23 Kasım 2011, Çarşamba 15:09:20

AHL'DE BÜYÜK VURGUN ÖNLENDİ

Atatürk Havalimanı'nda 109 bin 750 adet uyuşturucu hap ve 2 kilo 110 gram kokain ile yakalanan 1'i yabancı uyruklu 3 kişi tutuklandı.
  • ablanmi cok uzuldum neden yapti boyle birsey cokmu ihtiyaci vardi...
  • Ablamda tam kaçakçı tipi var zaten
Uluslararası uyuşturucu kaçakçılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde Belçika'dan gelen ve durumlarından şüphelenilen N.A ve İ.Ü'nün yanlarında taşıdıkları çantalarında arama yaptı.

Çantalarda paketler halinde 21 kilo 950 gram ağırlığında, 109 bin 750 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli hap ele geçirilirken, 2 zanlı gözaltına alındı.

Bu arada, Atatürk Havalimanında Brezilya'dan İstanbul'a gelen Güney Afrika uyruklu L.F.M'nin çantasında, 2 kilo 110 gram kokain maddesi ele geçirildi. Türkiye aktarmalı Etiyopya'ya gideceği anlaşılan bir çocuk annesi ve Brezilya'da bilgisayar yazılımı danışmanı olduğu öğrenilen L.F.M. gözaltına alındı.

Her iki operasyona ilişkin 3 zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.




AHL'DE BÜYÜK VURGUN ÖNLENDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ablanmi cok uzuldum neden yapti boyle birsey cokmu ihtiyaci vardi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ablamda tam kaçakçı tipi var zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000