15 Şubat 2014, Cumartesi 09:50:04

AHL'DE KAÇAKÇILARA VE ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 12 kilogram ağırlığında kaçak altın ve 10 kilo 546 gram ağırlığında likit kokain ele geçirildi.
  • Ton larca kacirilan altin devletciler araciligiyla kacirilir ancak sen ve benim gibi vatandas gram gram bile kaciramaz. Cunki onlar Altinin hakiki degerini bilirler. ALTIN insanlik tarihi ve geleceginin tek PARASIDIR. Devlet (devletler) kontrol edemez (yani sahisin elindeki olan birey kendisinin kontrolu altindadir) yenisini emekle toprak altindan cikarmasi gerekir. Kagit uzeri sinirsiz bir sekilde basipta sizin elinizdekini devaluasyon yaparak pul edemez. Anlayan zaten anladi....... Yalan dolanla size kosturup dururlar iste
  • Yaaa bir göz açtırılmıyorki sormayın vatandaş ton ton kaçırırken de göz açtırılmadı gördük

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde yurt dışına altın kaçırmak isteyen yabancı uyruklu bir şahıs ile birlikte 12 kg ağırlığında külçe altın ele geçirildi.

Dış Hatlar gidiş katında rutin kontroller yapan Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Cezayir ve İspanyol olmak üzere çifte pasaportu bulunan M.M.B. isimli yolcudan şüphelendi. Şüphelinin üzerinde ve valizlerinde arama yapan ekipler, toplam 12 kilogram ağırlığında 12 adet külçe altını ele geçirdi. Şüphelinin altınları yasa dışı yollardan yurt dışına çıkartmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Gözaltına alındıktan sonra sorguya alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Lübnan’a gitmek üzere Atatürk Havalimanı’nda bekleyen Brezilyalı transit yolcunun valizinde 7 şampuan kutusu içerisinde 10 kilo 546 gram likit kokain ele geçirildi. Uyuşturucular Eta ve Night isimli narkotik köpeklerinin yardımıyla ele geçirilirken, şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ‘profil takip’ uzmanları, Brezilya’nın Sao Paulo şehrinden Atatürk Havalimanı'na buradan da aktarmalı olarak Lübnan’ın başkenti Beyrut’a gidecek olan Brezilya uyruklu S.D.S.’nin hareketlerinden şüphelenince durdurup üst araması yaptı. Bu sırada Eta ve Night isimli narkotik köpekleri şüphelinin valizinde uyuşturucu kokusu üzerine valizlerde detaylı bir arama başlatıldı. Yapılan aramalarda 7 şampuan kutusu içerisinde zula edilmiş likit kokain maddesi bulundu. Bunun üzerine S.D.S. gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Brezilyalı uyuşturucu kuryesinin kokaini İstanbul üzerinden Lübnan’ın başkenti Beyrut’a götürmek istediği kaydedildi.





AHL'DE KAÇAKÇILARA VE ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Yorumlar

Ton ton ,.... ~ 10 yıl önce
Ton larca kacirilan altin devletciler araciligiyla kacirilir ancak sen ve benim gibi vatandas gram gram bile kaciramaz. Cunki onlar Altinin hakiki degerini bilirler. ALTIN insanlik tarihi ve geleceginin tek PARASIDIR. Devlet (devletler) kontrol edemez (yani sahisin elindeki olan birey kendisinin kontrolu altindadir) yenisini emekle toprak altindan cikarmasi gerekir. Kagit uzeri sinirsiz bir sekilde basipta sizin elinizdekini devaluasyon yaparak pul edemez. Anlayan zaten anladi....... Yalan dolanla size kosturup dururlar iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sormayın ~ 10 yıl önce
Yaaa bir göz açtırılmıyorki sormayın vatandaş ton ton kaçırırken de göz açtırılmadı gördük

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000