30 Kasım 2011, Çarşamba 11:30:37

AHL'DE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Türkiye'nin en önemli kapısı Atatürk Havalimanı'nda 16 kilometrekarelik alanın 13 kilometrekaresini koruma ve kollama görevini gerçekleştiren İstanbul İl Jandarma Koruma Bölük Komutanlığı'nın yeni binası hizmete açıldı.
  • Siz görev yaptığınız kurumu tanımaz işlevlerini bilmeden sadece karşılama-uğurlama işleri ile iştigal ederseniz gücünüzü ve işlevlerinizi başkaları yürütür. Yılların getirdiği koltuğu tutma uğruna kurumu bırakma sevdasının sonuçlarıdır. Kimse olayı şahsileştirmeden aynaya baksın.
  • Arkadaşlar, sıyrılın şu devlet kürkünüzden. Gaz vermişiniz, su vermişiniz, sizin arazinizmiş. Aklınızı başınıza toplayınız. Bunların hepsi devletin yani HEPİMİZİN. Sanki cebinizden bir katkı çıkmış gibi hayıflanıp durmayın.
  • en azından 15 dakika giriş çıkışın bedava olması lazım ama bu insanların yol kenarına kafalarına göre park etmesine haklı sebep oluşturmaz..koskoca ülkenin en büyük alanına giden gelen yolların üstününü otopark gibi olması hem prestij hem de güvenlik açısından hiç de doğru değil maalesef...alana giriş yapılan ve taa E5 den den dönüş yapılan viraja bile kazaya sebebiyet verecek şekilde sorumsuz,bencil insanlar park ediyorlar...bunların en büyük sorumlusu görevini layıkıyla yapmayan sadece devlet büyükleri alana geldiğinde ortaya çıkan dev mülki idare amiri,emniyet ve trafik büro amirleri ve trafik polisleridir tabii...ayrıca urtdışında da maalesef birçok yerde havalanı otoparkları ücretli..
  • adam otopark kahyası terk
  • Adamda jip var 200 bin tl lik, 10 tl otopark parası vermemek için çekmiş sağa bekliyor.....Ne ilginç insanlar var ya...
  • DHMİ Calışanları olarak hatırlanmamak sanki yokuz gibi davranılması bizleri üzmüştür.Bizler Havalimanların olmazsa olmazlarıyız .Verilen tüm yardım ve destekten bahsetmeyeceğiz ama bilinmesinide bekleriz hatalı davranılmıştır.
  • Atatürk Havalimanında; yeni açılan Jandarma Binası açılış konuşmalarında DHMİ'nin adının hiç geçmemesi ve arazi sahibi olmamızdan, proje aşamasındaki yardım, elektrik, su ve doğalgaz bağlantılarındaki emeğinden söz edilmemesi çalışanlar arasında üzüntü yaratmıştır.
  • DHMİ'yi olarak her türlü desteğimizin olmasına rağmen ( Destek= Arazi, Elektrik, Su ve Doğlagaz )açılış konuşmasında DHMİ'nin adının hiç geçmemesi, biz çalışanları son derece üzmüştür.
  • KARDEŞİM TAKMIŞINIZ HER YAZIYA HAVALİMANI YOLU AÇIK PARK OLDUM DİYE !!!!!! NE YAPACAKTIM YANİ!!!!!!!!!!!!!!!!! HER HAVAALANI ĞİRİŞ ÇIKIŞTA 20 DAKİKA ÜCRETSİZ PARK YERİ VAR YAPSINLAR O ZAMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • AHL yi maganda taksiciler, yolculara musallat olanlar basmış kimse kılını kıpırdatmıyor..Ayrıca AHL ye E5 den gelen yolun viraj ve AHL girişindeki viraja araba park edilmesine göz yumulması da ayrı bir sorun. Resmen kazaya davetiye çıkarılıyor ama kimse umursamıyor..Trafik polisleri alkollü şöförlere duydukları ilgiyi bu insanlara da göstersinler lütfen...
Esenyurt Belediyesi tarafından inşa edilen yeni binanın açılışına İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Jandarma Genel Komutanı Bekir Kalyoncu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, DHMİ İstanbul Başmüdürü Celal Özuğur ve Atatürk Havalimanı üst düzey yöneticileri katıldı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin açılışta yaptığı konuşmada "Bu yeni hizmet binasının kısa sürede tamamlanmasında emeği geçen İl Valisi ve Esenyurt Belediye Başkanı'na huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. 1983 yılından itibaren pekte elverişli şartlarda bulunmayan personellerimizin gecikmiş bir hizmeti alması sevindiricidir" diye konuştu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Atatürk Havalimanı'nın 13 kilometrekarelik alanında güvenliği sağlayan personelin huzur ve refahına doğrudan etki edecek bu tesisin inşasında emeği geçen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na teşekkür etti.

Mutlu yaptığı açıklamada "Kısa sürede tamamlanan bu binanın kazandırılmasında emeği geçen başta Esenyurt Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Açılışını yapacağımız bu bina ülkemizin en büyük havalimanı olan Atatürk Havalimanı için de çok önemlidir. Günlük 1000 uçağın iniş yaptığı, 100.000 yolcunun günde gelip geçtiği, 40.000'e yakın personelin çalıştığı çok önemli bir yer. 16 kilometrekarelik alanın 13 kilometrekaresini başarıyla koruyan Jandarma Koruma Bölük Komutanlığı personelinin kazandıkları bu yeni tesisle, daha yüksek bir moralle fedakarca görevlerine devam edeceklerdir. Güvenlik teşkilatımıza binamızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yeni yapılan tesisleri gezen Bakan Şahin, Topkapı Sarayı'nda yaşanan silahlı saldırı hakkında açıklamalarda bulunarak Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

Çamaşırhane, Berber, Terzi, Yemekhane, Çay Ocağı, Kütüphane, 4 Misafirhane ve 17 koğuş bulunan tesisin yapımına geçen sene Ağustos ayında başlanmıştı.















©AirportHaber.com
AHL'DE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Siz görev yaptığınız kurumu tanımaz işlevlerini bilmeden sadece karşılama-uğurlama işleri ile iştigal ederseniz gücünüzü ve işlevlerinizi başkaları yürütür. Yılların getirdiği koltuğu tutma uğruna kurumu bırakma sevdasının sonuçlarıdır. Kimse olayı şahsileştirmeden aynaya baksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar, sıyrılın şu devlet kürkünüzden. Gaz vermişiniz, su vermişiniz, sizin arazinizmiş. Aklınızı başınıza toplayınız. Bunların hepsi devletin yani HEPİMİZİN. Sanki cebinizden bir katkı çıkmış gibi hayıflanıp durmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
en azından 15 dakika giriş çıkışın bedava olması lazım ama bu insanların yol kenarına kafalarına göre park etmesine haklı sebep oluşturmaz..koskoca ülkenin en büyük alanına giden gelen yolların üstününü otopark gibi olması hem prestij hem de güvenlik açısından hiç de doğru değil maalesef...alana giriş yapılan ve taa E5 den den dönüş yapılan viraja bile kazaya sebebiyet verecek şekilde sorumsuz,bencil insanlar park ediyorlar...bunların en büyük sorumlusu görevini layıkıyla yapmayan sadece devlet büyükleri alana geldiğinde ortaya çıkan dev mülki idare amiri,emniyet ve trafik büro amirleri ve trafik polisleridir tabii...ayrıca urtdışında da maalesef birçok yerde havalanı otoparkları ücretli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adam otopark kahyası terk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adamda jip var 200 bin tl lik, 10 tl otopark parası vermemek için çekmiş sağa bekliyor.....Ne ilginç insanlar var ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DHMİ Calışanları olarak hatırlanmamak sanki yokuz gibi davranılması bizleri üzmüştür.Bizler Havalimanların olmazsa olmazlarıyız .Verilen tüm yardım ve destekten bahsetmeyeceğiz ama bilinmesinide bekleriz hatalı davranılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Atatürk Havalimanında; yeni açılan Jandarma Binası açılış konuşmalarında DHMİ'nin adının hiç geçmemesi ve arazi sahibi olmamızdan, proje aşamasındaki yardım, elektrik, su ve doğalgaz bağlantılarındaki emeğinden söz edilmemesi çalışanlar arasında üzüntü yaratmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DHMİ'yi olarak her türlü desteğimizin olmasına rağmen ( Destek= Arazi, Elektrik, Su ve Doğlagaz )açılış konuşmasında DHMİ'nin adının hiç geçmemesi, biz çalışanları son derece üzmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KARDEŞİM TAKMIŞINIZ HER YAZIYA HAVALİMANI YOLU AÇIK PARK OLDUM DİYE !!!!!! NE YAPACAKTIM YANİ!!!!!!!!!!!!!!!!! HER HAVAALANI ĞİRİŞ ÇIKIŞTA 20 DAKİKA ÜCRETSİZ PARK YERİ VAR YAPSINLAR O ZAMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL yi maganda taksiciler, yolculara musallat olanlar basmış kimse kılını kıpırdatmıyor..Ayrıca AHL ye E5 den gelen yolun viraj ve AHL girişindeki viraja araba park edilmesine göz yumulması da ayrı bir sorun. Resmen kazaya davetiye çıkarılıyor ama kimse umursamıyor..Trafik polisleri alkollü şöförlere duydukları ilgiyi bu insanlara da göstersinler lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000