13 Şubat 2016, Cumartesi 13:02:24

AHL'de kuş alarmı

Atatürk Havalimanı çevresinde görülen kuş sürülerinin tehlikeye neden olmaması için pilotlar, hava trafik kontrol merkezine bilgi verdi.
  • Biraz akilli olun be kardesim. O senin "mucadele" ettigin kuslar insan irki bile yokken, bundan 1-2 milyon yil once bile bu yollardan geciyordu. Sen gel kuslarin goc yollari uzerine havaalani yap sonrada vir vir vir :) komiksiniz komiiik... hic kimsenin gucu bu kuslarin genlerini degistirmeye yetmez.. Allah degilsiniz, şirk edip durmayin THY yi bilmemnetcez derken :) azicik kitap kuran okuyun be yaw.. ammma mealini ve tefsirleri :)
  • dünyanın havacılık merkezi olmak kolay değil :) komik misiniz ya
  • Boş konuşmayın. Misal kalkışta Kuş çarpıp Radoma zarar verince uçak geri dönüyor . Hava yoluna maliyetini bir düşünün ki heavy ise yakıt boşaltacak uçaktaki yolcular için zaman kayıpları vs vs
  • Kuşlar da gendilerini uyarmışlar acemi pilot geliyor diyee.
  • pilotlardan sürekli kuş uyarısı alan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, kuşla mücadeledeki kalite fazlasıyla arttı ama bunun sebebi yeni alınan araçlar değil, mücadelenin daha kalifiye bir birime geçmesidir. kısacası eskilerin her zaman yaptıkları şeye (boş boş oturup voleybol oynama) dönmeleri havacılığın yararına oldu
  • Aferin TGS siz neymişinız artık uçak uzmanı oldunuz yakında uçak bile ücurursunuz
  • Haber değeri tartışılır
  • işte gizli işsizler...
  • devam edin az bile yapılanlar,sağolun
  • 4 farklı yırtıcı kuş sesi çıkarabilen uzman ekibimizle günün 24 saati uçuş emniyeti için özverili bir çalışma içerisindeyiz. Mobil ekibimiz çok yakında 05/23 pistinde.

Atatürk Havalimanı çevresinde görülen kuş sürülerinin tehlikeye neden olmaması için pilotlar, hava trafik kontrol merkezine bilgi verdi. Kuş sürüsünü gören bir pilot, "Çok sayıda kuş geçişi var. Bunu nasıl engelleyebiliriz, yardımcı arkadaşları gönderebilir misiniz? devamlı siyah siyah kuşlar geçiyor pisti katediyorlar" diyerek kontrolörü bilgilendirdi.

Bunun üzerine kontrolör de, "Anladım kuşları çıkartayım ama sadece uzaktan siren çalabilirler ama yine de çağırıyorum" cevabını verdi.

Pilot, "Prosedürü yapalım aynen uygulayalım bayağı geçiyorlar" derken bilgilendirme sonrası kuşlarla mücadele için görevli siren çalan mobil araç kuş sürülerinin olduğu noktada çalışma yaptı. 

AHL'de kuş alarmı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Ya Allah Aski icin ~ 8 yıl önce
Biraz akilli olun be kardesim. O senin "mucadele" ettigin kuslar insan irki bile yokken, bundan 1-2 milyon yil once bile bu yollardan geciyordu. Sen gel kuslarin goc yollari uzerine havaalani yap sonrada vir vir vir :) komiksiniz komiiik... hic kimsenin gucu bu kuslarin genlerini degistirmeye yetmez.. Allah degilsiniz, şirk edip durmayin THY yi bilmemnetcez derken :) azicik kitap kuran okuyun be yaw.. ammma mealini ve tefsirleri :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 8 yıl önce
helal kardeşim yağla.
. ~ 8 yıl önce
o kadaaaarrrrr
kolay değil ~ 8 yıl önce
dünyanın havacılık merkezi olmak kolay değil :) komik misiniz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duygu ~ 8 yıl önce
Boş konuşmayın. Misal kalkışta Kuş çarpıp Radoma zarar verince uçak geri dönüyor . Hava yoluna maliyetini bir düşünün ki heavy ise yakıt boşaltacak uçaktaki yolcular için zaman kayıpları vs vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pil ot ~ 8 yıl önce
Kuşlar da gendilerini uyarmışlar acemi pilot geliyor diyee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fileninsultanları ~ 8 yıl önce
pilotlardan sürekli kuş uyarısı alan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, kuşla mücadeledeki kalite fazlasıyla arttı ama bunun sebebi yeni alınan araçlar değil, mücadelenin daha kalifiye bir birime geçmesidir. kısacası eskilerin her zaman yaptıkları şeye (boş boş oturup voleybol oynama) dönmeleri havacılığın yararına oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kasıntı ~ 8 yıl önce
Aferin TGS siz neymişinız artık uçak uzmanı oldunuz yakında uçak bile ücurursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boring ~ 8 yıl önce
Haber değeri tartışılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsizlik ~ 8 yıl önce
işte gizli işsizler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
devam edin az bile yapılanlar,sağolun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS. ~ 8 yıl önce
4 farklı yırtıcı kuş sesi çıkarabilen uzman ekibimizle günün 24 saati uçuş emniyeti için özverili bir çalışma içerisindeyiz. Mobil ekibimiz çok yakında 05/23 pistinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000