23 Haziran 2010, Çarşamba 09:27:29

AHL'DE GÜVENLİK SEVİYESİ ARTIRILDI

Yurt genelinde artış gösteren terör olayları nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da alınan güvenlik önlemleri arttırıldı.
  • merak etmeyin havaalanı personeli yolculardan daha fazla,didik didik aranmakta. bu konuda hiç bir kolaylık gösterilmiyor.bence gösterilmemeli de.çok doğru yapılıyor.müdür de olsanız temizlikçi de feci şekilde aranıyosunuz.
  • YERİNDE VE GEÇ KALINMIŞ BİR UYGULAMA!! AYNI ALARMA SAW INDA GEÇMESİ LAZIM! ÖZELLİKLEDE DÜŞMANI UZAKTA DEĞİL YAKININDA ARA DİYE BİR LAF VARDIRKİ BUDA ŞU; HAVALİMANI OLAN PERSONELDE BU UYGULAMAYA TABİ OLMASI GEREKLİDİR. KİMİN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ!!!!!
  • Allah havalimanında kalan Polislere ssabır versin.

Havalimanında normalin bir üst seviyesi olarak bilinen "sarı alarm" düzeyine geçildi.

Atatürk Havalimanı'nda normalin bir üst seviyesindeki alarm düzeyi olan "sarı alarm'da, kontroller daha da sıkışlaştırıldı. Havalimanına giriş yapan araçlar, terminal girişlerindeki bagajlar ile yolcuların elle aranması da yoğunlaştırıldı. Sarı alarmda yolculardan bazıları detektörlü kapıdan sinyal vermeden geçse de elle aramaya tabi tutuluyor. Terminal girişleri ile uçağa biniş işlemlerinin yapıldığı son noktadaki detektörlü kapıların hassaslık dereceleri de arttırıldı.
 

AHL'DE GÜVENLİK SEVİYESİ ARTIRILDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
merak etmeyin havaalanı personeli yolculardan daha fazla,didik didik aranmakta. bu konuda hiç bir kolaylık gösterilmiyor.bence gösterilmemeli de.çok doğru yapılıyor.müdür de olsanız temizlikçi de feci şekilde aranıyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YERİNDE VE GEÇ KALINMIŞ BİR UYGULAMA!! AYNI ALARMA SAW INDA GEÇMESİ LAZIM! ÖZELLİKLEDE DÜŞMANI UZAKTA DEĞİL YAKININDA ARA DİYE BİR LAF VARDIRKİ BUDA ŞU; HAVALİMANI OLAN PERSONELDE BU UYGULAMAYA TABİ OLMASI GEREKLİDİR. KİMİN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah havalimanında kalan Polislere ssabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000