16 Haziran 2013, Pazar 14:30:45

AHL'DE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Hong Kong'a gitmek üzere havalimanına gelen Rusya uyruklu Yakovlev Bonz, oturduğu kafede solunum yetmezliğine bağlı olarak kalp krizi geçirdi. Yere yığılan yolcu, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
  • Değrli dostlar,konu çok farklı bir kere yolcu rus değil avustrya vatandaşı.ikinci mesele adam ilk fenalaştıgında doktor geldi önemli birşey yokdiye giddi.fakat 5dakka araile tekrar fenalaştı. tekrar dokturu aradım telefona çıkan bayan konuyu aktardım bana şu cevabı verdi konu hakkında bilgimiz var çok önemli hastalıgı yok bizden hizmet almak istemedi bir hsataneye giddsin. yo adam ölüyor sonolarak tgs görevlisi bizat gidip dr,u getirdi.burada bir olay var ne dhmi den bir görevli nede işletmede(tav) dan biri var nasılsa pazar herkes keyfinde,olmaz sonra dr geldi adamı açık alanda çocukların önünde tedavi etmeye başladı burdaki olay hemen oranın kapatılması neyse oldu son dakka da tav memuru geldi çekiliiin sanki o kurtaracak . bu zamana kadar nerdeidin.diyeceğim şu son zamanlarda tav iyice boş verdi nasılsa kapanacak.
  • hemen istanbul rus başkonsolosluğuna bilgi verilmedir rus vatandaşı hastaneye kaldırıldı şu hastaneden ismi cismi şudur diye.. umarım iyileşir..
  • iyide durumu nedir? insanız neticede öğrenmek istiyoruz....

Hong-Kong'a gitmek üzere havalimanına gelen Rusya uyruklu Yakovlev Bonz, oturduğu kafede solunum yetmezliğine bağlı olarak kalp krizi geçirdi.

Havalimanına sabah saatlerinde geldiği öğrenilen Bonz, oturduğu kafede solunum güçlüğü çekmeye başladı. Çevresindeki görevlilere durumunu anlatmasının ardından fenalaşarak yere yığılan Bonz'a ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. 

Solunum yetmezliğine bağlı kalp krizi geçirdiği tespit edilen Bonz, yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından terminal dışında bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AHL'DE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Yorumlar

bir gözlemci ~ 11 yıl önce
Değrli dostlar,konu çok farklı bir kere yolcu rus değil avustrya vatandaşı.ikinci mesele adam ilk fenalaştıgında doktor geldi önemli birşey yokdiye giddi.fakat 5dakka araile tekrar fenalaştı. tekrar dokturu aradım telefona çıkan bayan konuyu aktardım bana şu cevabı verdi konu hakkında bilgimiz var çok önemli hastalıgı yok bizden hizmet almak istemedi bir hsataneye giddsin. yo adam ölüyor sonolarak tgs görevlisi bizat gidip dr,u getirdi.burada bir olay var ne dhmi den bir görevli nede işletmede(tav) dan biri var nasılsa pazar herkes keyfinde,olmaz sonra dr geldi adamı açık alanda çocukların önünde tedavi etmeye başladı burdaki olay hemen oranın kapatılması neyse oldu son dakka da tav memuru geldi çekiliiin sanki o kurtaracak . bu zamana kadar nerdeidin.diyeceğim şu son zamanlarda tav iyice boş verdi nasılsa kapanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
hemen istanbul rus başkonsolosluğuna bilgi verilmedir rus vatandaşı hastaneye kaldırıldı şu hastaneden ismi cismi şudur diye.. umarım iyileşir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilya ~ 11 yıl önce
iyide durumu nedir? insanız neticede öğrenmek istiyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000