.

AHL'de leylek alarmı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

işsiz ~ 8 yıl önce
leylekleri boş verin, tgs alım yapacak mı onu söyleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SoyleyeyIm ~ 8 yıl önce
Ensar a kayit ol hemen alinirsin
orci fan ~ 8 yıl önce
ahl kapatılmalı. ahl yerine orgi kullanılmalıdır. orgi'den tren ile istanbul'a ulaşım iyi bir alternatiftir. ahl kapatılsın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Çok mantıklı tebrik ediyorum, deniz havası sevenler için gemi seferleri de konulmali bence yaşasın orgi
. ~ 8 yıl önce
Pegasus kabin memuru olsaydı çeviriye para alırdı. Pegasus da tercüme çok ucuz gell
orcici ~ 8 yıl önce
sana orgy lazım
..'ya ~ 8 yıl önce
deniz yolu da alternatif olarak düşünülmeli. elektrik kesilir, trenler çalışamaz falan haklısın. işte bu ülkeyi yöneteceke vizyoner gençler!!
leylekral ~ 8 yıl önce
bütün leylekler adamdır!! leyleklere özgürlük! kahrolsun pis uçaklar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hürkuş ~ 8 yıl önce
her kuşu sevdik, bir leylek kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000