18 Ağustos 2010, Çarşamba 16:12:57

AHL'DE "KOKAİNLİ GÖMLEK" YAKALANDI!

Atatürk Havalimanı'nda, bir Fransız vatandaşının valizlerinde yapılan aramada 12 kilo 600 gram kokain ele geçirildi.
  • Aslında yeşil çuha fotoğraf zemini olarak iyi gözükür ama niye o garip pembe pötikareli sofra örtüsünü sermişler ki üzerine?
  • Bu yakalama haberlerine ait resimlerinbasrolunde dikkat edin her zaman bilardo masasi var. Her yakalanan madde bu masanin uzerinde konuyor, oyle resmi cekiliyor. Koskoca AHL'de basin aciklamasi yapilabilecek daha uygun bir yer yok mu acaba, cok merak ediyorum.
  • işte şimdi başlıyor o vatandaş için ...
  • Siz bekleyin bir THY'nin Vietnam ucuslari baslasin. Bakin o zaman neler gelecek neler...hemde ne sekillerde. Bence Turk gumrugu Avustralya ve Yeni Zelanda gumrugunden bu konuda inceden egitim alsin derim.
  • tabi tabi

Alınan bilgiye göre; aktarma için İstanbul'a iniş yapan Brezilya-Dakar uçağındaki Fransız yolcu Tidiane Karaguera, şüphe üzerine takibe alındı. Uçağın rötar yapması üzerine valizlerini alarak gümrüklü alandan çıkmak isteyen Karaguera, çantalarıyla birlikte detaylı aramaya alındı. X-Ray cihazından geçirilen valizlerde herhangi olumsuz bir şey gözükmezken, ekipler valizleri elle de kontrol etti. Yapılan ikinci kontrolde, Fransız yolcunun valizinde paketlenmiş haldeki gömleklerin içinden 12 paket kokain tespit edildi. Gömleklerin arasına zulalanmış kokainin miktarının da 12 kilo 600 gram kokain olduğu belirlendi. Bunun üzerine Tidiane Karaguera adlı yolcu gümrük görevlileri tarafından gözaltına alındı. Fransız yolcunun ifadesinde, kokainle ilgisi olmadığını belirterek, "Valizi başkaları hazırladı. Benim kokainden haberim yok" dediği öğrenildi.

Piyasa değeri 1.5 milyon lira olan kokainle yakalanan Tidiane Karaguera daha sonra Bakırköy Adliye'sine sevk edildi.

AHL'DE "KOKAİNLİ GÖMLEK" YAKALANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında yeşil çuha fotoğraf zemini olarak iyi gözükür ama niye o garip pembe pötikareli sofra örtüsünü sermişler ki üzerine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yakalama haberlerine ait resimlerinbasrolunde dikkat edin her zaman bilardo masasi var. Her yakalanan madde bu masanin uzerinde konuyor, oyle resmi cekiliyor. Koskoca AHL'de basin aciklamasi yapilabilecek daha uygun bir yer yok mu acaba, cok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işte şimdi başlıyor o vatandaş için ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz bekleyin bir THY'nin Vietnam ucuslari baslasin. Bakin o zaman neler gelecek neler...hemde ne sekillerde. Bence Turk gumrugu Avustralya ve Yeni Zelanda gumrugunden bu konuda inceden egitim alsin derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabi tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000