07 Mart 2010, Pazar 14:02:30

AHL'de kaçakçılık operasyonu

Atatürk Havalimanı’nda Gümrük Muhafaza Memurları tarafından yapılan operasyonda yasadışı yollardan yurda sokulmaya çalışılan 50.000 adet zayıflama hapı, kutular halinde 50000 adet cinsel uyarıcı hap ile 8 torba yaklaşık 30 kilo cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.
  • gümrük bu operasyonlarına devam etmeli ayda yılda 1 kez değil sürekli olmalı..caydırıcılık çok önemli...
  • Muhaha.. Masa harbiden sahaneymis.. 2. resimde de istakalar duruyor arkada.. 1. resimde A4 kagida bir sey yazip duvara yapistirmislar ama okuyamadim ne yazdigini.. Boyle devam Gumruk Muhafaza..
  • Yakalanan malın sergilenme şekli bilardo masası üzerimi olmalı?Çok güzel bir görüntü!
  • Kaçakçılığın önüne hiçbir zaman geçilemez çünkü talep var her türlü ürüne. Burada zayıflama hapları ve cinsel gücü arttırıcı haplar yakalanmış. Sigara kartonları yakalanmış bunun önüne geçmek mümkün değil. Ağır para cezası ve getirilen ürüne el koyacaksın tamam. Ama uyuşturuc ve türevlerini sokmaya çalışana hapis artı para cezası insanları zehirlemeye kimsenin hakkı yok. Çin ve İran da paşalar gibi idam ediyorlar adamı uyuşturucu ile yakalandın mı.

Öğlen saat 12:45’te Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali çıkışında şüpheli tavırları nedeniyle durdurulan A.P'nin çantasında 50.000 adet zayıflama hapı, kutular halinde 50000 adet cinsel uyarıcı hap ile 8 torba yaklaşık 30 kilo cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.

Kaçak hapları, Hong-Kong’tan İstanbul’a yasadışı sokmaya çalışan yolcu A.P hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Beyrut’tan gelen bir başka yolcunun çantasında yapılan araştırmada 120 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Gümrük Muhafaza Müdürlüğü tarafından sigara ve ilaçlara el konulurken zanlılar gözaltına alındı.

AHL'de Kaçakçılık Operasyonu

AHL'de Kaçakçılık Operasyonu

AHL'de Kaçakçılık Operasyonu

AHL'de kaçakçılık operasyonu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
gümrük bu operasyonlarına devam etmeli ayda yılda 1 kez değil sürekli olmalı..caydırıcılık çok önemli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Muhaha.. Masa harbiden sahaneymis.. 2. resimde de istakalar duruyor arkada.. 1. resimde A4 kagida bir sey yazip duvara yapistirmislar ama okuyamadim ne yazdigini.. Boyle devam Gumruk Muhafaza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakalanan malın sergilenme şekli bilardo masası üzerimi olmalı?Çok güzel bir görüntü!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kaçakçılığın önüne hiçbir zaman geçilemez çünkü talep var her türlü ürüne. Burada zayıflama hapları ve cinsel gücü arttırıcı haplar yakalanmış. Sigara kartonları yakalanmış bunun önüne geçmek mümkün değil. Ağır para cezası ve getirilen ürüne el koyacaksın tamam. Ama uyuşturuc ve türevlerini sokmaya çalışana hapis artı para cezası insanları zehirlemeye kimsenin hakkı yok. Çin ve İran da paşalar gibi idam ediyorlar adamı uyuşturucu ile yakalandın mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000