14 Eylül 2011, Çarşamba 15:20:42

AHL'DE 'İSRAİL' İZDİHAMI...

Atatürk Havalimanı'nda İsrail Takımı Maccabi Tel Aviv'in yoğunluğu yaşandı.
  • Turkiye her yerde dogrusunu yapiyor. Israilli ayilar bizim vatandaslarimiza terbiyesizlik yapiyorlar diye onlarin seviyesinemi inelim. Biride yazmis pkk ile pazarlik. bak o konuda karsimda seytan olsa konusurdum. Cunku sonu olmayan pis bir savasi daha nereye kadar bu millet yasayacak. Israil ile gorusmeye gelince gorusulur bunda ne var. Ariza burada olumsuz yazan beyinlerde malesef.
  • Ermeniler gelse "Hepimiz Ermeniyiz" diye cikarlar karsina... Ariza kimde? Kimde olacak ki, Erdogan`da.
  • Kardesim gelen futbol takiminin ne sucu var ? Israilli futbolcularin ne sucu var ? aklinizi yitirip aragaziyla sonra pisman olacaginiz seyler yapip konusuyorsunuz ey irkci kafali bazilari .. bu bir futbol maci hepsi bu .. o zaman Turk takimlari yunanistana almanya`ya gidemesin sirf o ulkelerde sizinle ayni kafada olan oralardaki bazilari yuzunden .. karsinizdakinin barbarligindan bahsedenler kendileri de barbar olmamali , soguk kanli ve sakin olalim bu bir futbol maci yaygara`ya gerek yookk
  • bence Besiktasa saatlerce pasaport kontrolunde cile cektirecekler sizse zirt diye iceriye aliyorsunuz ,bence bundan sonra israillilere pasaport sirasinda cile cektirin
  • en iyi israilli olu israiilliiidirrr bu kadar
  • cok basit bakiyon yaw..... birazcik daha beyin itmani yapalim olmazmi?....
  • Türk polisini tebrik ederim. israilliye gereken yıkama yağlama yapıldı. bravo size...
  • Halk arainda bir problem kesinlikle ama kesinlikle yok peki ARİZA nerede?
  • Bakmayın bu İsrail düşmanlığına. Kışkırtmaktan başka birşey değil. PKK ile pazarlık yapan devlet İsrail ile de kesinlıkkle flört ediyordur. Ama sorarsan bizden daha delikanlı millet yoktur... Hadi oradan sahte pehlivanlar.....
  • İki halk arasında bir gerginlik olduğunu düşünmüyorum. Gerginlik sadece bizim başbakanda var.
Yarın akşam Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında İnönü Stadı'nda karşılacak olan İsrail takımı Maccabi Tel Aviv İstanbul'a geldi. 

Son dönemde yaşanan Türkiye-İsrail gerginliğinin karşılaşmaya da yansıyacağı tahmin edilince Atatürk Havalimanı'nda hem güvenlik hem de basın izdihamı vardı.
 
Türk Hava Yolları'nın TK 785 sefer sayılı uçağıyla Tel Aviv şehrinden İstanbul'a gelen Maccabi takımı, yoğun ilgi ve güvenlik önlemleri nedeniyle şaşkınlığını gizleyemedi. 
 
Atatürk Havalimanı polisi, çıkması muhtemel olaylar nedeniyle geniş güvenlik önlemleri aldı. Polislerin konuk takımı güvenlik çemberi eşliğinde dışarı çıkarması zaman zaman basın mensuplarına da zor anlar yaşattı. 
 
İsrail medyasının da İstanbul'a gelerek takip edeceği karşılaşma öncesinde havalimanında yaşanan yoğunluk, onları da tedirgin etti. İsrail basını bunun sadece bir futbol karşılaşması olduğunu ve politik yönlere çekilmemesi gerektiğini ifade etti.
 
Maccabi Tel Aviv'in teknik direktörü Mordehay Iwanir de havalimanında basın mensuplarına yapığı açıklamada buraya futbol oynamaya geldiklerini, siyasi bir amaç taşımadıklarını ve bu yüzden tedbirlerin bu kadar büyütülmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
 
Polisin yoğun önlemleri eşliğinde havalimanından ayrılan Tel Aviv takımı konaklayacağı otele doğru yola çıkarken, iki çevik kuvvet polis otobüsünün eskort etmesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Çıkacağından korkulan olayların yaşanmaması polise de derin bir nefes aldırdı.



























©AirportHaber
AHL'DE 'İSRAİL' İZDİHAMI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
Turkiye her yerde dogrusunu yapiyor. Israilli ayilar bizim vatandaslarimiza terbiyesizlik yapiyorlar diye onlarin seviyesinemi inelim. Biride yazmis pkk ile pazarlik. bak o konuda karsimda seytan olsa konusurdum. Cunku sonu olmayan pis bir savasi daha nereye kadar bu millet yasayacak. Israil ile gorusmeye gelince gorusulur bunda ne var. Ariza burada olumsuz yazan beyinlerde malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ermeniler gelse "Hepimiz Ermeniyiz" diye cikarlar karsina... Ariza kimde? Kimde olacak ki, Erdogan`da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardesim gelen futbol takiminin ne sucu var ? Israilli futbolcularin ne sucu var ? aklinizi yitirip aragaziyla sonra pisman olacaginiz seyler yapip konusuyorsunuz ey irkci kafali bazilari .. bu bir futbol maci hepsi bu .. o zaman Turk takimlari yunanistana almanya`ya gidemesin sirf o ulkelerde sizinle ayni kafada olan oralardaki bazilari yuzunden .. karsinizdakinin barbarligindan bahsedenler kendileri de barbar olmamali , soguk kanli ve sakin olalim bu bir futbol maci yaygara`ya gerek yookk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence Besiktasa saatlerce pasaport kontrolunde cile cektirecekler sizse zirt diye iceriye aliyorsunuz ,bence bundan sonra israillilere pasaport sirasinda cile cektirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en iyi israilli olu israiilliiidirrr bu kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok basit bakiyon yaw..... birazcik daha beyin itmani yapalim olmazmi?....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk polisini tebrik ederim. israilliye gereken yıkama yağlama yapıldı. bravo size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Halk arainda bir problem kesinlikle ama kesinlikle yok peki ARİZA nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bakmayın bu İsrail düşmanlığına. Kışkırtmaktan başka birşey değil. PKK ile pazarlık yapan devlet İsrail ile de kesinlıkkle flört ediyordur. Ama sorarsan bizden daha delikanlı millet yoktur... Hadi oradan sahte pehlivanlar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İki halk arasında bir gerginlik olduğunu düşünmüyorum. Gerginlik sadece bizim başbakanda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000