08 Eylül 2011, Perşembe 08:07:00

AHL'DE 'KEMER' KAVGASI...

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Katar uyruklu bir yolcu, uçağa binmeden önce geçtiği güvenlik kapısında kemerini çıkarmasını isteyen özel güvenlik personeline saldırdı. Gözaltına alınan yolcu uçağını kaçırdı...
  • Aman dikkat abi. Arap deyince 10 dakika düşüneceksin. Veya Türkiyeye bunlara vize koyacaksın.
  • Araplar gene iyidir, en 2 tane afrikali zenci ve bir tane iranliyla ayni evde kaliyorum. Zencilerden cekmedigim kalmadi, biri hirsiz cikti digeri de cok pis ve kaba. Ortadogu halklari iyidir ama afrikalilardan uzak duracaksin arkadas. Afrikayla vizelerin kalkmasini bu yuzden istemiyorum gocmen doldu istanbulda hertaraf
  • Bir Israil vatandasi bunu yapsaydi, Hitleri hatirlatan asagilayici yorumlar yazilardi, yorum sayfasi 10-a yukselirdi... Neyse, daha neler olacak. Boyle kultursuzlere yol acildi, arap dediklerini daha tanimiyorlar. Yalanci, satici, 1001 ihanet eden araplarla dostluk kuran hukumetime saygilar :)
  • Al sana kardes arap dedigin. Yahudiden boyle kultursuz hareket bekleme. Ama arap iste... akP`ye bak )))
  • Bunun gibi şımarıklar o kadar çok var ki ? Zaman zaman burada da okuyoruz. Bunlara iyi bir ders vermek lazım ki bir daha kuralları hiçe saymak gibi bir hata yapmasınlar. Ne demek oradaki görevli insana yumruk atmak ? Kimin hakkı var böyle bir şeye. Umarım arabı karakolda halletmişlerdir.
  • Güvenlik görevlisinin şikayetçi olduğu T......., T..... ve güvenlik görevlisi birbirinden şikayetçi olmayınca..... ne olduda şikayetinden vazgeçti?? yediği yumrukla mı kaldı? Konsolos yetkiliside iyi idare etmiş.. "dil bilmediklerinden dolayı"..
  • Bu bir sorun değil. Tüm dünyada uygulanan bir güvenlik önlemi. Her yerde uyduğun gibi Türkiyede de uyacaksın. Sen kalk güvenlik personeline yumruk at. Burası dağ başı mı ? Bu tipik bir arap şımarıklığıdır. Hakikaten dua etsin dayak yemediğine. Kendi ülkesinde yapabilir mi böyle allahaşkına.
  • Yorumcu arkadaşı tebrik ederim, kemer çıkarma eziyetini hiç yasamadın sanırım... Hos yazının sonunda fikrin net ortada dayak yemeyi bile mübah sayan Servet düşmanı.
  • Arap kardeş burasını arabistan sandı herhalde. Zengin olduklarından kendilerini herşeyden üstün görüyorlar. Dua etsin dayak yememiş.
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Katar uyruklu bir yolcu, Katar'ın başkenti Doha'ya gitmek için ailesi ile birlikte geldiği Atatürk Havalimanı'nda güvenlik kapısından geçerken sinyal vermesinin ardından, güvenlik görevlisinin kemer çıkararak geçmesi uyarısına yumrukla karşılık verdi. Katarlı yolcu Talal Alshamari bunun üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Güvenlik görevlisinin şikayetçi olduğu Talal Alshamari, Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Burada ifadeleri alınan Talal Alshamari ve güvenlik görevlisi birbirlerinden şikayetçi olmayınca serbest bırakıldı.

Karakolluk olan Katarlı Talal Alshamari ise kemer çıkarmamanın cezasını uçağını kaçırarak ödedi. Talal Alshamari'yi karakoldan almaya gelen Katar Konsolosluğu yetkilisi ise, dil bilmemekten dolayı tarafların birbirlerini yanlış anladıklarını söyledi.
AHL'DE 'KEMER' KAVGASI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Aman dikkat abi. Arap deyince 10 dakika düşüneceksin. Veya Türkiyeye bunlara vize koyacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Araplar gene iyidir, en 2 tane afrikali zenci ve bir tane iranliyla ayni evde kaliyorum. Zencilerden cekmedigim kalmadi, biri hirsiz cikti digeri de cok pis ve kaba. Ortadogu halklari iyidir ama afrikalilardan uzak duracaksin arkadas. Afrikayla vizelerin kalkmasini bu yuzden istemiyorum gocmen doldu istanbulda hertaraf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir Israil vatandasi bunu yapsaydi, Hitleri hatirlatan asagilayici yorumlar yazilardi, yorum sayfasi 10-a yukselirdi... Neyse, daha neler olacak. Boyle kultursuzlere yol acildi, arap dediklerini daha tanimiyorlar. Yalanci, satici, 1001 ihanet eden araplarla dostluk kuran hukumetime saygilar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Al sana kardes arap dedigin. Yahudiden boyle kultursuz hareket bekleme. Ama arap iste... akP`ye bak )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunun gibi şımarıklar o kadar çok var ki ? Zaman zaman burada da okuyoruz. Bunlara iyi bir ders vermek lazım ki bir daha kuralları hiçe saymak gibi bir hata yapmasınlar. Ne demek oradaki görevli insana yumruk atmak ? Kimin hakkı var böyle bir şeye. Umarım arabı karakolda halletmişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güvenlik görevlisinin şikayetçi olduğu T......., T..... ve güvenlik görevlisi birbirinden şikayetçi olmayınca..... ne olduda şikayetinden vazgeçti?? yediği yumrukla mı kaldı? Konsolos yetkiliside iyi idare etmiş.. "dil bilmediklerinden dolayı"..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu bir sorun değil. Tüm dünyada uygulanan bir güvenlik önlemi. Her yerde uyduğun gibi Türkiyede de uyacaksın. Sen kalk güvenlik personeline yumruk at. Burası dağ başı mı ? Bu tipik bir arap şımarıklığıdır. Hakikaten dua etsin dayak yemediğine. Kendi ülkesinde yapabilir mi böyle allahaşkına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumcu arkadaşı tebrik ederim, kemer çıkarma eziyetini hiç yasamadın sanırım... Hos yazının sonunda fikrin net ortada dayak yemeyi bile mübah sayan Servet düşmanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap kardeş burasını arabistan sandı herhalde. Zengin olduklarından kendilerini herşeyden üstün görüyorlar. Dua etsin dayak yememiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000