09 Aralık 2011, Cuma 08:45:50

AHL'DE DÖVÜLDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Azerbaycan'ın önemli insan hakları aktivistlerinden İntikam Aliyev'in İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dövüldüğü iddia edildi
  • Elimizde doktor raporu var ayrıca olmasa bile İzmir Karakolu'nda çıkan görüntülerden sonra şaşırmasanız lazım. İntigam Bey'e yapılan muamele yüzünden dünya ayaga kalkıyor. Polise bu kadar güvenmeyin gun gelir sizi de döver.
  • Arkadaş sanırım ki, bu olay olmuşdur. Bu devlet İntikamı iyi bilir, türkiyedeki bazı çakalları da iyi bilir. Ben türk milletime söz dedirtecek birisi değilim. Amma o görevli kim ise çakal birisidir. Ama İntikam beye isim bulma tavsiyesinde olmayin Tavsiye........ Onun ismi İntikam da olsa İnsan Savunmasini iyi bilir.! Git içinizdeki çakallari gebertin. Saygilarimla.
  • AHL'de sahte pasaport vs nedeniyle Türkiye'ye giriş yapamayıp sınır dışı edilmek istenen ancak geri dönmek istemedikleri için zorluk çıkaran, hatta kaba kuvvete başvuran, hakaretler ve küfürler yağdıran çeşit çeşit insan var. Bunlar uçuş güvenliğini tehdit edecek durumda ise ilaçla uyutularak da geri gönderilebilirler ancak bunu bile AHL'deki doktorlar yapamıyor, herhangi bir alerjisi vs varsa ölebilir veya şikayet edebilir diye. Yanlış hatırlamıyorsam adli tıp veya benzeri bir devlet kuruluşundan gelmeleri gerekiyor. Bir suçluya bile hassas davranılırken bir avukatın, hele de Azeri birinin dövüleceğini sanmıyorum. Ayrıca hakaret de insan haklarına aykırı. Bu olay gerçekse bu avukat hakkı olan bir insan da biz neyiz acaba onun gözünde...
  • Senin mesajlarini nasil anlayalim Yolcu uzun zamandir dovulmediniz her halde
  • Tek erkek Azarbaycan'da yokmuş demekki. Adı "İntikam" olan birinden İnsan Hakları Aktivisti olmaaaazzzzzzz! Türkiye Azeri pilotların ikazı üzerine "Mürted" ismini "Akıncı" olarak değiştirmişti. Mürted, Timur-Yıldırım Bayazıt arasındaki Ankara Savaşında Yıldırım'a ihanet edip Timur tarafına geçen beyler yüzünden "sözünden dönen, dininden dönen" anlamında bu beylerin yöresine verilmişti. Zaman içinde anlamı unutulan bu isim değiştirildi. İntikam Bey de misyonuna uygun bir isim bulsa iyi olacak. Biz çocuk doğduğunda "ismiyle yaşasın" deriz ve güzel isimler koyarız çocuklarımıza.
  • Türkiyede olub geçen bu olay beni şaşırtmadı. Sizlerde ne kültür var ne adab-erkan.
  • ömrünün bi kısmını dağda herhangi bir şekilde geçirmiş insanların dağın temiz havasını mı yoksa mağara yaşantısını mı özlediği bilinmez ama bu yorumda insanların zihniyetinin ne kadar polisi her haberde bilip bilmeden yargılayacak şekilde ön yargılı olduğu aşikar.Allah ıslah etsin! İnşallah da ülkemizin polislerine hakaret eden yabancı vatandaş gelir aynısını sizlere yapmaz.Çünkü siz muhtemelen polis gibi medeni davranmayıp kaba kuvvete başvurabilirsiniz.Üslupta bazen eksiklikleri de olsa polisimiz kimseye kanun dışı bir şey yapmaz.Size de aynı şekilde hakarette bulunan şahısları adli makamların önüne çıkarmak için elinden geleni yapar.
  • Istanbul hava alaninda yashanan bu olay butun Turkiyeye utanc getirir. XXI yuzyilda hava alaninda adam dovmek,soymek ne demek? bu ne rezalet? hava alani dag bashimi? bu haberi duyan her kes shok yashiyor. neden bulmadilar o polisleri? Labovalara kadar kamera koyan polis, savci niye bulamiyor bu polisleri? Azerbaycanda onbinlerle insanin hakkini koruyuan bir insanin Turkiyede hakkini tapdayan o polislere yaziklar olsun. Turkiyeye saygilarla, Araz... Kaynak : http://www.haber3.com/havaalaninda-azeri-dayagi--1103909h.htm#ixzz1g4M176Zg
  • ''EMR'ye CEVABEN'' soytarı olmazsa 2 dakikalık sorun için kendini bu denli rezil ettirmez,bu kadar da suçluluk psikolojisi ile hareket edip kamu görevlileri üzerinde uluslararası statüsünden dolayı nüfusss kullanmaz ve de hakaret etmezdi... Artık hiçbir kamu görevlimizin yaptığı eylemden dolayı sorumsuzluğu söz konusu olmamakta,bütün eylem ve işlemlerin ''şeffaflık'' ilkesi dahilinde tespiti mümkün olmaktadır.
  • Yolçmusun ,kimsin bilmiyorum.Ama adamı sen nerden tanıyorsun,soytarı olduğunu nerden biliyosun.Bilmediginiz bi şey hakda yanlış fikir yürütmeyin,lütfen
Azeri insan hakları savunucusu İntikam Aliyev'in, Türkiye'de düzenlenen AGİT toplantılarına katılmak üzere geldiği İstanbul'dan Bakü'ye dönüşü sırasında, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda gümrük memurları tarafından dövüldükten sonra sınır dışı edildiği iddia edildi.

Azerbaycan İnsan Hakları Evi tarafından yapılan açıklamaya göre, olay Salı gecesi yaşandı. Bir havaalanı görevlisine hakaret ettiği gerekçesiyle başlayan tartışmanın ardından Aliyev gözaltına alındı, dayak yedi ve sonrasında sınırdışı edildi.

Aliyev'in Bakü'ye döndükten sonra Türkiye Dışişleri Bakanlığı'na bir mektup yazarak durumu aktardığı ve sorumluların cezalandırılmasını talep ettiği de kaydedildi.
AHL'DE DÖVÜLDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
Elimizde doktor raporu var ayrıca olmasa bile İzmir Karakolu'nda çıkan görüntülerden sonra şaşırmasanız lazım. İntigam Bey'e yapılan muamele yüzünden dünya ayaga kalkıyor. Polise bu kadar güvenmeyin gun gelir sizi de döver.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaş sanırım ki, bu olay olmuşdur. Bu devlet İntikamı iyi bilir, türkiyedeki bazı çakalları da iyi bilir. Ben türk milletime söz dedirtecek birisi değilim. Amma o görevli kim ise çakal birisidir. Ama İntikam beye isim bulma tavsiyesinde olmayin Tavsiye........ Onun ismi İntikam da olsa İnsan Savunmasini iyi bilir.! Git içinizdeki çakallari gebertin. Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL'de sahte pasaport vs nedeniyle Türkiye'ye giriş yapamayıp sınır dışı edilmek istenen ancak geri dönmek istemedikleri için zorluk çıkaran, hatta kaba kuvvete başvuran, hakaretler ve küfürler yağdıran çeşit çeşit insan var. Bunlar uçuş güvenliğini tehdit edecek durumda ise ilaçla uyutularak da geri gönderilebilirler ancak bunu bile AHL'deki doktorlar yapamıyor, herhangi bir alerjisi vs varsa ölebilir veya şikayet edebilir diye. Yanlış hatırlamıyorsam adli tıp veya benzeri bir devlet kuruluşundan gelmeleri gerekiyor. Bir suçluya bile hassas davranılırken bir avukatın, hele de Azeri birinin dövüleceğini sanmıyorum. Ayrıca hakaret de insan haklarına aykırı. Bu olay gerçekse bu avukat hakkı olan bir insan da biz neyiz acaba onun gözünde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Senin mesajlarini nasil anlayalim Yolcu uzun zamandir dovulmediniz her halde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tek erkek Azarbaycan'da yokmuş demekki. Adı "İntikam" olan birinden İnsan Hakları Aktivisti olmaaaazzzzzzz! Türkiye Azeri pilotların ikazı üzerine "Mürted" ismini "Akıncı" olarak değiştirmişti. Mürted, Timur-Yıldırım Bayazıt arasındaki Ankara Savaşında Yıldırım'a ihanet edip Timur tarafına geçen beyler yüzünden "sözünden dönen, dininden dönen" anlamında bu beylerin yöresine verilmişti. Zaman içinde anlamı unutulan bu isim değiştirildi. İntikam Bey de misyonuna uygun bir isim bulsa iyi olacak. Biz çocuk doğduğunda "ismiyle yaşasın" deriz ve güzel isimler koyarız çocuklarımıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiyede olub geçen bu olay beni şaşırtmadı. Sizlerde ne kültür var ne adab-erkan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ömrünün bi kısmını dağda herhangi bir şekilde geçirmiş insanların dağın temiz havasını mı yoksa mağara yaşantısını mı özlediği bilinmez ama bu yorumda insanların zihniyetinin ne kadar polisi her haberde bilip bilmeden yargılayacak şekilde ön yargılı olduğu aşikar.Allah ıslah etsin! İnşallah da ülkemizin polislerine hakaret eden yabancı vatandaş gelir aynısını sizlere yapmaz.Çünkü siz muhtemelen polis gibi medeni davranmayıp kaba kuvvete başvurabilirsiniz.Üslupta bazen eksiklikleri de olsa polisimiz kimseye kanun dışı bir şey yapmaz.Size de aynı şekilde hakarette bulunan şahısları adli makamların önüne çıkarmak için elinden geleni yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Istanbul hava alaninda yashanan bu olay butun Turkiyeye utanc getirir. XXI yuzyilda hava alaninda adam dovmek,soymek ne demek? bu ne rezalet? hava alani dag bashimi? bu haberi duyan her kes shok yashiyor. neden bulmadilar o polisleri? Labovalara kadar kamera koyan polis, savci niye bulamiyor bu polisleri? Azerbaycanda onbinlerle insanin hakkini koruyuan bir insanin Turkiyede hakkini tapdayan o polislere yaziklar olsun. Turkiyeye saygilarla, Araz... Kaynak : http://www.haber3.com/havaalaninda-azeri-dayagi--1103909h.htm#ixzz1g4M176Zg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
''EMR'ye CEVABEN'' soytarı olmazsa 2 dakikalık sorun için kendini bu denli rezil ettirmez,bu kadar da suçluluk psikolojisi ile hareket edip kamu görevlileri üzerinde uluslararası statüsünden dolayı nüfusss kullanmaz ve de hakaret etmezdi... Artık hiçbir kamu görevlimizin yaptığı eylemden dolayı sorumsuzluğu söz konusu olmamakta,bütün eylem ve işlemlerin ''şeffaflık'' ilkesi dahilinde tespiti mümkün olmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yolçmusun ,kimsin bilmiyorum.Ama adamı sen nerden tanıyorsun,soytarı olduğunu nerden biliyosun.Bilmediginiz bi şey hakda yanlış fikir yürütmeyin,lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000