31 Mayıs 2008, Cumartesi 08:25:06

AHL'de komplo mu yapıldı?

İstihbarat uzmanı Karlıbel, havalimanında kokain diye ele geçen tozun nişasta çıkmasının, Başbakan Yardımcısı Yazıcı’ya komplo olabileceğini ileri sürdü
  • Bu bana görede komploda olabilir.Ben AKP sevmem Onlar bizim ülkemizin Bakanlari.Böyle bir olayi asla kabullenemem.Her isimizde bu böyle,kontrol mekanizmamizi yapmadan,agzi olan konusuyor.Özür dilemesinide bilmiyoruz.Basliyoruz KULP TAKMAGA,Illaki Üstümüze toz kondurmamak.

Atatürk Havalimanı’nda bulunduğu söylenen 16 kilo kokainin ‘Nişasta’ çıkmasının, ‘bir komplo’ olabileceği iddia edildi. Eski Alman Narkotik İstihbaratı’yla çalışan Talip Doğan Karlıbel, Kriminal Skandal’ın Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve AK Parti’yi yıpratmaya yönelik bir operasyon olabileceğini savundu.

İyi bir gümrük memurunun, uyuşturucuyu diline koyduğu anda anlayabileceğini belirten Karlıbel, bulunan malzemelere test yapılmadan ‘Bakana açıklama’ yaptırmanın, bakanı küçük düşürmek olduğunu iddia etti.


Bakan: Beni polis yanılttı

Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı adına basın müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada polis kriminalindeki yanlışlığa dikkat çekildi ve labaratuar sorumluları hakkında gerekli işlemin yapılması için İçişleri Bakanlığı’na Başbakan Yardımcılığı tarafından gerekli yazının gönderildiği belirtildi.

Kaynak: Star Gazetesi

AHL'de komplo mu yapıldı?

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Bu bana görede komploda olabilir.Ben AKP sevmem Onlar bizim ülkemizin Bakanlari.Böyle bir olayi asla kabullenemem.Her isimizde bu böyle,kontrol mekanizmamizi yapmadan,agzi olan konusuyor.Özür dilemesinide bilmiyoruz.Basliyoruz KULP TAKMAGA,Illaki Üstümüze toz kondurmamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000