31 Ağustos 2010, Salı 12:30:21

AHL'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

İstanbul Vali Yardımcısı ve Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Mehmet Ali Ulutaş, 3,5 yıldır birlikte çalıştığı gazetecilere veda ziyaretinde bulundu.
  • thy nin yagli balli yurtdisi gezilerine artik katilamayacagindan dolayi hayli uzgun olmali...yerine gelen de kendisi gibi beles gezilere katilmaktan geri kalmayacaktir....
İstanbul Vali Yardımcısı ve Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Mehmet Ali Ulutaş İstanbul'da 5 yıllık görev süresinin dolmasının ardından Ankara'ya Vali Yardımcısı olarak atanırken, 3.5 senedir havalimanında birlikte çalıştığı gazetecilere veda ziyaretinde bulundu.

Ulutaş " Sizlerle yıllardır mesai arkadaşlığın ötesinde bir aile gibi olduk. Tayin olduğum yerde bir eviniz olduğunu unutmayın. Birlikte çalışmalarımızı ve sizleri çok özleyeceğiz. Sizler bizim için burada çok değerli oldunuz. Bazen bizim gözümüz oldunuz. Bu yüzden sizlere yardımlarınız için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Mehmet Ali Ulutaş'tan boşalan Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amirliği'ne İstanbul Sağlıktan Sorumlu Vali Yardımcısı Ahmet Aydın getirilirken, 1 senedir İstanbul'da görev yapan Aydın, önümüzdeki 4 yıl boyunca Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amirliği'nide yürüteceği belirtildi.

Mehmet Ali Ulutaş'a ve Ahmet Aydın'a Airporthaber olarak yeni görevlerinde başarılar dileriz.

AHL'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
thy nin yagli balli yurtdisi gezilerine artik katilamayacagindan dolayi hayli uzgun olmali...yerine gelen de kendisi gibi beles gezilere katilmaktan geri kalmayacaktir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000