16 Kasım 2011, Çarşamba 08:11:42

AHL'DE İLGİNÇ KAÇAKÇILIK YÖNTEMİ

Atatürk Havalimanı’nda 1 kilo 370 gram kokainle yakalanan Güney Afrika uyruklu 2 çocuk annesi kadının uyuşturucuları sakladığı yer polisleri şaşkına çevirdi.
  • Çok bilindik senaryo, garibanın birini biraz para verip az bir miktar malla polisin önüne atarsın, polis tüm istihbarat ve dikkatini oraya yöneltmişken asıl parti profesyoneller tarafından ellerini kollarını sallaya sallaya geçirilir gider. Tipik bir Kazan-Kazan durumu: Bizimkiler uyuşturucu yakaladıkları için mutlu olurlar, baronlar da malları zarar görmeden geçtiği için. Olan 5.000 USD için hapse düşene olur.
  • güney afrikada insanlar fakirler dolayısıyla 5bin usd onlar için ulaşılması güç rakamdır.
  • ne oldu 5 bin $ için sürün dur şimdi , allah islah etsin de bence bu işlerde ihbar var yoksa bu kadar detaylı arama niye yapılsın ki !
Atatürk Havalimanı’nda 1 kilo 370 gram kokainle yakalanan Güney Afrika uyruklu 2 çocuk annesi kadın gözaltına alındı. Çekilen röntgen filmi sonucunda kadının uyuşturucunun bir kısmını midesi ve cinsel organına sakladığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Güney Afrika uyruklu Vuyıswa Fortunate N. (30), Atatürk Havalimanı’nda şüphe üzerine durduruldu. Kadının üzerinde ve bagajında arama yapan narkotik ekipleri, valizdeki laptop bilgisayardan şüphelendi. İnceleme sonucu ekranın iç yüzeyine zula edilmiş 760 gram kokain maddesi ele geçirildi.

Zanlının tedirgin durumundan şüphelenen ekipler, kadın kuryeyi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Burada çekilen röntgen filmleri sonucunda Vuyıswa Fortunate N.’nin midesi ve cinsel organına 4 kapsül halinde gizlenmiş diğer uyuşturucu maddeleri de ele geçirildi.

Toplam 1 kilo 370 gram kokain maddesi ile birlikte yakalanan şüpheli, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Güney Afrika uyruklu 2 çocuk annesi dul bir bayan olduğu öğrenilen Vuyıswa Fortunate N’nin ülkesinde garsonluk yaptığı ve içerisine düştüğü maddi sıkıntılardan kurtulmak için 5 bin dolar karşılığında uyuşturucu kuryeliğini kabul ettiği tespit edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan Vuyıswa Fortunate N, sevk edildiği Bakırköy Cumhuriyet Savcılığınca tutuklandı.

(Sabah)
AHL'DE İLGİNÇ KAÇAKÇILIK YÖNTEMİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Çok bilindik senaryo, garibanın birini biraz para verip az bir miktar malla polisin önüne atarsın, polis tüm istihbarat ve dikkatini oraya yöneltmişken asıl parti profesyoneller tarafından ellerini kollarını sallaya sallaya geçirilir gider. Tipik bir Kazan-Kazan durumu: Bizimkiler uyuşturucu yakaladıkları için mutlu olurlar, baronlar da malları zarar görmeden geçtiği için. Olan 5.000 USD için hapse düşene olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
güney afrikada insanlar fakirler dolayısıyla 5bin usd onlar için ulaşılması güç rakamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne oldu 5 bin $ için sürün dur şimdi , allah islah etsin de bence bu işlerde ihbar var yoksa bu kadar detaylı arama niye yapılsın ki !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000