08 Şubat 2010, Pazartesi 08:08:00

AHL'de kokainle yakalandı!

Tatil için Türkiye'ye geldiğini söyleyen bir kişi Atatük Havalimanı'nda bavulundaki kokainle yakalandı. Şahsın, "Arkadaşımdan aldım. İçinde kokain olduğunu bilmiyorum" demesi de polislerde şaşkınlık yarattı.
  • adamın biri uyuşturucuyla yakalanıyor sebebi THY oluyor, yuh diyorum artık ya. zaten bizim ülkemizde uyuşturucu olayı olmuyordu THY o hatlara uçmadan önce değil mi? bence de çok saçma ve gereksiz hatlar bunlar ama yine de bu olayı bile THY ye bağlamak üstün bir yaratıcılık ve kötü niyetin göstergesidir. milli havayolumuzdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz... yazmış olmak için yorum yazmayın allah aşkına...
  • allah Lorenzonun yar yardimcisi olsun vs.vs.vs
  • Gelsinler buyursunlar Turk yetkililer burada Avustralyali gumruk ve karantina ve gocmen dairesi (pasaport polisi) elemanlarindan akla gelebilecek her turlu yalani ogrensinler yasayi cigneyenlerin agzindan ve tecrubelerden. THY daha cok degisik yerlere uctukca, mesela Afrika, Guney Amerika, Asya -Vietnam gibi sizler ozellikle Ataturk havalimanindaki yetkililer hazir olmalidir bunlara.
  • "Ben Lorenzo'nun yağı sanıyordum" deseydi bari... :)

İstanbul Atatürk Havalimanı'na dün Brezilya'dan gelen Paraguay uyruklu Lorenzo A.'nın (46) tavırları şüphe uyandırdı. Yapılan kontrolde Lorenzo A.'nın bavulunun içinde özel bölümlere saklanmış 1 kilo 580 gram kokain bulundu.

Gözaltına alman Lorenzo A., "Tatil için Türkiye'ye geldim. Bavulu arkadaşımdan ödünç almıştım. İçinde kokain olduğunu bilmiyordum" dedi.

Lorenzo A., adliyeye sevk edildi.

(Posta)

AHL'de kokainle yakalandı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
adamın biri uyuşturucuyla yakalanıyor sebebi THY oluyor, yuh diyorum artık ya. zaten bizim ülkemizde uyuşturucu olayı olmuyordu THY o hatlara uçmadan önce değil mi? bence de çok saçma ve gereksiz hatlar bunlar ama yine de bu olayı bile THY ye bağlamak üstün bir yaratıcılık ve kötü niyetin göstergesidir. milli havayolumuzdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz... yazmış olmak için yorum yazmayın allah aşkına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
allah Lorenzonun yar yardimcisi olsun vs.vs.vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gelsinler buyursunlar Turk yetkililer burada Avustralyali gumruk ve karantina ve gocmen dairesi (pasaport polisi) elemanlarindan akla gelebilecek her turlu yalani ogrensinler yasayi cigneyenlerin agzindan ve tecrubelerden. THY daha cok degisik yerlere uctukca, mesela Afrika, Guney Amerika, Asya -Vietnam gibi sizler ozellikle Ataturk havalimanindaki yetkililer hazir olmalidir bunlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Ben Lorenzo'nun yağı sanıyordum" deseydi bari... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000