17 Kasım 2008, Pazartesi 15:29:05

AHL'de inanılmaz uyuşturucu operasyonu

Turist vizesiyle Türkiye'ye gelen Hollandalı aile 20 kilo eroinle birlikte Atatürk Havalimanı'nda yakalandı.
  • helal olsun demekki yapılan aramalar bos degil..
  • Madem böyle bir halti yiyeeksinizveyayemek istiyorsunuz, nediye cocugu bulastiriyorsunuz bu pis isinize. Olan yine cocuga oldu

Ailenin 9 yaşındaki çocuğu her şeyden habersiz geceyi nezarethanede geçirdi. Adliye çıkışı annesine sarılmak isteyen küçük çocuk, polis engeline takılınca İngilizcesiyle 'Beni bırakma anne' diyerek ağladı. Anne ile oğlu daha sonra polis aracına bindirildi.

Birbirinden ilginç zula yöntemleri ile yakalanan uyuşturucu tacirleri bu seferde aile görüntüsü vererek uyuşturucu sevkiyatı yapmak isterken yakalandı. Hollanda'dan 15 gün önce turist olarak Türkiye'ye giriş yaptığı belirlenen S.C ve S.İ.C. 9 yaşlarındaki oğulları ile beraber İstanbul'da 15 gün geçirdikten sonra, Cumartesi akşamı Atatürk Havalimanı'ndan çıkış yapmak istedi. Profil takip uzmanlarının dikkatini çeken S.C ve S.İ.C'nin bavulunda yapılan aramada 20 kilo eroin ele geçirildi.

Şişli'den teslim aldıkları 20 kilo eroini Hollanda'ya götürmek isterken yakalanan uyuşturucu kuryeleri S.C ve S.İ.C'nin yanlarında getirdikleri 9 yaşlarındaki çocukları polisin dikkatini çekti. S.C ve S.İ.C'nin sorgusunda çocuğu aile gibi görünmek için getirdiklerini söyledikleri ileri sürüldü. Hollandalı aile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandıktan sonra Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Ailenin emniyetten çıkarılışı sırasında annesine sarılmak isteyen çocuğa polisler önce engel oldu. Ancak çocuklarını uyuşturucu ticaretine bulaştırmaktan çekinmeyen çifte en güzel dersi yine polis verdi. Çocuğun "No mama" diye haykırışları üzerine polis anne ve çocuğu birbirinden ayırmadı. Uyuşturucu taciri aile uzun bir süre çocuklarından ayrı kalacak.

AHL'de inanılmaz uyuşturucu operasyonu

Yorumlar

birisi ~ 15 yıl önce
helal olsun demekki yapılan aramalar bos degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFH-SZF ~ 15 yıl önce
Madem böyle bir halti yiyeeksinizveyayemek istiyorsunuz, nediye cocugu bulastiriyorsunuz bu pis isinize. Olan yine cocuga oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000