09 Şubat 2009, Pazartesi 12:06:38

AHL'DE HAYATTA KALMA SAVAŞI

Atatürk Havalimanı’nda kalp krizi geçiren 44 yaşındaki Metin Aydemir kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi.
  • bi arkadaş yazmış kimse soğuk zemine yatırılmaz diye:) gerçekten komik. adam orda can savaşı veriyo. siz soğuk zeminden bahsediyosunuz:) adam kalpten gidio:) orası ne bir klinik? ne bir muayne odası nede pazsuman odası ORDA TEK ÖNEMLİ OLAN HASTADA ATIM VE SOLUNUM SAĞLAMAKTIR.
  • 4 yıl gönüllü Amerika'da hastanede hasta yakını olmayanlara refakat ederek çalıştım.Acil servis grubundan bildiğim bilgiyi paylaşayım.Hasta nerede düşerse düşsün asla soğuk beton zeminde yatırılmaz veya aynısı sıcak kuma veya bir şekilde ıslak zemine....Anında sedyeye alınıp orada müdahale edilir,inanılır gibi değil gördüklerim.
  • saygısızlık olarak nitelendiriyorum.
  • geçmiş olsun ama fotoğrafa gerek yok bu haber iöin insanlara daha fazla acı vermeyin
  • Beyin ölümü gerçekleşen kişi ölmüş demektir. Hasta yoğun bakıma alındıysa suni olarak yaşatılıyor demektir. Yani başlığınız pek doğru değil. Eğer beyin ölümü gerçekleşmediyse hastaya şifa dilerim. Aksi durumda Allah rahmet eylesin..
  • Bu resimleri koymaniz igrenctir... Yakistiramadim!!!!
  • Bu resimleri yayınlayarak insanların acısna acı katarak haber yapmayı ilke edinmeyin sayın Airport Haber.Orada yatan hasta sizinde bir yakınınız ; babanız , kardeşiniz, dayınız da olabilirdi o resimleri ozamanda bu kadar gönül rahatlığıyla yayınlayabilecekmiydiniz acaba? çok merak ettim doğrusu.Lütfen insana biraz saygı!
  • Allah şifa versin. Sn.airporthaber yetkilileri.Lütfen bu tip olaylara ait resimleri yayınlayarak sevenlerinin acısına acı katmayın.Hoş birşey mi yani şimdi bu.Bu insanın küçük bir çocuğu varsa babasının bu görüntüsünün hafızasında kalması hoşunuza mı gidecek.Bu bir habercilik başarısı değildir . Lütfen sosyal konularda daha duyarlı olun.

Atatürk Havalimanı İç hatlar geliş katında Türkiye’ye tatile gelen gurbetçi Metin Aydemir(44) kalp krizi geçirdi. Bugün saat 11.45’de yaşana talihsiz olayın ardından Atatürk havalimanında görev yapan Port Clinic’in doktorları olay yerine geldi.

Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Aydemir’e doktorlar tarafından yaklaşık 30 dakika boyunca kalp masajı sonrasında hayata döndürülürken, beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.
 
Aydemir, daha sonra ambulansla Bakırköy Sadi Konuk eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Aydemir’in hayatnı kaybettiği öğrenildi.

Kalp Krizi

Kalp Krizi

Kalp Krizi

AHL'DE HAYATTA KALMA SAVAŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
bi arkadaş yazmış kimse soğuk zemine yatırılmaz diye:) gerçekten komik. adam orda can savaşı veriyo. siz soğuk zeminden bahsediyosunuz:) adam kalpten gidio:) orası ne bir klinik? ne bir muayne odası nede pazsuman odası ORDA TEK ÖNEMLİ OLAN HASTADA ATIM VE SOLUNUM SAĞLAMAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
4 yıl gönüllü Amerika'da hastanede hasta yakını olmayanlara refakat ederek çalıştım.Acil servis grubundan bildiğim bilgiyi paylaşayım.Hasta nerede düşerse düşsün asla soğuk beton zeminde yatırılmaz veya aynısı sıcak kuma veya bir şekilde ıslak zemine....Anında sedyeye alınıp orada müdahale edilir,inanılır gibi değil gördüklerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
saygısızlık olarak nitelendiriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
geçmiş olsun ama fotoğrafa gerek yok bu haber iöin insanlara daha fazla acı vermeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Beyin ölümü gerçekleşen kişi ölmüş demektir. Hasta yoğun bakıma alındıysa suni olarak yaşatılıyor demektir. Yani başlığınız pek doğru değil. Eğer beyin ölümü gerçekleşmediyse hastaya şifa dilerim. Aksi durumda Allah rahmet eylesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu resimleri koymaniz igrenctir... Yakistiramadim!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu resimleri yayınlayarak insanların acısna acı katarak haber yapmayı ilke edinmeyin sayın Airport Haber.Orada yatan hasta sizinde bir yakınınız ; babanız , kardeşiniz, dayınız da olabilirdi o resimleri ozamanda bu kadar gönül rahatlığıyla yayınlayabilecekmiydiniz acaba? çok merak ettim doğrusu.Lütfen insana biraz saygı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah şifa versin. Sn.airporthaber yetkilileri.Lütfen bu tip olaylara ait resimleri yayınlayarak sevenlerinin acısına acı katmayın.Hoş birşey mi yani şimdi bu.Bu insanın küçük bir çocuğu varsa babasının bu görüntüsünün hafızasında kalması hoşunuza mı gidecek.Bu bir habercilik başarısı değildir . Lütfen sosyal konularda daha duyarlı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000