05 Mayıs 2016, Perşembe 14:12:25

AHL'de cinsel saldırı davası başladı

Atatürk Havalimanı'nda kendisini polis gibi tanıtarak üstünü aradığı yabancı bir yolcuya ''cinsel saldırı'' da bulunduğu iddiasıyla özel güvenlik görevlisi K.A'nın yargılanmasına başlandı.
  • Hayır sadece bir yolcu olarak gözen'in nasıl çalıştığını gözlüyorum.Senin yorumunda zaten benim gözlemlerimi doğruluyor ANON...
  • Yolcu bir sey sordugunda ellerini havaya kaldirip "i no sipik inglis" diyen tgs boarding elemanlari burada ahlak bekciligine soyunmuslar yargisiz infaz yapar olmuslar. Dayi torpiliyle kuran kursu torpiliyle genclik kollari torpiliyle ise girenler oldugundan beri kalite yerlerde. O yuzden buralarda yorum yapacaginiza gidin ingilizce ogrenin sonra kapilarda gozeeen sizin ingilizceniz daha iyi yardim pls diye aglamayin. Burda da kimseye ahlak dersi vermeye kalkmayin
  • O yer hizmetleri görevlisi ve THY yetkilisinin ifadeleri alınıp kamera ile tüm olay izlenmeli. İki satır yorum yazıp ahlak bekçiliği yapmamız doğru olmaz, net veriler elde edilip üzerine konuşulması daha doğru olur, veya konuşulmaması mı bilemedim.
  • Gözen güvenliğin elemanı, zaten kendilerini kraldan çok kralcı olarak biliriz.Vizeleri müstemleke memuru gibi süzerler,bu daha da ileri gitmiş.Allah ıslah etsin...
  • şüpheli yolculara hiçbir şekilde özel güvenlik dokunamaz direk polise bilgi verilmesi gerekir.bence kadın herhangi birşey karşılığında gitmiştir sonra para koparmak için bi tuzak yapmıştır.
  • Öncelikle bizi seven sevmeyen herkese selamlarımı sunuyorum.Olayın içeriği ve özünü bilmeden hemen yafta vurmak idam sehpasına tekme atacak cellat olmak kimileri için keyif verici bir durum olsa gerek.Ayrıca işlenilen bir suç dahi olsa yetkili kurum karar vermedikten sonra herkes suçsuzdur.Konuyu özenli araştırmayıp yorumlar yapılması parçadaki kusur yada kabahatin bütüne uyarlanması zekanın seviyesinin bşr belirtisi olsa gerek.Ayrıca kin hissiyatıyla olaylara yaklaşmak yalnızca egolarınızı rahatlatsada vicdanınızı rahatsız edebilir.Saygılarımla
  • Burada ki bahsi gecen güvenlik GÖZEN GÜVENLİK
  • Konu tav güvelikle ilişkili değildir.
  • SİZ ÖNCE DIŞ HAT YOLCUSUNU İÇ HATLARDA İNDİRMEMEYİ ÖĞRENİN AKILSIZLAR. ÜLKEYE DEFALARCA GÜMRÜKSÜZ KAÇAK YOLCU SOKTUNUZ. BU ARADA ARTIK KEMER VE SAATİNİZİDE ÇIKARTTIRIYORUZ YA HANİ . BU YAZDIKLARINIZI BÜTÜN GÜVENLİKLER OKUYOR MERAK ETMEYİN. HER YAZDIĞINIZ SALAKÇA YORUMDA BİRAZ DAHA ZOR DURUMA DÜŞECEKSİNİZ HABERİNİZ OLSUN :) AYRICA BURADAKİ GÜVENLİK TAV GÜVENLİK OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORSUNUZ ? 5 AYLIK PERSONEL ARINDIRILMIŞ BÖLGEDE ÇALIŞAMAZ !!! EVET BİZ O ALDIĞIMIZ ÜÇ KURUŞ MAAŞLA SİZİN GÜZEL POPONUZUN GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORUZ. POLİSİN YAPACAĞI İŞİ BİZ ONLAR 4000 TL MAAŞI YORULMADAN ALSINLAR DİYE AKŞAMA KADAR SIRTIMIZDAN TER AKITARAK BİZ YAPIYORUZ. BİTANESİ YOLCU OLMASA GÜVENLİK DE OLMAZ DEMİŞ.YENİ HAVALİMANINA GİDERİZ DEMİŞ. ONUN BUNUN TORPİLLİSİ SANA SESLENİYORUM. TORPİLLE BU FİRMALARA GİRDİNYA MİLLETİN HAKKINA GİRİP !! KUL HAKKINI NASIL ÖDÜYECEKSİNİZ ÇOK MERAK EDİYORUZ! ASIL SİZİ N TEPİNİZİ NALLAH BELASINI VERSİN !!! İKİ YAKANIZ BİR ARAYA GELMESİN İNŞALLAH HARAMZADE TGS PERSONELİ !!!
  • Olay burda anlatilan gibi degil ve birkac ay oncesinin olayi, ortada sikayet var ama sikayet eden kayip, polise sikayet edip binmis ucaga gitmis. Somut bisey yok ortada, yani taciz anlami cikarilcaj goruntu yok daha dogrusu. Iftira atmayalim insanlara bosyere. Yaziktir, ayiptir, gunahtir, kul hakki yemektir.

Atatürk Havalimanı'nda kendisini polis gibi tanıtarak üstünü aradığı yabancı bir yolcuya ''cinsel saldırı'' da bulunduğu iddiasıyla özel güvenlik görevlisi K.A'nın yargılanmasına başlandı.

Bakırköy 45. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık K.A. katıldı.

Duruşmada savunma yapan K.A, havalimanında 5 aydır özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, olay günü mesaisinin bitmesine 1 saat kala saat 13.00 sıralarında Türk Hava Yolları yetkilisi ve yanında yer hizmetleri görevlisinin kendisine seslendiği ve Irak asıllı bir kadını göstererek ayakkabısından şüphelendiklerini ve kontrol etmesini istediklerini söyledi.

Sanık K.A, normalde uçağa binme sırasında bu şekilde şüpheli durumlarda yolcuları özel bölüme alarak polis de buna müsaade ettiği için uçuş güvenliğini sağlama açısından kontrol yaptıklarını ifade ederek, ''Bulunduğu yerde yolcudan ayakkabısını çıkartmasını istedim. Çıkartmak üzereyken yer hizmetleri görevlisi ve THY yetkilisi burada bu şekilde bir aramanın yapılmasının doğru olmadığını diğer yolcular nazarında kötü olacağını söylediği için şüpheli bayanı da yanımıza alarak önce kontrol bölmesine onlarla birlikte götürdüm. Ancak kontrol bölmesi dolu olduğundan orada kontrol yapamadık. Yer hizmetleri görevlisi özürlüler tuvaletini göstererek burada yapılmasını istedi. Ancak benim kartım özürlüler tuvaletini açamıyordu. Temizlik görevlisinden yardım istedik ve tuvaleti açtı. Yer hizmetleri görevlisi 'ben burada bekliyorum sen kontrolünü yap' dedi'' diye konuştu.

Tuvalet kapısının önünde durduğunu ve kadına ayakkabısını çıkartmasını söylediğini anlatan sanık K.A, yolcunun ayakkabısını çıkarttığını, aralarında 1-2 metre mesafe olduğunu söyledi.

Sanık K.A, yolcunun ayakkabısında şüpheli bir durum olmadığını belirterek, ''Çantasını açmasını istedim. Gözümle içini kontrol ettim yine şüpheli bir durum görmedim. Sonra oradan çıkarak yolcuyu bıraktım. Dokunmam ve elbiselerini çıkartmam söz konusu değil. Fiziksel temasım olmadı. Kapıyı kapatmadım ve kilitlemedim. Suçsuzum'' dedi.

Sanığın ifadesinin alınmasından sonra hakim Hasan Gülver, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İddianameden

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda güvenlik görevlisi olan K.A'nın, 14 Aralık 2015'te Kopenhag'dan İstanbul'a gelen Danimarka pasaportlu M.B'nin arındırılmış alanda dinlendiği sırada yanına gelerek kendisini polis olarak tanıttığı, pasaport ve uçuş kartını istediği, yolcuya kendisini takip etmesini söyleyerek engelli tuvaletine götürdüğü anlatıldı.

Güvenlik görevlisi olan şüpheli K.A'nın kapıyı kilitleyerek yolcuya üzerini çıkartmasını söylediği, yolcu M.B'nin polis zannettiği özel güvenlik görevlisinin arama yapacağını düşünerek ellerini havaya kaldırdığı bildirilen iddianamede, şüphelinin kadının göğüslerini, pantolonu üzerinden cinsel organına dokunduğu ve daha sonra burada bekle diyerek lavabodan çıktığı bu durum üzerine müşteki M.B'nin durumu polise ihbar ettiği kaydedildi.

İddianamede, şüpheli K.A hakkında ''kamu görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle cinsel saldırı'' suçundan 3 yıldan 10 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

AHL'de cinsel saldırı davası başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Ahle ~ 8 yıl önce
Hayır sadece bir yolcu olarak gözen'in nasıl çalıştığını gözlüyorum.Senin yorumunda zaten benim gözlemlerimi doğruluyor ANON...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anon ~ 8 yıl önce
Siz bilet alirken vize kurallarinizin farkinda olursaniz, ulkemiz daha refah icinde ve insanlarin kacmaya calistigi bir ulke olmazsa ya da dunyayi birbirine baglayan kopru olmaktan cikarsa ve dunyanin her yerinden kotu niyetli insanlar bu ulkeden transit gecmezse biz de dokumanlari bu kadar incelemek zorunda kalmayiz belki. Siz bunlarin hicbirini icermiyor olabilirsiniz fakat ucusa basvurdugunuzda alninizda "uygundur" yazmiyor. Her gun nelerle karsilastigimizi, dunyada havaciligi hedef almis olaylari bildigimizi dusunuyorum karsilikli olarak. Ve su da var ki yaptigimiz her isin her detayinin yasal dayanagi, kurallari var. Kimse kafasina gore bugun gidip biraz dokuman inceleyeyim diyip havalimanina gelmiyor.
Ahle ~ 8 yıl önce
Fazlasıyla ülkeye gittim ve gidiyorum,tüm vize başvurularında size verilen vize ülkeye seyahat etmenizi sağlar.Ülkeye girişte son kararı pasaport polisi verir. Uçağa binecek yolcuların vizesinin gerçek ve geçerli olması kontrol edilir.Daha fazlası işgüzarlık ve kraldan çok kralcı olmaktır. Gözen'in bazı personelinin yaptığı da budur.
Einstein ~ 8 yıl önce
Yolcu bir sey sordugunda ellerini havaya kaldirip "i no sipik inglis" diyen tgs boarding elemanlari burada ahlak bekciligine soyunmuslar yargisiz infaz yapar olmuslar. Dayi torpiliyle kuran kursu torpiliyle genclik kollari torpiliyle ise girenler oldugundan beri kalite yerlerde. O yuzden buralarda yorum yapacaginiza gidin ingilizce ogrenin sonra kapilarda gozeeen sizin ingilizceniz daha iyi yardim pls diye aglamayin. Burda da kimseye ahlak dersi vermeye kalkmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ~ 8 yıl önce
O yer hizmetleri görevlisi ve THY yetkilisinin ifadeleri alınıp kamera ile tüm olay izlenmeli. İki satır yorum yazıp ahlak bekçiliği yapmamız doğru olmaz, net veriler elde edilip üzerine konuşulması daha doğru olur, veya konuşulmaması mı bilemedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahle ~ 8 yıl önce
Gözen güvenliğin elemanı, zaten kendilerini kraldan çok kralcı olarak biliriz.Vizeleri müstemleke memuru gibi süzerler,bu daha da ileri gitmiş.Allah ıslah etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anon ~ 8 yıl önce
Gözene is basvurusu yaptin da alinmadin galiba
security ~ 8 yıl önce
şüpheli yolculara hiçbir şekilde özel güvenlik dokunamaz direk polise bilgi verilmesi gerekir.bence kadın herhangi birşey karşılığında gitmiştir sonra para koparmak için bi tuzak yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güman ARDAL ~ 8 yıl önce
Öncelikle bizi seven sevmeyen herkese selamlarımı sunuyorum.Olayın içeriği ve özünü bilmeden hemen yafta vurmak idam sehpasına tekme atacak cellat olmak kimileri için keyif verici bir durum olsa gerek.Ayrıca işlenilen bir suç dahi olsa yetkili kurum karar vermedikten sonra herkes suçsuzdur.Konuyu özenli araştırmayıp yorumlar yapılması parçadaki kusur yada kabahatin bütüne uyarlanması zekanın seviyesinin bşr belirtisi olsa gerek.Ayrıca kin hissiyatıyla olaylara yaklaşmak yalnızca egolarınızı rahatlatsada vicdanınızı rahatsız edebilir.Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilinsin istedim ~ 8 yıl önce
Burada ki bahsi gecen güvenlik GÖZEN GÜVENLİK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gürsel BİLECEN ~ 8 yıl önce
Konu tav güvelikle ilişkili değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ! ~ 8 yıl önce
her fırsatta tav güvenliği karalamaya çalışanlar Haberde sadece güvenlikle iligili bişey olsa yeter ..Hemen içlerindeki pisliği kusmaya başlıyorlar. Neden çünkü güvenlik onlara insiyatif yapmıyor. İnsanların kafasının almadığı bişey var güvenlikte insiyatif olmaz !!!
TGS YE ~ 8 yıl önce
SİZ ÖNCE DIŞ HAT YOLCUSUNU İÇ HATLARDA İNDİRMEMEYİ ÖĞRENİN AKILSIZLAR. ÜLKEYE DEFALARCA GÜMRÜKSÜZ KAÇAK YOLCU SOKTUNUZ. BU ARADA ARTIK KEMER VE SAATİNİZİDE ÇIKARTTIRIYORUZ YA HANİ . BU YAZDIKLARINIZI BÜTÜN GÜVENLİKLER OKUYOR MERAK ETMEYİN. HER YAZDIĞINIZ SALAKÇA YORUMDA BİRAZ DAHA ZOR DURUMA DÜŞECEKSİNİZ HABERİNİZ OLSUN :) AYRICA BURADAKİ GÜVENLİK TAV GÜVENLİK OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORSUNUZ ? 5 AYLIK PERSONEL ARINDIRILMIŞ BÖLGEDE ÇALIŞAMAZ !!! EVET BİZ O ALDIĞIMIZ ÜÇ KURUŞ MAAŞLA SİZİN GÜZEL POPONUZUN GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORUZ. POLİSİN YAPACAĞI İŞİ BİZ ONLAR 4000 TL MAAŞI YORULMADAN ALSINLAR DİYE AKŞAMA KADAR SIRTIMIZDAN TER AKITARAK BİZ YAPIYORUZ. BİTANESİ YOLCU OLMASA GÜVENLİK DE OLMAZ DEMİŞ.YENİ HAVALİMANINA GİDERİZ DEMİŞ. ONUN BUNUN TORPİLLİSİ SANA SESLENİYORUM. TORPİLLE BU FİRMALARA GİRDİNYA MİLLETİN HAKKINA GİRİP !! KUL HAKKINI NASIL ÖDÜYECEKSİNİZ ÇOK MERAK EDİYORUZ! ASIL SİZİ N TEPİNİZİ NALLAH BELASINI VERSİN !!! İKİ YAKANIZ BİR ARAYA GELMESİN İNŞALLAH HARAMZADE TGS PERSONELİ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 8 yıl önce
Olay burda anlatilan gibi degil ve birkac ay oncesinin olayi, ortada sikayet var ama sikayet eden kayip, polise sikayet edip binmis ucaga gitmis. Somut bisey yok ortada, yani taciz anlami cikarilcaj goruntu yok daha dogrusu. Iftira atmayalim insanlara bosyere. Yaziktir, ayiptir, gunahtir, kul hakki yemektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000