09 Ocak 2014, Perşembe 08:43:01

AHL'DE BULDUĞU PARAYI POLİSE TESLİM ETTİ

Üniversite öğrencisi, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda tuvalette poşet içerisinde bulduğu 7 bin lirayı Ağrı'da polise teslim etti
  • polis kameralardan kimlik ve ucusu tespit edip,ucaktan inince kenara cekmis olmasin sakin?
  • Benimde param kayboldu kimse geri vermedi bende olsam geri vermem para bulanındır artık varsayalım benim paramdı nerden bilelim havaalanında 100 lira düşürdüm anında bulmuşlardır napalım kural bu
  • Arkadaşım o para ile rusyada 1 ay krallar gibi yaşayabilirdin.Aynı zamanda Rusçada vardır sende bölümünü okuyorsun sonuçta.Bende buldum teslim ettim zamanında geri dönüşü hiç olmadı.sürünüyosun hep
  • HELÂL olsun...!
  • Ne biçim bir toplum olduk biz? Bu zaten yapılması gereken,normal bir davranış ama artık öyle bir hale geldik ki bulunan parayı teslim etmek ödüllendirilmesi gereken bir davranış haline geldi.Dürüst insanlar o kadar azaldı ki artık haber oluyorlar.Yazık.
  • Ayakkabi kutusu mantikli :)
  • su yoruma bak, kötülüğe teşvik ediyor. kötülüğe teşvik eden yapan gibidir. Asıl Allahtan korkmayandan korkmak lazım.
  • poşete para konur mu, koyarsan unutursun öyle; ayakkabı kutusuna koyacaksın.
  • Öğrencisin.Şunu öğrenmelisin o zaman.En büyük çalanlar ülkeleri yönetenlerdir.Kendinini yavaş yavaş alıştır.Korkmadan çalmayı öğren.İlerde ancak böyle büyük adam olabilirsin.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Hayrettin Bostan, Ağrı'ya gelmek için İstanbul Atatürk Havalimanı'na gitti.

Havalimanı tuvaletinde bir poşet içerisinde 7 bin lira olduğunu gören Bostan, uçağın kalkmasına az bir zaman kaldığı için parayı alarak uçağa bindi. Bostan, daha sonra kente geldiğinde parayı Ağrı Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Bostan, "Uçağın kalkmasına çok kısa bir süre olmasından dolayı durumu havalimanı görevlilerine bildirmeden poşeti yanıma aldım ve ertesi gün Ağrı emniyetine giderek teslim ettim" dedi.

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Bostan'ın, bu örnek davranışını tatille ödüllendirdiklerini belirterek, "Hayrettin kardeşimiz çok örnek bir davranış sergileyerek bulduğu parayı Ağrı Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etmiş. Ülkemizin geleceği olan bu gençler, milletimizin bütün değerlerine bağlı olarak yetiştikleri için gurur duyuyoruz. Bu güzel davranışından dolayı kendisini tatille ödüllendirdik" diye konuştu.

Bu arada, paranın sahibinin Gaziantepli olduğu ve parasını almak üzere Ağrı'ya geleceği öğrenildi.

AHL'DE BULDUĞU PARAYI POLİSE TESLİM ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

scl ~ 10 yıl önce
polis kameralardan kimlik ve ucusu tespit edip,ucaktan inince kenara cekmis olmasin sakin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Benimde param kayboldu kimse geri vermedi bende olsam geri vermem para bulanındır artık varsayalım benim paramdı nerden bilelim havaalanında 100 lira düşürdüm anında bulmuşlardır napalım kural bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SK ~ 10 yıl önce
Arkadaşım o para ile rusyada 1 ay krallar gibi yaşayabilirdin.Aynı zamanda Rusçada vardır sende bölümünü okuyorsun sonuçta.Bende buldum teslim ettim zamanında geri dönüşü hiç olmadı.sürünüyosun hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
HELÂL olsun...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 10 yıl önce
Ne biçim bir toplum olduk biz? Bu zaten yapılması gereken,normal bir davranış ama artık öyle bir hale geldik ki bulunan parayı teslim etmek ödüllendirilmesi gereken bir davranış haline geldi.Dürüst insanlar o kadar azaldı ki artık haber oluyorlar.Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kutu ~ 10 yıl önce
Ayakkabi kutusu mantikli :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b ~ 10 yıl önce
su yoruma bak, kötülüğe teşvik ediyor. kötülüğe teşvik eden yapan gibidir. Asıl Allahtan korkmayandan korkmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 10 yıl önce
poşete para konur mu, koyarsan unutursun öyle; ayakkabı kutusuna koyacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 10 yıl önce
Öğrencisin.Şunu öğrenmelisin o zaman.En büyük çalanlar ülkeleri yönetenlerdir.Kendinini yavaş yavaş alıştır.Korkmadan çalmayı öğren.İlerde ancak böyle büyük adam olabilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000