17 Ekim 2012, Çarşamba 17:06:58

AHL'DE İNTİHARA KALKIŞTI

Kendisini terk edip Türkiye’ye gelen eşini ülkesine dönmeye ikna edemeyen Türkmen koca, havalimanında intihara kalkıştı. Kendisini üç metre yükseklikteki boşluktan atmaya çalışan şahıs, polis tarafından son anda yakalanarak karakola götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Türkiye’de yaşayan eşi S.H’yi ( 34) ülkesine götürmek için bir süre önce İstanbul’a gelen Türkmenistan vatandaşı E.N (38), eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen B.İ ile Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katında tartışmaya başladı.

Ardından eşiyle konuşan E.N., geri dönmek için ikna etmeye çalıştı. Eşini bir türlü razı edemeyen E.N, sinirlerine hakim olamayınca, beraberinde getirdiği valizlerini etrafa fırlatmaya başladı. Eşinden aldığı ‘Hayır’ cevabı üzerine kendinden geçen E.N., bir anda Dış Hatlar Terminali gidiş katında bulunan merdivenlere yönelerek kendisini üç metre yükseklikteki boşluktan atmaya çalıştı. Olay yerinde bulunan ve terminalde devriye gezen polis ekipleri E.N.’ yi atlayacağı sırada son anda yakaladı. Polis ekipleri tarafından kurtarılan E.N. ifadesi alınmak üzere havalimanı karakoluna götürdü. E.N., daha sonra serbest bırakıldı.

AHL'DE İNTİHARA KALKIŞTI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000