26 Temmuz 2009, Pazar 07:42:32

AHL'de gözyaşları sel oldu

Bıçaklanaran öldürülen Alman turistin sevgilisi Hatice Işık, vize problemi nedeniyle sevgilisine elveda diyemedi...
  • almanya\'daki kara sicile karşın birileri tarafından para ile tutulup öldürüldüğüne inanıyorum.
  • adam almanyada aranıyor.kız geçmişteki bazı olaylardan almanyaya alınmıyor.e biz ne yapalım .zamanın da yapmışlar hırsızlığı şimdi cezasını çekiyorlar.
  • Yorumuzunuz, editörlerimiz tarafından incelendikten sonra uygun bulunması durumunda yayınlanacaktır, sanırım uygun bulurlar
  • Havacılıkla ilgili ne kadar doğru ve bilgilendirici bir haber daha iyisi olamazdı

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde bıçaklanarak öldürülen Alman Gregor Kerkeling’in sevgilisi Hatice Işık, uçakla Almanya'ya götürülen cenazeye el sallamaya yetişemedi. Uçağın kalkışından 2 saat sonra Atataürk Havalimanı'na gelen Hatice Işık, dış hatlarda oturduğu bir bankın üzerinde uzun süre ağladı. Gazetecilere konuşan Işık, “Bütün planlarımız yıkıldı. Nasıl böyle bir şey olabilir şaşıyorum. Tinercilerle baş edemeyen bir toplum nasıl kültür şehri olacak” dedi.

Almanya’da vergi borcu nedeniyle iki yıl hapse mahkum olan ancak cezası kesinleşmeden kaçarak Türkiye’ye gelen Alman vatandaşı 41 yaşındaki Gregor Kerkeling, İstiklal Caddesi'nde madde bağımlısı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kerkeling’in cenazesi bugün saat 10.30’da THY’ye ait bir uçakla Almanya’ya gönderilirken, Türk sevgilisi Hatice Işık cenazeyi uğurlamak için havalimanına geldi. Kerkeling’in cenazesine kendisine yanlış saat verildiği için yetişemeyen Işık, cenazenin gönderilmesinden yaklaşık iki saat sonra Atatürk Havalimanına geldi. Cenazenin gönderildiğini gazetecilerden öğrenen Hatice Işık, gözyaşlarına boğuldu. Almanya Konsolosluğu'nun kendisine, geçmişte yaşadığı bazı olaylardan dolayı vize vermediğini belirten Işık, “‘Gerekirse yanıma iki polis verin sadece cenazesine katılmak istiyorum. Onu toprağa vereyim’ dedim kabul etmediler” dedi.

Kerkeling ile bir eğlence mekanında tanıştıklarını belirten Işık, sevgilisini sık sık akşam saatlerinde İstanbul’da arka sokaklarda dolaşmaması konusunda uyardığını belirtti. Gregor Kerkeling’in Türkiye’yi çok sevdiğini belirten Hatice Işık, “Ben, ‘başka ülkelere gidelim oralarda yaşayalım’ dediğim zaman bana, ‘ben buradan memnunum, burayı çok seviyorum. Sen gitmek istersen git’ diyordu. Türkçe kurslarına başlayacaktı. Türkleri çok seviyordu” diye konuştu.

Milliyet

AHL'de gözyaşları sel oldu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
almanya\'daki kara sicile karşın birileri tarafından para ile tutulup öldürüldüğüne inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
adam almanyada aranıyor.kız geçmişteki bazı olaylardan almanyaya alınmıyor.e biz ne yapalım .zamanın da yapmışlar hırsızlığı şimdi cezasını çekiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumuzunuz, editörlerimiz tarafından incelendikten sonra uygun bulunması durumunda yayınlanacaktır, sanırım uygun bulurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılıkla ilgili ne kadar doğru ve bilgilendirici bir haber daha iyisi olamazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000